marți, 28 mai 2013

Iffet, ep. 8

Iffet este impresionată de gestul lui Ali Ihsan, dar după o lungă explicație, în lacrimi, îl refuză. Apoi pleacă și îi povestește lui Serpil ce s-a întâmplat. Serpil se bucură, însă Iffet îi spune că l-a refuzat pe Ali pt că nu-l iubește.

Cemil și Betul au o discuție din cauză că el nu o poate uita pe Iffet și, probabil datorită celor pe care Iffet i le-a spus mamei lui Betul, la nuntă, că Cemil este un violator. Până la urmă trebuie să intervină părinții pentru a potoli lacrimile lui Betul.

rezumatul episodului 9 aici: Iffet-ep.9

Ali merge îngândurat acasă și cere un sfat bătrânului său grădinar, legat de cererea sa în căsătorie. În urma discuției, rămâne întins pe o canapea, gânditor. Își amintește toate momentele în care el o sorbea pe Iffet din ochi iar ea doar zâmbea politicos, fără să se gândească ce departe erau gândurile patronului ei. Nu poate dormi și în toiul nopții merge acasă la Iffet și sună la ușă, mărturisindu-i iubirea sa de față cu Nimet și Saime. Atunci, Iffet, impresionată, acceptă ca inelul să-i fie pus în deget. În scurt timp se întoarce la vilă și este felicitată de bucatar si de Osman, gradinarul. Insa Dilek nu va fi incantata de venirea fetei și nu pregetă nici o secundă să-i arate antipatia sa.  Drept consecință Dilek și Ali Ihsan încep să aibă discuții aprinse din cauza ei. Gulin, la serviciu, îl dojenește și îi aruncă inelul de logodnă pe care i-l dăduse Ali Ihsan cu ceva vreme în urmă.

In casă apare un personaj dubios la prima vedere, un bărbat între două vârste, îmbrăcat neglijent și destul de sărăcăcios. Vine cu o geanta de lucruri si este cat pe ce sa fie dat afara de bodyguarzi, pentru ca dorea sa se instaleze intr-una din camere. Cand apare Dilek, aceasta ii lamureste pe paznici sa-l lase in pace, si ii duce ea bagajul in dormitor. Se pare ca este un personaj din trecutul ei, care reapare, surprinzător. Cei doi ies împreună  la restaurant, seara și petrec mult timp amândoi iar bărbatul pare că vrea s-o determine pe Dilek să-l lase în pace pe Ali cu viața lui, chiar dacă ei nu-i convine.

Vestea ca Iffet se va căsători cu bogătașul se răspândește rapid în cartier, iar cele doua cuscre (mamele lui Cemil si Betul) sunt gata sa se ia de păr cu niste vecine care le ironizează în fața unui magazin.

Nil se droghează prin cluburi și într-o seară merge la atelier ca și cum ar fi fost beată pulbere. De rău ce îi era, cade pe lângă ziduri și acolo o găsește Cemil, care o ajută să intre înăuntru. Cum el nu pricepe ce se întâmplă, o întreabă dacă nu vrea un doctor. Nil adoarme iar Cemil vede întâmplător, pe jos, un pliculeț cu droguri. Atunci, profitând de somnul fetei, îi controlează prin geantă, găsește telefonul și o sună pe Iffet, care tocmai era la o plimbare cu Ali. Îi spune ce s-a întâmplat cu Nil, dar ea îl minte pe Ali că  Nimet era la telefon. Nil se trezește si Cemil o ia la întrebări până când apare Iffet, însă adoarme la loc, prilej pentru Cemil și Iffet să aibă un schimb de replici. El pleacă, bea niște doze și se amețește, trece pe la Feyyaz, apoi merge în sfârși acasă unde Betul îl aștepta plângând. A doua zi, socrul său îl ceartă dur la stația de taxiuri, iar Cemil se roțăiește și el într-un sfârșit, plecând nervos în văzul colegilor, acasă la Betul, să pună niște lucruri la punct, își ia un bagaj, aruncă o cheie către soacră-sa și iese. Ajunge la Iffet pe care nu vrea s-o lase să fie mireasa lui Ali.

La magazin, Ali primește o delegație de străini, are loc o prezentare de modele de costume de baie, iar Nil, refăcută, este fotograful catalogului. Se pare că această colecție poartă numele lui Dilek, sau chiar că ea și bărbatul nou apărut sunt parteneri într-o nouă afacere. Ali este preocupat de ceea ce se petrece și nu pare foarte încântat de anunțul făcut de sora lui.




episodul online subtitrat in romana aici: Iffet 8 subtitrat

Pentru alte rezumate din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube.com



62 de comentarii:

  1. Ah ce frumoooos! Imi curg balutele! Si Iffet asta... dar ma rog, dragostea e oarba. Ce as fi vrut sa fie ei doi cuplul pp, nu cu Cemil violatoru egoistu si ratatu (nici articol hotarat nu merita, parol!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) fara complicatii de-astea nu avem telenovela. Corect, in realitate, un tip ca Cemil nu prezinta incredere, cum sa-l mai iubesti dupa ce se foloseste de corpul tau ca de-o papusa gonflabila, bașca la beție, si te duce cu vorba că să vezi, c-o fi, c-o păți, că rața-mpunge?!

      Ștergere
    2. P.S. Da' or'cum, apare un personaj interesant in familia lui Ali, nuș cine e, alt frate, vreun fost soț/iubit de-al lui Dilek...? Om vedea lunea viitoare, că nu pricep iok, vorba turcilor...

      Ștergere
    3. Pai da ... si acuza cu betia e povestea lui,el era la volan, privirea miscarile nu ii erau de om beat atunci in padure. Plus ca pune botul la tata socru si are aere de sef cu proprii colegi vai nu mai jucati table ca nu sunteti la birt. Mai mai ce manager performant esti mataluta, tu cel ce te ai vandut sa iesi din mizerie. Cemil= lighean bleah.

      Ștergere
    4. pai nu numai in telenovele e asa ci si in realitate DRAGOSTEA E OARBA, cate cazuri nu am vazut eu si cred a si voi cand desi unul din parteneri sufera sau e jignit de celalalt totusi continua sa iubeasca. Eu una nu as accepta asa ceva in veci, cu atat mai putin sa continui sa iubesc.

      Ștergere
    5. Ai dreptate, Mihaela, totusi nu cred ca poti sa suferi la nesfarsit. Iar in cazul din film, cu violul, nu stiu... asta e o trauma, ce sa mai incolo si incoace... da... cate femei nu sunt batute si stau cu acelasi barbat si o viata!

      Ștergere
    6. Daca n-au minte! Dar si daca ti se ofera ceva mai bun si mai sigur,cum poti sa nu gandesti deloc? Cum sa iubesti pe cineva care te-a calcat in picioare?

      Ștergere
    7. Probabil pt ca femeile sunt dominate de planul emotional? Si nu pot iubi cu mintea, ci cu sufletul si cu inima? :) Zic si eu... la modul general ma refer, ca in particular sunt azi multe care bat la fund barbatii in ce priveste egoismul.

      Ștergere
    8. BRAVO!!!!! Asa cred si eu ca ar trebui sa se imtample.

      Ștergere
  2. Nu acuza, scuza. Am scris gresit. Alt frate? Mmm interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa pare, seamana cumva cu Erhan, desi e mai urat, dar poate este o coincidenta, adica neintentionat au fost alesi doi actori care seamana. La un mom.dat se imbratiseaza cu Dilek. De aia nu stiu ce sa zic, ca astia si cand se iubesc se saruta pe frunte.

      Ștergere
    2. Dilek are mare nevoie de un barbat ca sa si vada de viata ei proprie si sa i lase naibii in pace pe restul. As mai spune ca are nevoie .....dar nu vreau sa fiu vulgara. Dar un amant iubit sot whatever i ar folosi, s ar concentra pe amorurile ei.

      Ștergere
    3. Oare cum o fi arătând ăla care ar putea iubi, ma rog, fie și doar pt schimb hormonal ( :)) ), așa o scorpie?

      Ștergere
    4. :)))) chiar!

      Ștergere
  3. eu stiam ce inseamna fraza aia pe care ai scris-o in italic,dar am uitat...ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ta'su lui Iffet se crede la el la magazinu de carne, baga cutitul in Cemil fara sa clipeasca haha die bitch! God ce rea m am facut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Yayaya! Pacat ca nu am emoticon de dracusor. Mi s ar potrivi. In alta oedine de idei, vreau si eu par ca al lui iffet. Ar putea fi alba ca zapada gura rosie ca focul pielea alba ca zapada si parul negru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alba ca Zapada si cei 7 pitici :))) in rolul piticilor, Cemil. In rolul printului, Ali. Varianta moderna: printul era batran, moare, si Alba ca Zapada se intoarce fericita la Cei-7-pitici-in-unul :D

      De mult caut o solutie sa pun niste emoticoane in commnenturi fara sa afecteze viteza de incarcare a blogului. Sper sa gasesc ceva, pana la urma.

      Ștergere
  6. :))) ca marul adica rosie. Mda nu mai conteaza. Oricum e frumoasa tipa. Iar ali precis o sa o iubeasca si mai tare dupa.refuz. ce poate fi mai tentant decat ce nu poti avea. Si mai ales ca nu o vede ahtiata dupa banii lui sau obaedata de maritis ca guluta aia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ca marul :))) stii, cica femeia trebuie sa fie ca marul. Ca sa fie dulce, dulce, trebuie sa fie un pic stricat-a ....

      Ștergere
    2. Hihihi :)))

      Ștergere
    3. Revin la o idee de mai sus: "obaedata de maritis ca guluta aia" - adevarat, dar dupa o relatie de cativa ani si un inel de logodna dat de acelasi Ali, care acum zbârnie după Iffet, cum ar fi trebuit să fie? Nu era normal să se mărite cu ea? Nu așa urmează după ce ți se dă un inel de logodnă? E oare de asteptat ca dupa o logodna sa urmeze actiunea "sfârâitul călcâielor" și pa-și-pusi!, că io mă-nsor cu alta?

      Ștergere
    4. Mda asa e... dar astia erau boring rau de la inceputul serialului, un cuplu chinuit uzat ..adica nici macar nu locuiau impreuna, nu calatoreau impreuna,nu s au rontait in seara revenirii lui ali ca orice cuplu sanatos ynde un partener a fost plecat din oras. Adica exiatau semne destule. Guluta aia se iluziona ca au un viitor impreuna. Iar Ali bietul,frate alcoolic fiica drogata dragoste neimpartasita.

      Ștergere
    5. Atunci de ce i-a dat inel de logodna? Ca nu cred ca l-a obligat careva. Mie nu mi se pare ca Gulin se iluzioneaza. Daca serialul nu aduce explicatii, cum de astia doi au ajuns atat de departe, fara ca el s-o iubeasca, inseamna ca e o scapare in scenariu.

      Am observat aseara ca Nil se drogheaza :) - ma cam enerveaza stilul asta: Burak din 101 de nopti, sta in Europa/America, si devine un betiv, afemeiat, etc. Nil, sta la Londra, devine o drogata! Băh! Ce rrrea e Ioropa asta! Cum corupe ea tinerii falnici si curati ai Turciei!...

      Ștergere
    6. Pai pt ca ali, ca orice barbat bogat,are o relatie. Si a dus o asa..din inertie. Am zis mai demult ca nu trebuia sa o tina coada dupa el daca nu o iubea. Dar probabil din cand in cand voia sa aiba patul cald. Si cum pana la Iffet nu i a tulburat nimeni banala existenta.... eu cred ca aia s a iluzionat. Chiar dc aavea inel de log, conteaza comportamentul zilnic al viitorului sot si pe asta il durea la basca de nevoils ei. E porc, ca Suleyman. Da da buna asta cu europa haha
      Mary

      Ștergere
    7. Nush... mie mi se pare ceva foarte serios sa ajungi la logodna, mai ai un pas si zici DA. Iar la varsta lui, Ali trebuia sa fie matur in gandire ci comportament, nu pueril. Adica cum? Te joci asa, cu viata cuiva? Hai, azi ne luam, maine ne certam?
      Un pat cald din cand in cand e una, si promisiunile de casatorie sunt cu totul altceva. Eu nu-l vad alb-dalb pe Ali la faza asta.

      Ok, Gulin e si naspa, saraca, da' daca asa arata actrita ce sa-i faci?

      Nah, stai sa vezi, ca oricum se complica lucrurile, in episodul 10 Gulin anunta ca e gravida :)))))))

      Ștergere
    8. P.S. Meeeyyy :D Suleyman nu-i porc. Păi nu-i păcat ca un tip asa de fain să rămână al unei singure femei? Zi și tu!

      Ștergere
    9. :)))) am crapat de ras! Eh, dc asa puneti problema.... DA! e MARE pacat, e strigator la cer sa se bucure o sg femeie de el. Eu cand ma gandesc la sotia actorulyi.... oaleu ce norocoasa sa l poata rontai zi noapte legal! Miam miam! Come to mommy i wont bite you... Hell i will !!! yaya
      Despre Ali: da, de acord, e fff urat ce i face lui Gulin,nu pot nega.
      Mary

      Ștergere
    10. :))) Da, Berguzar e o norocoasa. Asa da norocul peste cate unele! :D

      Ștergere
  7. Interesanta discutia dintre 'anonim' si tine m-a amuzat foarte mult, pe alocuri a trebuit sa citesc de doua ori sa pricep hihihi.incepe sa fie ceva mai interesant sa vedem mai incolo.Oricum multumesc pt. efortul pe care-l faci traducand pt noi cei multi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog eu frumos are cineva vreun "Site" care pot vedea serialele subtitrate daca aveti lasa-ti aici va rog frumos din suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata sunt doar primele 6 episoade subtitrate aici: http://www.filmero-hd.com/

      7 inca nu a aparut din cate am cautat mai inainte.

      Ștergere
  9. Nu se poate mai repede ep.8(rezumat,evident)?Ca sunt f.curioasa. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am doua ore pana ajung acasa :) deci, nu, nu se poate mai repede.

      Ștergere
  10. Astept cu nerabdare ep. 8...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A aparut... A durat 2 ore acest episod :( chiar sunt curioasa daca cei de la Kanal D il vor lasa atat de lung.

      Ștergere
  11. Eu credeam ca Nil isi face tigari, nu ca se drogheaza.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) tare asta!.

      Ștergere
    2. Da, este >:) dar cum sa se fereasca de taicațsau doar pt o tigara? Doar era studenta. Priza cocaina pe nas, cred. Om vedea mai incolo.

      Pana atunci, haideti la o cafea, ca eu mai vad niste episoade in noaptea asta :) ~O)

      Ștergere
    3. Aaaahhhh! :)) nu ies emoticoanele adaugate de mine :((

      Ștergere
    4. Da, chiar ca a fost tare!Ma uitam si crdeam ca e fond de ten pe la episodul 7 dar dupa mi-am dat sema!!:)))))Deni

      Ștergere
    5. Nici eu nu mi-am dat seama prima data, cand am vazut episodul in turceste, despre ce era vb. Am crezut ca a dat-o afara pe Iffet pt ca o crezuse pe Dilek si minciunile ei - si cand colo! :o

      Ștergere
  12. Cafea la ora asta? Nieee :))
    Munca multa cu blogul asta. Vizionare frumoasa.
    Mary

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai avut dreptate, Mary, n-am mai baut cafea si nici n-am stat noaptea hbuhureză (:D) pe net. M-am trezit pe la 4 jumate si de aia am fost nevoita sa las rezumatul la jumatate; inainte sa plec la scoala mai aveam vreo 40 de minute de vazut din episodul 9.

      Este, dar imi place. Insa probabil va veni o vreme cand n-o sa mai am chef sa mai scriu. Mi se mai intampla sa ma plictisesc de tot. Cateva luni, așa.

      Ștergere
  13. Am ramas socata cand am citit ca Cemil si Nil devin amanti...adica el nu se poate apropia de Iffet fara sa isi bata joc si de Nil?
    si Gulin ca a ramas insarcinata...acum vine intrebarea cu cine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca Nil, dupa ce-i arunca Iffet drogurile si intra in sevraj, il ia pe Cemil drept inlocuitor pentru drog. Suna mai bine decat cocaina. :))

      Corect, si eu m-am gandit, oare cu cine o fi ramas insarcinata - DACA a ramas cu adevarat! - cu Ali sau cu Erhan?! c-)

      Ștergere
  14. Omg!!! Ce succes are ratatul asta la femei! Bleackchch!
    Mary

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) da' nu e urât....

      Ștergere
    2. ...muatacioara lui pana corbului ... e urat cu spume balonase valurele. Si prea tanar. Si needucat. Si ma opresc. Bleah. cah bah.

      Ștergere
    3. Bene...ma sacrific .... treaca de la mine...vi-l las dvs pe Cemil si eu il iau pe Suleyman. Yaya 1-0 para mi hihihi
      Mary

      Ștergere
    4. Eu il privesc in ansamblu, așea... :D si are ceva de Mick Jagger, pe care cand il vad pe scena (la suta lui de ani, sau cat o avea) tot imi disponibilizeaza creierul niscai endorfine si estrogeni, asa hoasca batrana cum sunt! w-) =))

      Ia-l, Mary, eu am, acasa una bucata clona Suleyman - doar ca are ochii verzi! Cred ca de aia ma si uitam cu ochii lipiti de monitor la inceput, ca nu-mi venea a crede ce asemanare poate sa existe. Doar ca fizic, ma rog, :p

      Ștergere
    5. :((:((:((:((:((:(( nu ma asteptam la raspunsul asta, m-ati deprimat iremediabil! bene.... 10-1 pt dvs ...

      Ștergere
    6. Emoticonul ala trebuia sa fie de plans, nu stiu de ce a iesit altceva si ce e chestia aia roz. Ma rog..

      Ștergere
    7. :D nu ma invidia ca nu ai motive, crede-ma pe cuvant ;) asemanarea se opreste la fizic... asa ca e 1-1

      e binee, e emoticonul de plans, aia roz e batista in care isi sufla nasul figurina :D

      Ștergere
  15. Aaaa wait! Nil nu e oricym in deplinatatea facultatilor. Nu se pune. E drogata.
    Mary

    RăspundețiȘtergere
  16. buna ziua.vreau sa stiu cate ep are serialul ?va multumesc pt tot ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe youtube apare ca episodul 40 este ultimul.

      Multumesc mult! :X

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.