duminică, 11 august 2013

Iffet, ep. 29

Ali Ihsan dă foc casei unde se află Iffet și Cemil. Cemil se trezește, camera este plina de fum, Iffet e inconștientă. El reușește să spargă un geam și să iasă afară cu ea în brațe, unde își revine. După ce vin pompierii, îl sună pe Arif care se află împreună cu Dilek.

Ali Ihsan vine acasă ca și cum nu ar fi făcut nimic grav, o ia la rost pe Nil, care euforică, asculta muzică, apoi îi spune că votr pleca în Anglia, să uite de toate cele întâmplate. În realitate el crede că Cemil și Iffet au murit în incendiu. Pleacă și la Yasemin cu care se ceartă rău iar ea îl pălmuiește, dându-și seama că Ali doar s-a folosit de ea. Revine acasă unde își amintește câteva momente importante cu Iffet, cum o scapă din mâinile lui Ahmet, cum îl refuză cu cererea în căsătorie, cum ezită, la cununia civilă, să spună "da". În acest timp, ea este în brațele lui Cemil, într-o cameră din spațioasa casă a lui Arif. Ali Ihsan sparge poza înrămată de la nuntă, și așa îl găsește Nil.

Arif îi spune lui Dilek despre ce au pățit Cemil și Iffet și că Ali Ihsan a pus focul. Dilek îi promite să facă ceva pentru a-l opri pe Ali Ihsan de la acest fel de răzbunare și pleacă de la întâlnire.

Iffet semnează într-un birou actele de divorț întocmite de avocatul lui Arif și dă avocatului și inelul de logodnă pentru a le remite soțului ei. Cemil, pe de altă parte, vine la vilă unde are o discuție cu Ali Ihsan, care tocmai se pregătea să plece în Anglia. Se amenință reciproc, iar Ali Ihsan anulează plecarea.
Nil, ca să se răzbune pe toate minciunile lui Cemil spuse din cauza lui Iffet merge la Ahmet și îi spune ce s-a întâmplat cu fiica lui. Ahmet, nervos, pleacă acasă și le bate atât pe Saime cât și pe Nimet, apoi se hotărăște să vândă tot și să plece în alt loc unde nu îi cunoaște lumea, și să n-o mai dea la facultate pe Nimet.

 episodul următor: Iffet, ep. 30

La firmă, Ali Ihsan se ceartă cu Dilek pe tema incendiului și a atacului armat, iar discuția lor o ascultă ascunsă, Yasemin. Arif vine cu actele de divorț semnate de Iffet la Ali Ihsan, dar el spune că nu va semna niciodată așa ceva și rupe hârtiile. Arif îi aruncă pe masă inelul de logodnă a lui Iffet, și iese spunându-i că dacă nu merge cu frumosul, atunci să fie pregătit pentru orice, lăsându-l pe Ali nervos. Seara, întâmplător, Ali Ihsan și Cemil se întâlnesc față în față, fiecare în mașina sa. Ali Ihsan scoate pistolul, iese din mașină și trage. Cemil pornește către el. Ali îl nimerește pe Cemil în umăr, iar el îl lovește în șold, cu mașina, pe Ali Ihsan.
Mai apoi Ali Ihsan este dus la poliție și interogat în legătură cu atacul armat, în urma unui denunț anonim, dar după ce apare Yasemin, este eliberat.
Dilek vine acasă la Arif și în timp ce discută amândoi despre denunț - aparențele fiind împotriva lui Arif, apare Iffet. Dilek este uimită, aruncă iarăși vorbe la întâmplare, îi reproșează lui Iffet că a plecat de acasă, țipă și la Arif și iese. Până la urmă, într-una din întâlnirile lor pe malul Bosforului, îi dă înapoi inelul de logodnă dăruit de Arif cu ceva timp în urmă, pentru că nu poate să fie cu Arif și să-și apere fratele în același timp.

Dilek se tot ceartă cu Ali Ihsan și cu Yasemin care până la urmă îi spune despre faptul că Ali Ihsan a folosit-o doar, și că ea a făcut acel denunț.În final se hotărăște să plece din firmă pentru că nu vrea să devină și ea ca Ali Ihsan.

Betul are probleme cu sarcina, are dureri și vine în cameră la Erhan, dar Asuman apare imediat și o ia de acolo. A doua zi, o apucă durerile pe stradă, în cartier, apare Ersin cu taxiul și o duce acasă, la cererea ei. În felul ăsta află tot cartierul că Betul este însărcinată, dar apar și suspiciunile că ar fi copilul lui Cemil.

Cemil vrea să ascundă rana de la glonț, deși de fiecare dată când face anumite mișcări sau se îmbrățișează cu Iffet, îl doare. La un moment dat, cu Iffet în mașină, din cauza febrei, scapă controlul volanului pentru câteva secunde, iar ajuns acasă Iffet îl surprinde la oglindă cercetându-și rana. Tocmai în seara aceea plănuiau să plece în Antalia, ajutați de Arif, ca să scape de răzbunarea lui Ali Ihsan. La scurt timp leșină pe hol, Iffet cheamă ambulanța, dar afară era ascunsă o mașină cu trei indivizi puși de Ali să-l omoare pe Cemil (Arif tocmai fusese sunat de Dilek să se întâlnească în oraș). Unul din ei îl sună pe Ali și îi spune că este o salvare acolo. Ali vede despre ce este vorba, pentru că și el se afla cu mașina pe o altă alee lângă casa lui Arif. Urmărește ambulanța până la spital și se postează la ușa din spate când aceasta se deschide.
Iffet îl vede, Cemil îi aude vocea când spune că el este omul potrivit la locul potrivit - astfel se încheie episodul 29.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






12 comentarii:

  1. Buna , Ludmila ma numesc... Abia asteptam serialul 29... Iti urmaresc de ceva timp site-ul si ma bucur ca mai exista persoane ca tine... Felicitari si spor incontinuare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ludmila, ma bucur ca pot ajuta cu ceva :)
      Multumesc, spor si tie, o saptamana minunata iti doresc!

      Ștergere
    2. Buna cand pui episodul 30?

      Ștergere
    3. Buna, cel mai devreme maine, daca am timp.

      Ștergere
    4. Ce bine ar fi daca ai avea! O zi buna tuturor! Simona

      Ștergere
    5. Sper, macar pe jumatate in seara asta...

      Ștergere
  2. In episodul 30 moare Nil si Ali Ihsan :(

    RăspundețiȘtergere
  3. nu moare Nil cred ca vorbesti in necunostinta de cauza

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia asteptam episodul 30. Oana, ne-ai creat dependenta! Multumim pentru efortul pe care il faci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Episodul 30 este pus de marti noaptea :)
    Multumesc! Nu e un efort, adica este, dar atata vreme cat e dublat de placere, nu se simte. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Nu stiu sigur. As vrea astazi, dar nici episodul de la tv nu cred ca-l apuc de la inceput, dara-mi-te sa mai gasesc timp de postat! :D Azi e o zi incarcata, uuuffffff!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.