vineri, 10 mai 2013

Iffet - ep. 2

Episodul al doilea începe cu finalul primului episod, în care se petrece violul frumoasei Iffet. Fiind ea și Cemil la nunta unor vecini, la un moment dat se hotărăsc să plece cu taxiul lui Cemil undeva, în afara orașului, într-o pădure, să stea de vorbă, să fie doar ei doi. Insă Cemil este beat, iar Iffet trăncănește întruna. El nu mai este atent la ceea ce spune ea, ci la formele ei, și găsește o metodă inedită de a o imobiliza: cum începuse o ploaie, el îi oferă, în mașină fiind, o haină, iar fata, fiind afară, intră cu capul și mâinile pe geamul portierei să ia haina. In acel moment Cemil o ține de braț și ridică parbrizul, imobilizand-o. Iffet își dă seama ce are de gând Cemil, dar rugămințile și lacrimile ei nu sunt luate în seamă.

In perioada următoare Iffet încearcă să uite ceea ce i s-a întâmplat și să treacă peste incident, dar urma lăsată în psihicul ei este prea adâncă și uneori se surprinde făcând gesturi necugetate, ca de exemplu ținând cuțitul de bucătărie ca și cum ar trebui să-și pună capăt zilelor.
Relația dintre ea și Cemil se degradează, el începe să se întâlnească cu Betul, fiica patronului firmei de taxiuri unde lucrează, care este cea mai bună prietenă a lui Iffet, dar care se simte atrasă de Cemil. Momentele în care se revăd, el cu Iffet, devin repede prilej de ceartă. Până la urmă cei apropiați află ce s-a întâmplat, și se întreabă de ce nu se căsătoresc.

In această situație, la serviciu, datorită neîndemânării și a gândurilor care o copleșesc, greșește de câteva ori în fața stăpânei, care începe s-o antipatizeze. Intr-o zi, când Erhan, băut fiind, are o altercație cu cealaltă menajeră, Iffet, amintindu-și de amara ei experiență, crede vrea s-o violeze pe Emine, și îl lovește cu o vază în cap. Cum stăpânul casei, Ali Hasan, dorește să afle adevărul, iar sora lui vrea s-o îndepărteze pe Iffet din casă, ia naștere o situație încurcată, pe care fata vrea s-o rezolve dându-și demisia de la locul ei de muncă, însă Ali Hasan nu este de acord ca ea să plece, înțelegând că vina aparținuse fratelui său mai mic, Erhan.

Nici Cemil nu este scutit de ocări de la colegii de serviciu și de probleme.
Într-o seară merge cu taxiul în fața geamului camerei lui Iffet, și dă foc taxiului, pentru a-i arăta că o iubește.

Următorul episod: iffet-ep-3


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina "Stele tv".

6 comentarii:

  1. Nu urmaresc filmul,insa voi citi rezumatele...sunt f.interesante

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Oana, nici cel de al 2-lea ep nu a reusit sa ma impresineze, o sa contiui sa citesc cu drag de pe blog ce o sa se mai intample si cand o sa ma atraga o sa ma mai uit. Nu numai subiectul nu ma artage ci nici actorii, turci au actori frumosi multi si cu toate astea KanalD aduce seriale putine cu acei actori cred ca sunt mai costisitoare, cest serial ca si altele sunt din alea de duzina, ieftine.M-am uitat putin la cel de pe acasa si parca parca m-a atras putin dar si ala e tot o telenovela.
    o seara placuta si fara ploaie(in Bucuresti ploua cu galeata)
    Mihaela O

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, Mihaela. Eu ma uit la serial. Nu la fel de nerabdatoare ca la Suleyman, dar ma uit. Nici mie nu mi se par foarte atragatori actorii, si am citit un comentariu rautacios pe un site in engleza ca Deniz, interpreta lui Iffet, ar fi fost prostituata; persoana care comentase era indignat-a cum de i s-a dat tocmai ei un asemenea rol.

      In orice caz, din p-ctul meu de vedere, ca Halit Ergenc :)) nu-i nici unul dintre actorii turci. Si cu cat ma uit mai mult la serialele in care joaca, imi dau seama ca este foarte telegenic, cred ca in realitate nu are asa un magnetism si nu e asa de atragator cum pare pe ecran. Insa dincolo de trasaturile lui, are o voce, un timbru inconfundabil, pe care as sta s-o ascult la nesfarsit.

      Ce sa facem? Ne uitam la ce ne dau ei la televizor, de unde seriale cu bugete mari care se vand scump? :p

      Ștergere
    2. P.S. Ce veste proasta mi-ai dat! :(( inseamna ca ajung si aici ploile, desi azi a fost o zi superba, ca si cele de pana acum!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.