miercuri, 12 noiembrie 2014

Tradarea episodul 36, rezumat




Tradarea episodul 36, rezumat
Toată lumea rămâne consternată de cele auzite din gura lui Ali. El pleacă acasă, însoțit de Carolin, iar acolo totul este răvășit. Fiecare doarme într-o altă cameră gândindu-se la cele petrecute și nici mai târziu Ali nu vrea să stea de vorbă cu soția lui. Osman se joacă cu Selma prin casă și la un moment dat se ascund în mansardă. Toată lumea îi caută, apoi încep să cânte la pianul vechi și astfel Hikmet se liniștește găsindu-i. Cemile își revine și află ce s-a întâmplat apoi regretă că a pierdut copilul. Nu vrea să vadă pe nimeni din familie în afară de Hasefe, de rușine că a rămas însărcinată. Mai târziu, după ce iese din spital, Berrin o convinge pe Cemile să-l dea în judecată pe Ali.

Tradarea episodul 36, rezumat
Berrin merge acasă la Hakan să-l roage să găsească o soluție pentru Ahmet și își lămurește unele aspecte din viața acestuia. Prietenii lui Ahmet reușesc să-l convingă pe medicul închisorii să exagereze problemele cauzate de bătaia cu ceilalți doi deținuți, să-i facă un raport cu care să fie transferat la un spital.

Murat și Aylin se ceartă mereu, el nedorind să doarmă împreună cu soția lui. Într-o seară Soner se duce la ușa lui Aylin și vorbesc în șoaptă fără ca Aylin să-i deschidă. După aceea, Murat vine și deschide brusc ușa, crezând că Soner e acolo. Se ceartă din nou cu Aylin apoi cade într-o nouă criză. Certurile dintre Murat și Aylin apoi Murat și Soner se țin lanț. Până la urmă, pentru ca Aylin să nu mai fie umilită de soțul ei, Soner va fi nevoit să ia o decizie dureroasă.

Tradarea episodul 36, rezumat
Mete se întâlnește cu Sedat, soțul lui Inci, la spital, și după ce se iau la harță, medicul le explică ambilor că tratamentul nu dă rezultate în cazul lui Inci și că sfârșitul este inevitabil. Mete iese din cabinet și se prăbușește plângând convulsiv lângă scara spitalului. Carolin se străduiește să-l facă pe Ali să-i vorbească și pregătește o cină dichisită, dar el se încuie în dormitorul lui când vine acasă și ea îi bate degeaba în ușă.

Tradarea episodul 36, rezumat
Selma aude o conversație de-a lui Hikmet cu Ali la telefon și pe neobservate ia un desen făcut de Osman și iese din vilă, apoi oprește o mașină rugând șoferul s-o ducă la casa din desen, plătindu-i cu cerceii din urechi. Selma ajunge la Cemile acasă și îi spune cele auzite. În acest timp Hikmet și Ali se întâlnesc să se dueleze cu pistoale. Imediat Hasefe, Cemile și Selma ajung la locul duelului și încearcă să-i convingă pe cei doi să renunțe. În momentul următor și Carolin ajunge în același loc și îi arată lui Ali un document ...


 episodul următor: Trădarea ep. 37

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




8 comentarii:

  1. Când postați episodul 37?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai probabil luni seara. Duminica nu am timp liber deloc. Deloc :(

      Ștergere
  2. Draga Oana, tu pe ce canal urmaresti serialul tradarea? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am televizor la locuinta de serviciu - adica de luni pana vineri. Il urmaresc pe internet, in turceste.

      Ștergere
  3. Stiu ca nu ma obliga nimeni sa caut postarile despre urmatorul episod,dar n-ar fi mai frumos sa vedem filmul fara sa stim dinainte ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu gandesc la fel, dar se pare ca lumea isi doreste foarte mult sa stie ce se va intampla mai departe. Asa a devenit cunoscut acest blog, care inainte sa incep sa public rezumate la Suleyman (asa am inceput sa scriu rezumate in avans), era accesat de 30-40 de utilizatori pe zi. Acum blogul are un trafic de 10-15 mii de afisari zilnic.

      In aceasta poza se vede cum episodul 36 din Tradarea are, la nici o saptamana de la publicare, aproape 17.000 de accesari. https://lh4.googleusercontent.com/-2MerZrl7tlI/VGv_57Ux52I/AAAAAAAAS18/3nxgOKiSQ9c/s912/acc.jpg

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.