Termeni si conditii

Termeni și condiții


Adminul www.pulbere-de-stele.com scrie  recenzii despre unele produse achiziționate, care consideră că sunt de interes pentru cititorii blogului.

Toate recenziile și opiniile despre produsele respective se bazează pe experiența mea, și ar putea să nu funcționeze pentru dvs. Vă rog să căutați sfaturi profesionale înainte de a încerca orice produs testat pe acest blog. Adminul www.pulbere-de-stele.com nu poate fi trasă la răspundere pentru nici o reacție negativă pe care o puteți întâmpina din utilizarea oricărui produs încercat și recomandat pe acest blog.

Părerile referitoare la produsele și serviciile exprimate pe acest blog reprezintă viziunea mea personală asupra subiectului în cauză și se referă la experiențe strict personale care, în cazul părerilor negative, nu pot fi extinse asupra întregii activități a firmei respective și nu au drept scop afectarea imaginii unui brand.

Adminul www.pulbere-de-stele.com nu este afiliat cu nici o persoană, agenție sau companie.

Toate textele de pe acest site sunt proprietatea www.pulbere-de-stele.com, cu excepția acelora unde autorul este explicit menționat sau este specificat în clar că articolul e un guest post.

Fotografiile care aparțin colecției personale nu pot fi preluate de alte persoane pentru a fi folosite în alte locuri. Alte imagini de pe acest blog sunt fotografii cu licență zero, fotografii publicate cu permisiunea deținătorului sau capturi de ecran care se încadrează în categoria fair-use.

Textele articolelor și fotografiile personale de pe blogul www.pulbere-de-stele.com nu pot fi preluate pe niciun fel de media. Toate drepturile rezervate.

Comentariile injurioase nu sunt tolerate pe acest blog.

Acești termeni și condiții pot suferi modificări fără o înștiințare prealabilă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.