duminică, 23 februarie 2014

Feriha, rezumat episodul 27





Feriha, episodul 27
Cansu este foarte tulburată când vede și înțelege că Feriha e cu adevărat iubita lui Emir. Sub efectului șocului emoțional, iese pe stradă și merge pe carosabil, fără să-și dea seama ce face. O mașină o lovește și ajunge la spital. Haldun și Sanem sunt anunțați. Vor să scoată vinovat șoferul, dar avocatul le spune că acesta nu are nici o vină. Când se interesează mai mult despre accident, ei știind că Cansu era acasă, află despre escapada ei la clubul Hills și atunci Haldun se hotărăște să aibă mai multă grijă de tratamentul fiicei sale. La sfatul unei specialiste, se gândește să o ajute pe Cansu să-și găsească un hobby. Ulterior se gândește că dacă o pune să lucreze în restaurant, îi va oferi o viață normală și un scop. Sanem nu este de acord pt că e sigură că Emir, obsesia fetei, este indirect cauza accidentului.

episodul următor: Feriha 28

Zehra merge acasă la femeia prietenă cu Sanem, care se dă drept o străină care nu prea știe turcește, și nu acceptă oferta inițială a acesteia spunând că ea nu poate să ia bani pe care nu-i muncește și că acceptă job-ul doar dacă va fi plătită numai pt cât muncește. Sanem este în apropiere și aude târguiala. Zehra se învoiește să facă și mâncare în afară de curățenie.

Feriha, episodul 27
Feriha este cât pe ce să se dea de gol față de Emir când vorbesc la telefon iar ea îl minte că e singură - pe iaht fiind - iar Levent vine să întrebe unde-i este undița, fără să se sinchisească de conversația ei. Emir se supără iar ea pleacă precipitat de pe iaht, ajungând la Emir acasă, apoi încearcă să-i explice că nu i-a spus unde se afla pentru că știa că el nu-l place pe Levent și nu dorea să-l supere. Apoi, la presiunile lui Aysun, va încerca să-i spună lui Emir adevărul, la o terasă, dar de teamă, începe să bea pahar după pahar și se amețește. Acasă la ea, Mehmet, care stă mai mult cu Seher într-un gen de căsătorie de probă, ia inelul de logodnă al Ferihăi, găsindu-l întâmplător prin casă, și i-l dă lui Seher. Când Feriha, beată, vine acasă, caută inelul pe care nu-l găsește nicăieri, iar Mehmet se preface că nu știe ce-i cu el.

Feriha, episodul 27
Sanem are grijă de Cansu, care nu pățise nimic grav ci era doar într-o stare de șoc după accident. Când se trezește, ca dintr-un coșmar, ea rostește numele Ferihăi apoi adoarme la loc. Sanem nu-i spune lui Haldun despre incident. Când Cansu se trezește de-a binelea și-i povestește mamei vitrege cum s-a întâmplat totul, aceasta se dă de partea ei și reușește s-o facă să renunțe la gândul răzbunării directe pe Feriha (Cansu ar fi vrut s-o bată). Sanem o învață pe Cansu să-l facă pe Emir să descopere adevărul fără ca ea să fie implicată și fără s-o considere mai târziu pe Cansu drept fata care a atacat-o pe Feriha, iubita lui de acum. Cansu înțelege și urmează sfatul mamei ei. Într-o zi, mergând la hotel să stabilească detaliile viitorului ei job, stă de vorbă cu Unal și îi smulge acestuia promisiunea ca a doua zi să-i facă cunoștință cu Emir. În conversație Cansu pune întrebări despre Feriha și află astfel că e la aceeași facultate cu Emir (și cu ea însăși) și că tatăl Ferihăi ar lucra în turism. Bineînțeles, Cansu o crede mincinoasă și își imaginează că Feriha ar fi inventat aceste lucruri.

Feriha, episodul 27
A doua zi face cunoștință cu Emir, dar deja are în minte un plan pe care-l aplică imediat. Îl roagă s-o conducă până acasă pt că nu va găsi taxi ora fiind una de vârf. Acesta acceptă, mai ales când aude că Cansu locuiește în Etiler. Apoi îl invită în bloc și în casă, pretextând că are de luat niște acte pt tatăl ei, dar că trebuie să le caute. Emir la început o întreabă dacă acela nu e apartamentul Ferihăi, dar ea îi spune că Feriha locuiește la subsol. Auzind acestea Emir este derutat. Apoi Cansu o sună pe interfon pe Zehra, dar de fapt, știe exact că e ora la care Feriha trece să colecteze gunoiul și când aude pași pe hol, deschide ușa. Episodul 27 se termină cum Feriha îl vede pe Emir, stând uluit în ușa lui Cansu. 

Acțiuni secundare în episodul 27: Hande, ca să se răzbune pe Feriha care-i aruncase o replică - de altfel, adevărată - când era la masă, băută, cu Emir, mituiește un paznic de la cheiuri și acesta o anunță când Sanem apare în vizită la Levent. Hande vine imediat și de la distanță le face celor doi poze cu telefonul mobil.


Ultimele episoade:  23, 24, 25, 26,




sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




12 comentarii:

  1. Oana mersi mult pt rezumat deci se pare ca in ep 28 emir va afla adevarul despre feriha !Acum inteleg de ce emir era asa de agresiv cu feriha cand va afla de scrisoare!dar era destul de abatut,si asta ma deruteaza!In fine astept sa postezi ep 28!ionela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Maine cred ca am oarece timp sa vad episodul 28 si sa-l postez.

      Ștergere
  2. Cand pui rezumatul ep 102 din suleyman magnificul

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum incepe sezonul 2 din Feriha?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sezonul 2 a inceput cu episodul 25, dupa ce Zehra este impuscata de Halil.

      Ștergere
  4. Buna oana !Am o intrebare :E adevarat ca Emir va fi iubitul lui Cansu dupa ce afla adevarul despre Feriha?De fapt 2intrebari .Cine o impusca pe feriha la final(sunt tot feluri de zvonuri de exemplu:ca ar fi levent,Ece,halil)?Desigur daca sti raspunsurile:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as crede ca Emir sa fie cu Cansu, nu am mai auzit asa ceva pe internet despre serial. La a doua intrebare pot sa-ti spun ca in episodul 67 - ultimul - nu se arata cine o impusca pe Feriha, doar se aude impuscatura si ea este filmata cui incetinitorul, atat. Din ce am citit, in sezonul 3 urma sa se arate ca Ece ar fi impuscat-o, dar sezonul 3 nu s-a mai filmat.

      Asta este ceea ce stiu din comentarii pe net (facebook), nu am vazut episoadele inainte chiar asa de mult, nu am ragazul necesar sa le vad.

      Ștergere
  5. Buna !se spune ca emir va deveni sarac si feriha va fi bogata.Sti care este adevarul?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De vazut, nu am vazut episoadele inainte, dar nici nu am citit vreun comentariu pe internet in care sa se afirme asa ceva.

      Ștergere
  6. da am vazut finalul sezonului 2 pe yotube nici vb de a muri feriha se casatoresc si arata se subintelege ca au facut dragoste nici vorba de moartea lui feriha aberatie!!!!!!!!!!!!!! cum am spus si pe celalat site tot anonim unde scrie,, feriha sfarsitul serialului ,, apare site asta ,,pulbere de stele,, eu nu am incredere in site asta ok? ea este si va ramine doamna feriha sarrafoglu o sa il accepte si tatal lui feriha pe emir dar ma rog, nu mai comentez adio acest site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultimul episod al serialului Feriha moare impuscata. Aberatii spuneti dv. Si nu va obliga nimeni sa veniti pe acest blog, mergeti acolo unde gasiti ceea ce va place. Drum bun!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.