marți, 28 mai 2013

Iffet, ep. 7

Cemil este dus la spital, în timp ce Ahmet ajunge acasă și merge să se spele pe mâini de sânge. Nimet vede cuțitul și începe să plângă după ce află ce s-a întâmplat. O sună pe sora ei, care este foarte surprinsă de ceea ce află. Merge la poliție și îl vede pe tatăl ei în cătușe.
Cemil se află în operație la spital, iar Iffet ajunge și acolo interesându-se de el. Ali Ihsan o sună, dar ea nu-i spune exact unde este sau de ce. Apar și părinții lui Betul, Betul și mama lui Cemil, cărora medicul le spune că totul este bine cu el, a fost operat. Numai că bucuria le este întreruptă de un ofițer de poliție care le cere să vină la secție să dea declarații despre ceea ce s-a petrecut. Iffet profită de ocazie și intră la Cemil în rezervă vorbindu-i și mângâindu-l, chiar dacă acesta este încă sub anestezie. Când iese, dă nas în nas cu Betul, care o amenință că se va face dreptate în defavoarea lui Ahmet.

episodul următor: Iffet-ep.8

Peste o vreme Dilek află niște detalii despre Iffet pe care le prezintă lui Ali Ihsan și fiicei sale pe când erau la masă. Cei doi sunt vizibil stânjeniți de cele dezvăluite de Dilek, care probabil că și exagerează sau chiar minte, și cel puțin Nil se depărtează de Iffet ajungând s-o alunge într-o zi când aceasta vine pe la ea la studio.

episodul 7 online, subtitrat in romana: Iffet 7 subtitrat

Cele 3 rude ale lui Ahmet îl vizitează la închisoare, și din conversație reiese că el s-ar căi pentru felul în care s-a purtat față de Iffet.
Cemil este adus acasă la Betul și, cu toate că starea sa este încă problematică, soacra lui își găsește momentul să-l întrebe despre ce a fost cu adevărat între el și Iffet.
Cum relațiile dintre Iffet și familia lui Ali sunt tot mai reci, Dilek profită de lipsa lui Iffet într-una din zile și o pune pe Emine să-i strângă lucrurile, apoi lasă valiza la poartă, pt ca să nu mai intre acolo, ci să plece de tot de la ei. Însă mătușa ei, Saime, își face și ea bagajele în grabă și pleacă odată cu Iffet de la vilă.
În tot acest timp se pare că Ali și-a pus omul de încredere să afle adevărul despre Iffet, și merge în grabă acasă după ce discută cu acesta. Acolo află uimit că Dilek a dat-o pe Iffet afară, și atunci el le comunică celor de față - Dilek, Nil, Erhan, Emine - că s-a hotărât s-o ia pe Iffet de nevastă. Dilek pleacă nervoasă de la masă, Ali nici nu se atinge de mâncare și pleacă și el, Nil și Erhan rămân muți de uimire, fiecare cu gândurile lui. Apoi Erhan merge să-i dea vestea lui Gulin, care face o criză și plânge isteric, respingându-l încă odată pe cel care o iubește.

Iffet cu sora ei și mătușa se află la masă. Cineva sună la ușă și este Cemil, care abia reușise să meargă. După câteva replici Iffet îl trimite acasă, tocmai la timp, pentru că Betul îl căuta. Apoi sună Ali Ihsan, care venise și o aștepta jos cu mașina. De pe după draperii, Cemil, Nimet și Saime, și probabil tot cartierul spionează intrigați cum Iffet pleacă în mașina luxoasă. Ali o duce într-un parc de distracții, pare-se gol la acea oră, unde o cere de soție și-i dăruiește un inel de logodnă cu diamant. Episodul se termină înainte că Iffet să dea răspunsul.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube.com



5 comentarii:

  1. Imi place serialu si deocamdata nu simt foarte mult lipsa lui Suleyman ( mai ales ca am citit ca sunt probleme cu Hurrem ). Sper ca Iffet sa-l accepte pe Ali. Este un om extraordinar de corect si serios. Sa speram ca va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu il accepta, pt ca prin aceasta casatorie se razbuna pe Cemil.

      Nu, nu e nici o problema cu Hurrem, transmisia episodului 100 la tv turca s-a amanat din cauza unui meci de fotbal. Este filmat, este terminat, n-a plecat nimeni de pe nici un platou de filmare. Dar asa e la Romania, se minte la greu, pt ca minciunile prind mai bine la public decat adevarul.

      Ștergere
  2. Este adevarat hurrem joaca in film pana La ep 100 lam vzt in turceste pe internet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, însă la vremea când scrisesem mesajul de mai sus, nu am gasit în presa străină nimic despre Hurrem, ci doar motivul cu meciul de fotbal.

      Îmi pare rău pentru jurnaliștii noștri, dar de prea multe ori am citit lucruri interpretate, sau poate doar prost traduse, ca sa-i mai cred de la prima vedere. Cel puțin vizavi de acest serial, Suleyman Magnificul, am înțeles de pe niște forumuri ca idilele puse în cârcă lui Halit Ergenc nu au nici un temei.

      Ștergere
    2. P.S. nu stiu daca ati observat, inclusiv acum, referitor la depresia lui Meryem: unele ziare de la noi spun ca o trateaza un medic turc, alte ziare ca se afla in Germania la tratament. Ce sa crezi?!?!? Ca ea se afla in Germania pe mainile unui medic turc?

      Ea nu a spus ca e in Germania, totusi.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.