marți, 4 iunie 2013

Muhtesem Yuzyil - ultimele noutati

De pe facebook: a aparut trailerul episodului 101. Din el lipseste Meryem. In film au facut-o disparuta, Hurrem este rapita, dar nu s-a filmat nici o scena cu rapirea doar se afla la palat despre acest lucru, si li se mai spune ca va fi dusa la sangeac. Daca totul va decurge normal, in episodul 102 moare Hatice iar in 103 Mehmet.

Malkocoglu Bali Bey (actorul Burak Ozcivit) va fi trimis de catre Rustem Pasa din Istanbul si astfel paraseste serialul, printre altele si datorita faptului ca actorul are deja inca un contract cu producatorii de la Tims pentru un nou serial.



trailerul episodului 101, aici:








5 comentarii:

  1. Meryem Uzerli va parasi serialul, momentan producatorii sint in cautarea unei alte actrite pentru rolul lui Hurrem. Dar banuiesc ca deja stiati asta, stirea a aparut peste tot in mass media.... sper sa nu aleaga cine stie ce cioclovina....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intre timp am citit stirile despre inlocuirea lui Meryem si mi-am exprimat deja parerea de rau pentru ca se intampla asa.

      Ștergere
  2. Multumim sti cand va incepe serialul in toamna?multumim pentru rezumate si imi pare rau ca Hurrem nu mai apare in serial,era sare si piperul ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presupun ca imediat dupa ce se termina Iffet, care are 46 de episoade. Da, pacat de Meryem, dar nu se stie pana la urma ce va fi in sezonul 4 de la Suleyman, poate o baga inapoi in serial.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.