vineri, 6 iunie 2014

Suleyman Magnificul episodul 125 rezumat






Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 125 (116-117 turcesc)

 

Suleyman află de căsătoria lui Mustafa, se răzgândește și îl numește pe Selim locțiitor pe durata campaniei. Prințul Elkas se arată îndrăgostit de Fatma. Rustem află că scrisoarea primită de Mihrimah fusese scrisă de Fatma, și nu de Elkas. Hurrem jură să se răzbune. Suleyman leșină de durere și este găsit pe jos de Afife.



Suleyman Magnificul episodul 125 rezumat
La Manisa se află despre decizia luată, iar Nurbanu, văzându-l pe Selim dezamăgit îi aduce chiar ea o carafă cu vin. Dimitri, soțul Efthaliei, vine la palat și ajunge până la Gazanfer care nu-l lasă să intre la Selim, iar Dimitri spune că știe tot ceea ce este între Selim și soția lui. Prințul nu vrea să-l vadă, dar Nurbanu îi spune lui Gazanfer să-l primească pe Dimitri mai târziu, pentru că dacă iese cu tărăboi, se va auzi la palat și iarăși nu va fi bine pentru Selim. În capitală, Mihrimah primește o scrisoare de dragoste de la Elkas, pe care o arde ca să nu fie găsită de altcineva. Baiazid se bucură când află că Mustafa va rămâne locțiitor al sultanului, și că acest post nu a fost oferit lui Selim. Pentru scrută vreme Mustafa se ntoarce la Amasya și o găsește pe Mihrunisa cu copilul lor nou-născut în brațe. Fidan îi spune prințului, care deocamdată nu dorește să dezvăluie căsătoria lui, că lumea va ști despre copil că este al unei concubine pe nume Gumisal.

 Suleyman Magnificul episodul 125 rezumat Mihrimah crede că este curtată de către prințul Elkas iar Rustem găsește o scrisoare de la prinț pe care ea nu o mai poate ascunde de ochii soțului. După ce acesta cere s-o citească, și apoi se ceartă, Mihrimah vorbește cu Hurrem și îi spune că ea dorește divorțul. Între timp la Manisa Selim îi oferă bani lui Dimitri, spunându-i că nu a știut că Efthalia este căsătorită. Un mesaj din Kutahya ajunge la Suleyman. Acesta în grădină citește scrisoarea în care Lala îl informează că Mustafa este căsătorit cu fiica lui Barbarossa și că acum au un copil ...

Se aude vocea lui Ibrahim spunând că omul e doar un fir de nisip pe acest pământ. Apoi urmează o scenă în care Hurrem și Rustem se arată uimiți de dorința lui Mihrimah de a divorța. Când Hurrem vrea să vorbească cu fiica sa între patru ochi, aceasta o ironizează și-i spune să vorbească cu Rustem, că și așa pe el îl preferă și nu i-a ascuns niciodată nimic. Apoi începe să spună "divorțez de tine" dar Hurrem o întrerupe înainte să poată rosti cuvintele de trei ori și îi amintește că ea nu poate divorța în acest fel ci are nevoie de aprobare de la sultan. Atunci Mihrimah iese, iar Hurrem o urmează dorind să știe ce s-a petrecut așa de grav între cei doi soți de au ajuns să se despartă.

Suleyman este pe terasă și se gândește la faptul că Matrackî l-a mințit cu privire la Mihrunisa, iar acum Lala îi aduce vestea că Mustafa s-a însurat cu ea. Mihrimah îi spune lui Hurrem că nu-l iubește pe soțul ei și că nu l-a iubit niciodată. Rustem este deprimat și pentru moment, pare să nu-l mai intereseze ce se întâmplă în jur. Vestea că cei doi s-au certat ajunge și la Fatma, care se întreabă dacă și-au dat seama că scrisoarea trimisă de prințul Elkas era, de fapt, falsă și scrisă de ea. Până la urmă Hurrem reușește s-o convingă pe Mihrimah să aștepte până se întoarce Rustem din campanie, astfel având răgazul să cumpănească bine lucrurile și să-și stabilească ce vrea de la viață. Între timp, Rustem îi pomenește despre scrisoarea "lui Elkas" dar Mihrimah îi amintește că și înainte de asta relația lor era una convențională.

 Suleyman Magnificul episodul 125 rezumat Mustafa intenționează să plece în capitală împreună cu Mihrunisa înainte de campanie. Vrea s-o prezinte tatălui său, să nu se mai ascundă. Hurrem și Cihangir discută despre fapta lui Mustafa, pe care Hurrem o găsește condamnabilă, iar Cihangir o întreabă cum ar privi lucrurile dacă ar afla ceva asemănător despre Baiazid. Prințul Elkas merge în vizită la sultana Fatma și când el o complimentează cu privire la frumusețea ei, ea se grăbește să adauge că Mihrimah este cu mult mai frumoasă. Atunci Elkas răspunde că are dreptate, dar că prințesa este căsătorită și el nu ar vrea să riște să-și piardă capul purtându-se prea curtenitor la adresa ei. Apoi adaugă că-și dorește o femeie curajoasă care să știe ce vrea. Mihrimah și Cihangir vorbesc despre divorțul ei de Rustem, iar Cihangir o sfătuiește să facă tot ceea ce ar putea s-o facă fericită, fără să țină cont de părerea nimănui.


sursa foto si text: Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Ultimele episoade: 121, 122, 123, 124, Kanal D.

2 comentarii:

  1. MULTUMESC MULT PENTRU REZUMAT ,IMI PLACE GROZAV SA LE CITESC SI SA STIU CE SA VA INTIMPLA
    ERIKA SHOVAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita si mai ales pentru fidelitate, Erika! :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.