joi, 24 iulie 2014

Tradarea - episoadele 1, 2, 3 (rezumate)





Tradarea - episoadele 1,2 3 (rezumate)
1. Anul 1967. Ali Akarsu este căpitan de cursă lungă și momentan e plecat în voiaj. De obicei își petrece timpul departe de familia sa, alcătuită din soția Cemile și cei patru copii. După o perioadă lungă de timp, Ali revine acasă. Osman, cel mai mic dintre copii, abia îl așteaptă să se întoarcă. De data asta, însă, deși e fericit că se află acasă, printre ai lui, comportamentul lui este mai ciudat decât de obicei. În casă au loc unele discuții, Ali devine chiar violent, în loc să fie bucuros că e acasă, pare mai curând stresat și parcă abia așteaptă să plece din nou pe mare. Cemile, înainte de a spăla echipamentul de marinar, găsește într-un buzunar o scrisoare într-o limbă străină, semnată Caroline, întâmplare care va schimba viața tuturor personajelor.

2. Până la urmă Cemile nu poate rezista și îl întreabă pe Ali cine este Caroline, deși ea ceruse cuiva cunoscut să-i traducă scrisoarea care era în engleză. El neagă la început că ar ști despre ce este vorba, dar în final se vede nevoit să recunoască. E vorba de o femeie cu care are o relație de mai multă vreme. Ali, neintenționat, îi spune soției lui că această femeie știe șapte limbi străine și că are un post important la o bancă din Amsterdam, în ideea de a-i demonstra că nu s-a îndrăgostit de o ușuratică. Cemile însă, consideră că o jignește  indirect, reproșându-i că ea nu e așa de inteligentă și că e casnică. Izbucnește o ceartă în toată regula pe care o aud toți cei patru copii. Ali, simțindu-se încolțit, fuge de acasă și o contactează telefonic pe Caroline spunându-i că plecarea vaporului mai întârzie datorită unei defecțiuni. Cemile nu știe ce să facă, ea îi cere lui Ali să renunțe la iubita lui, dar acesta nu e hotărât. Între timp, și vecinii află despre relația lui Ali.   După câteva zile petrecute pe vapor, el revine acasă sfătuit de mama lui și familia crede că lucrurile vor reintra în normal, dar surprizele abia încep. Berrin este cât pe ce să fie prinsă la o razie cu niște manifeste anti-americane, Aylin chiulește de la școală ca să meargă la o petrecere unde atrage atenția unui bogătaș de 35 de ani, Mete se implică într-o bătaie cu colegii. Intrigată de faptul că Ali i-a spus că e confuz, Carolin vine la Istanbul cu trenul.

Tradarea - episoadele 1,2 3 (rezumate)
3. Vestea că Ali o iubește pe Caroline vine ca un trăsnet asupra familiei. Osman suferă cel mai mult. Frații mai mari sunt ocupați cu școala, dar Berrin nu este de găsit. Ali pleacă de acasă la hotel. La un moment dat, Osman tot așteptându-l pe tatăl lui, se uită pe stradă și este lovit de o mașină apoi ajunge la spital. În acest fel, în rezerva micuțului se reunește familia, pentru scurt timp. Ali este cuprins de remușcări, dar își împarte viața între Cemile și Caroline.



Aceste scurte rezumate sunt preluate de pe un site în limba turcă. Articolele vor fi actualizate imediat după difuzarea lor la tv.

episoadele următoare: Trădarea ep. 4, 5, 6

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





4 comentarii:

  1. Ce postati astazi? Episoadele 4,5,6 din Tradarea.. sau poate episodul 20 din Medcezir(il astept de mult timp)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce se face pentru parastasul de 40 de zile si cum nu ai timp nici sa mergi la baie in ziua de dinaintea praznuirii. Pe bune. O sa postez despre asta, ca nicaieri pe net nu am gasit informatiile legate de asemenea evenimente si exact ceea ce are de facut cel care se afla intr-o asemenea situatie.

      Dar nu pe blogul asta, evident.

      Sau poate postez despre cum se prajesc 5 kile de somn, 3 kile de piept de curcan facuti snitele, cum se fac 35 de pachete pentru biserica si pentru restaurant, cum se scoate vinul din damigeana de 50 de kile, cum se preia comanda de coliva, prinos, colacei, cozonaci, fursecuri, etc samd, si apoi se face curat in 15 minute la mormantul care a doua zi va fi slujit de catre preot, cum se suporta cu stoicism convorbiri telefonice de j'de mii de minute cu mimoze care n-au alta treaba decat sa comenteze diverse la mobil, in timp ce cu mana ramasa libera te bandajezi la degetul "ranit" din greseala intr-un prag metalic taios pe care nu l-au observat la timp... si toate astea, plus inca vreo cateva, intr-o singura zi.

      Ca sa vezi cate si mai cate as fi putut posta astazi.

      Gurushurus - adica pe maine. Cosmineeee! Pease, corecteaza-ma.

      Noapte buna! Ca maine iar am un tur de forta, dar nu chiar asa ca astazi.

      Ștergere
    2. P.S. Hai sa nu fiu rea. Medcezir episodul 20 e pe teava pustii de cateva zile, deci in 10 minute apare pe blog.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.