joi, 6 martie 2014

Fascinatia diamantelor

Weekendul acesta suntem invitati, eu si iubita mea, la ziua onomastica a unei prietene asa ca am decis sa ii confirmam prezenta. Acum suntem in cautarea unui cadou deoarece nu avem cum sa mergem cu mana goala. Ea intotdeauna a fost atenta cand a fost ziua mea sau prietenei mele asa ca vrem sa ii facem un cadou special.

Am cautat pe internet la www.bijuteriateilor.ro fel de fel de accesorii si ne-au captat atentia o pereche de cercei aur cu diamante. Erau superbi. Cand prietena mea i-a vazut a ramas fara respiratie sa si-a exprimat opinia ca acestia ar reprezenta cadoul ideal. Stim cat de mult ii plac sarbatoritei cerceii asa ca ne-am pus de acord sa cumparam acea pereche. Pretul nu era foarte accesibil noua deoarece aveau incrustate diamante scumpe si foarte stralucitoare dar pana la urma banii nu sunt o problema, prietenia este mai importanta.

Dupa ce am terminat cumparaturile online am decis sa mai aruncam un ochi si peste alte bijuterii si am ramas cu gura cascata atunci cand am vazut o superba pereche de verighete din aur alb. Aceste bijuterii remarcabile m-au pus putin pe ganduri si ma tot intreb cand o sa ma hotarasc sa o cer pe prietena mea de sotie. Sunt sigur ca asteapta acest moment. Chiar am observat o sclipire in ochii ei cand se uita la acele verighete din aur alb. Astept insa ziua perfecta pentru a face acest pas. Nu vreau sa fie ceva la voia intamplarii. Vreau sa fie ceva mult mai special.


articol scris de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.