sâmbătă, 25 mai 2013

Meyem Uzerli si barfa media

Citesc în presa noastră cum că
serialul Suleyman Magnificul s-a împotmolit cu filmările la episodul 100 din cauză că Meryem Uzerli/Hurrem, a făcut o criză de nervi, a părăsit platourile de filmare și a plecat să se interneze la o clinică în Berlin. Ba chiar unii spun că informația le parvine prin intermediul prestigioasei reviste turcești Hurryiet.
Eu am căutat în varianta online http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/ și nu am găsit știrea asta. Pe prima pagină a știrilor despre televiziune, nu era. Deci... am mers mai departe :)  Unde? Pe facebook!

Și am găsit așa: că Halit Ergenc, cu soția, Berguzar, și copilul, Ali, sunt la Paris și petrec câteva zile în hotelul Bel Ami (pagina Halit Ergenc fans passionated), și că din cauza unui meci de fotbal episodul 100 va fi difuzat la turci săptămâna viitoare (pagina de facebook Magnificent Century | Muhtesem Yuzyil).

Ce cred eu? Că dintr-o clinică de recuperare nu se pleacă în câteva zile. Așa că varianta cu meciul mi se pare cea mai plauzibilă, deocamdată.
Ar fi păcat să se confirme știrea despre problemele actriței cauzate de stres.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.