miercuri, 30 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumat
Ozan se preface că este singur acasă și o invită pe Umut înăuntru, rugându-o să-l aștepte să se îmbrace. Melis stă lipită de perete în dormitor. Umut se plimbă prin apartament și când îl vede pe Ozan îmbrăcându-se, pleacă rușinată, la timp - pt că era cât pe ce s-o vadă pe Melis. Ozan își cere scuze lui Melis din privire, apoi iese cu Umut. Hakan și Asude citesc pe internet un articol elogios la adresa evoluției artistice a lui Umut.

Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumat
Yelda este foarte supărată că trebuie acum să se mărite, dar nu are ce face. Merge cu prietenul ei și cu mama lui la bijutier să aleagă inelul de logodnă și nimic nu-i este pe plac din cele pe care le încearcă. Ozan și Umut se hotărăsc să se căsătorească. Hale se bucură de viitorul eveniment, pe când părinții lui Ozan, nu vor să audă de așa ceva și au loc discuții în contradictoriu și chiar amenințări între Ozan și Ragîp. Cu toate acestea, Ozan continuă să iasă și cu Melis, dar ea pune punct relației dintre ei la un moment dat.

Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumatOzan se duce la birou la Hakan să-l invite la nuntă și să-i spună ca nu cumva Umut să afle despre Melis, dar Hakan nu se lasă înduplecat cu ușurință ci se pare că pune niște condiții. Discuția este urmărită cu privirea de Duygu, însă din păcate este auzită de Zafer care tocmai se afla în preajmă.

Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumatÎncep pregătirile de nuntă, Asude o ajută pe Umut să aleagă rochia de mireasă. În acest timp, Musa cumpără și el un inel de logodnă pentru Hale. Acasă, Umut se îmbracă mireasă s-o vadă mama ei, dar una dintre gemene, de ciudă, o calcă pe rochie. Umut merge supărată în cameră, dar Zeliha o ia deoparte pe fiica ei vitregă și o dojenește dur.

Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumatMusa o ia pe Hale dintr-un local unde se afla cu șeful ei și încă un cuplu și afară o ceartă. Hale îl întreabă cine este el de-și permite să se poarte așa. Atunci Musa scoate inelul și o cere de soție, dar Hale îl refuză. Musa e dărâmat de tristețe și abia atunci Hale își dă seama că Musa chiar o iubește.

Vine ziua nunții. Spre surpriza lui Ozan și Umut, Ragîp și Emel se află acolo, în sală și îi așteaptă. Emel îi dă lui Umut cadou de nuntă un inel vechi, probabil o bijuterie de familie. Zafer pierde banii de la Ragîp și încearcă să-l șantajeze pe Ozan. Înainte de a avea loc o discuție între cei doi, apare Hakan zâmbind superior, pentru că îl are la mână pe Ozan cu idila dintre el și Melis. Episodul 20 se încheie cu nunta celor doi îndrăgostiți.

Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 20 rezumat














 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 21

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.