vineri, 27 iunie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 6 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 6 rezumat
Umut își ia valiza și pleacă de acasă. Zeliha o privește cu ochii plini de furie și tristețe. Fatih află adevărul despre Umut, au o discuție amândoi și ea își dă seama că Ozan a fost angajat printr-o înțelegere. Cum Fatih nu-i spune că înțelegerea era pentru o sumă de bani, Umut crede că patronul ei a fost un fel de complice al jocului lui Ozan cu minciuna că este sărac. De aceea, ea pleacă de la muncă, începând să-și caute un nou job în anunțurile din ziare. Asude află de la Hale că Umut nu mai are serviciu și se oferă s-o ajute cerându-i să se angajeze la noua ei firmă de producție de seriale, pentru că este frumoasă, telegenică și are ceva talent. La început Umut este descumpănită, dar până la urmă va accepta acest job. Astfel Umut îl va cunoaște pe Hakan, care se alăturase echipei lui Asude.

Dragoste la prima vedere episodul 6 rezumat
Ozan îi spune servitoarei că are momente când simte că o urăște pe Umut, dar apoi începe să-i fie dor de ea. Refika îi spune lui Ozan adevărul despre Umut. El este șocat de cele auzite și îi reproșează mamei sale că l-a mințit. Refika este amenințată de mama lui Ozan, dacă îi mai spune ceva acestuia. Tatăl lui încearcă să-l convingă că Umut este la fel ca și Zaher, că amândoi vor doar banii lor (Zaher chiar îi cere în două rânduri niște bani tatălui lui Ozan), însă Ozan îi spune să nu se bage. Acasă la Umut, Zeliha este mereu amenințată de Zaher că va spune fiicei sale despre faptul că Zeliha și-a omorât primul soț. Umut discută cu Hale despre comportamentul ciudat al Zelihăi, bănuind că trebuie să existe ceva cu care Zaher o are la mână pe mama ei, din moment ce aceasta face tot ce i se spune și se supune atât de mult lui.

Contractul lui Asude cu vechea agenție s-a terminat, datorită lui Mete, și ea dorește să lucreze la firma unui anume Erkan Petekkaya, dar fără succes. Apoi se întâlnește la o petrecere cu Mete, asta reprezentând ultima picătură pentru ea, care sperase într-o împăcare, dar Mete nu are de gând să plece de lângă mult mai tânăra sa amantă. Furioasă, Asude se răzbună pe Mete zgâriindu-i mașina. Ozan, ajutat de Hale, o invită pe Umut la un restaurant închiriat numai pentru ei doi unde o cere în căsătorie pentru a doua oară pe aleasa inimii sale.


Rezumat alcătuit în colaborare cu Cosmin de la cosminlazar2000.wordpress.com

Dragoste la prima vedere episodul 6 rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.