vineri, 5 iulie 2013

Iffet, ep. 19

Pentru acest episod voi face, deocamdată, un rezumat mai scurt. Ori nu am înțeles eu prea multe lucruri din el, ori mi-a stat gândul la altceva.

Deci: Feride, mama lui Cemil este găsită inconștientă de către Ersin, prietenul lui, care avea una dintre cheile casei. O duce la spital și apoi îl sună pe Cemil care ajunge urgent acolo. Feride este bolnavă, pe parcursul episodului este din nou adusă acasă, apoi iar la spital.

Cemil se întâlnește cu Nil și legătura lor pare să înainteze către ceva mai serios, deși Cemil nu pare foarte încântat. Totuși prezența lui Nil este benefică lui Feride, pe care o ajută în casă. Nil își găsește un bun prieten în unchiul ei, Erhan. 

următorul episod: Iffet, ep. 20

Idila dintre Betul și Erhan continuă. El îi aduce flori la ușă, ea se ferește de ai ei. Betul se ceartă cu tatăl ei care devine un personaj agresiv și nesuferit pe parcursul episodului (descrierea îmi aparține, unora dintre voi s-ar putea să vă placă tipii cu gură mare și arțag). Până la urmă se împacă, lacrimogen și cu câteva îmbrățișări emfatice. 

Relația dintre Iffet și Ali Ihsan se deteriorează, oarecum. Ea este supărată din cauză că l-a văzut purtându-se prea intim cu Yasmine, el încearcă s-o îmbuneze. Totuși, dacă are ocazia, cade în aceeași greșeală. Iffet merge chiar la Yasmine acasă unde are loc o scurtă discuție clarificatoare, despre care Yasmine îi povestește lui Dilek cu prima ocazie, iar Dilek merge glonț la Ali Ihsan să mai încurce niște ițe.

După aceea Iffet merge la un psiholog - cred - care o sfătuiește să-și scoată pandantivul cu numele ei de la gât; vom vedea împreună care este motivul subconștient pt care Iffet își poartă numele la vedere.

Într-o seară merg la restaurant Ali Ihsan, cu Dilek și cu Yasmine, iar Iffet mai întârzie. Când apare, îi vede pe Ali și Yasmine dansând. Cei doi încetează dansul la vederea ei și merg la masă stânjeniți. Iffet, de supărare, se apucă să bea pe repede-înainte băutura și se amețește. Pleacă din local cu pași nesiguri, pe drum îi cade tocul de la pantof și se așează pe niște trepte plângând. Întâmplător Cemil tocmai trecea pe acolo și vine lângă ea să vadă dacă o poate ajuta cu ceva. Episodul se termină cu cei doi aproape sărutându-se, în liniștea nopții.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube

11 comentarii:

  1. Daca Ali Ihsan incepe sa aiba un asemenea comportament,la un moment dat o sa-si merite soarta.Barbatul tot barbat,mai ales ca este turc!!!Sa speram ca va reveni pe calea cea buna.Erhan este un tip mai mult decat O.K.Sora-sa , puahhhh- o scorpie.Mi-as dori sa-i faca Iffet un copil lui Ali.Asa s-ar mai aranja lucrurile. O ZI BUNA! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare, Simona! Aici cam asa e, si mie imi place Erhan, pacat ca e cam micut de statura :) In schimb Dilek, e o scorpie, dar actrita mi se pare chiar frumoasa pt varsta ei, mi se pare o tipa eleganta, cel putin in serial.

      A postat cineva niste elemente in avans din serial, Betul face un copil, al lui Cemil, pe care-l creste Erhan, si parca si Iffet naste o fetita. Nu am retinut amanuntele chiar foarte bine, am o memorie mixta - tin minte mult mai bine daca citesc si vad imagini in acelasi timp. Sau cel putin asa am impresia :p

      Ștergere
  2. O ZI BUNA TUTUROR! Da Dilek este o femeie bine (probabil ca asa este si in vata de zi cu zi) dar,rautatea-i iese prin pori. Deci...........Oricum in mai toate aceste filme turcesti femeile sunt de o rautate si o invidie ceva de speriat. Cu barbatii stau cu capul cam plecat si isi exprima frustrarile intre ele.Cemil incearca sa fie de treaba dar pt. mine tot nesuferit este.Iffet nu-ti mai spun! Cand inca plange dupa el intrece masura oricarei ratiuni.Dar vrea sa-si pastreze si casnicia ci Ali. ANONIM , poate ne mai spui cate cava cand ai timp. Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Simona. Sa stii ca ai dreptate, eu ma gandesc la femeile supuse acasa si sunt exact la fel: invidioase si foarte rele si barfitoare. Rar am intalnit o femeie libera sau cu un sot molatec din fire care sa fie asa. Probabil ca toate frustrarile din casnicie refuleaza in felul asta.

      Ștergere
  3. Deci Iffet sta ca o dobitoaca toata ziua in casa sau iese la plimbare? Ba, frate, undeva nu se poate angaja? Sau gata, a dat de bani si acum e mare doamna? Numai daca esti timpit de-a binelea nu gasesti nimic de facut sau te plictisesti repede, parerea mea. Una, doua, ori statea degeaba, ori se plimba, evident, bocindu-l pe Cemil. Pai e de inteles comportamentul lui Ali Ihsan si relatia lui cu Yasemin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ei probabil ca sotia de barbat cu bani nu ar trebui sa munceasca, l-ar face de ras ca nu poate sa-si intretina familia. Zic si eu.... :-SS La fel si in 1001 de nopti, Onur nu prea vrea s-o lase pe Shehrazat sa munceasca, dupa ce se casatoresc.

      Ștergere
    2. Nici vorba, e vechea mentalitate patriarala de kkt: masculul munceste, tuta sta acasa si vrind nevrind, tre sa-si gaseasca ceva de facut, ideal ar fi menajul. si turnatu de plozi. sau pur si simplu nevasta de decor sau nevasta-trofeu....

      Ștergere
  4. In episodul de marti chiar mi-a placut de Iffet si Cemil si realizez ca,chiar le sta bine impreuna.Deci o sa-mi para bine daca vor ramane impreuna pentru ca Ali Ihsan ar trebuie sa o accepte asa cum este nu sa o transforme cum vrea el:(,parerea mea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raman impreuna vreo cativa ani, dar dupa ce mor Ali Ihsan si Nil. Nu stiu in ce imprejurari se produce moartea lor, dar asa zic cei care au vazut serialul pe la bulgari sau la alte televiziuni straine.

      Ștergere
  5. In filmul asta se smiorcaie f.f. mult !! Cemil parca nu-i barbat iar Iffet mai bine s-ar lasa de mosul ala de AliSan si ar pleca naibii cu Cemil sa nu-l mai faca sa planga ca o sa incarunteasca, frate!! Scenariul la acest film este sa te scoata din minti, nu stiu unde sa citesc un rezumat la ce se intampla in viitor in film ca parca nu mai am rabdare sa-l vad, barbata-miu se urca pe pereti cand vede ca ma instalez pe canapea pt. film!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am remarcat si eu, cam prea multe lacrimi, chiar si pentru femeile din serial, dara-mi-te pt un barbat!!

      Nici eu nu stiu unde poti sa citesti mai multe rezumate din film. dar pot sa-ti spun ca AliSan, cum ii zici, tu, si cu Nil vor muri, Iffet se marita cu Cemil, fac o fetita, apoi actiunea va sari peste 5 ani, si in ultimul episod al serialului Iffet il impusca pe Cemil. Asa se termina serialul. De ce? Habar n-am. Vom vedea impreuna, n-avem incotro, deocamdata.

      Dă o cautare pe google, poate or mai fi site-uri unde se povesteste serialul in avans.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.