joi, 20 noiembrie 2014

Tradarea episodul 39, rezumat




sezonul al doilea

Trec doi ani. Osman povestește cum Mete îl ținea în brațe pe Ali, împușcat de Hasefe. Casa în care stă Hasefe cu copiii este acum terminată. Osman e mai mare, este elev de școală. Cemile a moștenit averea lui Hikmet și într-o zi, ieșind de la fabrică, se uită nostalgic la casa lui Ali, acum dărăpănată. Carolin este în Amsterdam, zi de zi la tejgheaua unui bar, cheltuindu-și banii pe băutură. Berrin e căsătorită cu Hakan, în semn de recunoștință că l-a salvat pe Ahmet, și au un copil. Într-o zi, zgomotul unui capac metalic care cade rotindu-se pe gresia bucătăriei îi prilejuiește amintiri care îi provoacă o criză de nervi. Aruncă totul pe jos apoi plânge. Hakan ajunge acasă și încearcă s-o calmeze. Pentru Berrin, viața alături de un bărbat pe care nu-l iubește și faptul de a avea un copil cu el este o responsabilitate prea mare, care îi creează adeseori probleme.

Cea mai avantajată pare să fie Aylin, care s-a maturizat și este acum o femeie încrezătoare. Selma și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Mete continuă să cânte alături de formația lui din care face parte și Necati, fostul său rival, și are succes. Ahmet este liber, dar departe de Berrin. Ali, pentru gestul său de la nunta lui Cemile, a fost condamnat la închisoare.

Murat află unde se află acel contract semnat de Aylin de la Mesude, care acum pare căsătorită cu Soner. Se duce acasă și pune servitorii să deschidă sertarul apoi citește contractul și urcă în cameră la Aylin amenințând-o cu pistolul. După ce îi vorbește cu ochii în lacrimi, întoarce țeava pistolului spre inima lui. Aylin încearcă să i-l smulgă din mână dar el reușește să tragă. Amândoi cad și constată că au hainele pline de sânge în timp ce o dâră groasă îmbibă covorul. Aylin leșină, iar Murat strigă, crezând că ea a murit.



Ali iese din închisoare purtând baston. Când ajunge acasă se uită trist la felul în care arată, intră prin camere apoi iese iar, exact în momentul în care Cemile ieșise de la fabrică și vede ușa casei deschisă. Privirile lor se întâlnesc ....




 episodul următor: Trădarea ep. 40

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




18 comentarii:

  1. Acolo unde scrie ca '' Murat alfa unde se afla contractul semnat de Aylin de la Mesude ,acum casatorita cu Soner '', cine e casatorita cu Soner : Aylin sau Mesude? Nu am inteles clar. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "... Mesude, acum casatorita cu Soner". Ceea ce este dupa virgula, se refera la persoana care apare inainte de virgula, adica Mesude.

      Cel putin asa pare sa fie, ca Soner s-a insurat cu Mesude pana la urma.

      Ștergere
    2. Cand postezi episodul 40?

      Ștergere
    3. Mda nu e adevarat :)))

      Ștergere
    4. ep. 40 - cand o sa pot.

      O fi, nu zic, dar nici cu Aylin stiu ca nu se casatoreste, desi ea moare la sf. sezonului 2 la nastere, si inteleg ca ar fi fost copilul lui Soner..

      Ștergere
    5. Mesude nu se va casatori niciodata cu Soner. Aveti rabdare,Aylin se va casatori cu Soner,isi vor trai frumoasa poveste de dragoste si in calitate de soti. Din pacate,Aylin va muri dupa ce va da nastere unei fetite.Cativa ani Soner va suferi teribil dupa cea care a fost marea lui dragoste.De copil se va ocupa Cemile si bunica familiei.Soner o va accepta dupa cativa ani,insa apoi vor fi nedespartiti.

      Ștergere
  2. Buna! Sunt o mare fana a acestui blog, daca pot sa ii spun asa. Am cateva intrebari despre serial care sunt:
    Cum s-a casatorit Soner cu Mesude?
    Chiar a plecat la Londra, sau unde so fi dus el?
    Si , cand o sa postati episodul 40?
    Sper sa raspundeti cat mai repede la intrebarile mele. Multumesc ca ne tineti la curent, cu tot ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din moment ce sezonul doi sare cu actiunea peste doi ani, nu am cum sa ghicesc raspunsul unor intrebari :)

      Si eu iti multumesc ca urmaresti blogul. Ceea ce fac, este in limita timpului meu liber care uneori nu exista. Pe de alta parte nu cunosc limba turca iar rezumatele acestui serial nu se gasesc si intr-o limba mai accesibila mie - franceza sau engleza, de exemplu.

      Asa ca imi cer iertare cititorilor mei pentru unele neconcordante dintre ceea ce scriu aici si presupun ca este, si ceea ce se vede ca este in episoadele traduse de la Kanal D.

      Ștergere
    2. Multumesc pt raspuns!

      Ștergere
    3. Soner nu a fost casatorit niciodatra cu Mesude ! Incepind cu ep.40 intre Soner si Aylin va incepe o frumoasa dragoste, care va duce la casatoria lor...de fapt prin ep 50 vor sa se casatoreasca dar la nunta lor, pe Soner in cheama fratele lui Murat sa-i faca o confesiune, si Soner merge la Murat, Murat spune ca stie ca el o iubeste pe Aylin.......si Murat se impusca in ziua nuntii lui Soner...si atunci Soner indurerat nu mai vrea sa se casatoreasca cu Aylin........si se vor desparti...fiecare va suferi....Aylin se imbolnaveste....dar afla ca este gravida cu Soner....va avea o fetita ...........apoi dupa un timp durerea lui Soner pentru Murat a trecut...incearca sa se impace cu Aylin si in ep 77 se casatoresc....vom vedea clipe de dragoste superbe intre ei......dar Aylin bolnava de inima, nu va rezista nasterii fetitei si va muri in ep 79....Dupa ep 80 Soner se intoarcve din Londra si isi cunoaste fetita Deniz Yldiz...care este si ii aminteste mereu de Aylin.........un serial exceptional si cu actori superbi !!!1

      Ștergere
    4. Multumesc mult pt precizari. Rezumatul sezonului 2 de pe wikipedia este foarte restrans, de aceea am spus ca Aylin nu se casatoreste cu Soner, acolo nu se mentioneaza decat ca Murat se sinucide si ca ea moare la nastere.

      Ștergere
  3. Multumim muuuuult! Sanatate si.... la mai multe filme bune si ceva timp...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa te auda Dumnezeu...! mai ales la faza aia cu timpul liber ceva mai mult! :)

      Ștergere
  4. O intrebare: dar copilul lui Cemile? Nu il naste? Cemile nu era gravida?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era, dar nu ea naste :) Carolin ajunge sa nasca un baiat. Vezi episodul 40 http://www.pulbere-de-stele.com/2014/11/tradarea-episodul-40-rezumat.html

      Ștergere
    2. OANA draga,mi-ai dat emotii[mai precis nelinisti] ref.la o casatorie SONER/MESUDE[chiar daca ai spus ca "se pare"].Mare scarba MESUDE asta,mie imi este mai nesuferita chiar decat CAROLINE!
      Astept cu nerabdare rezumatele tale si iti multumesc mult de tot!

      Ștergere
    3. Asa e, nici eu n-o pot suferi pe scarba de Mesude b-(

      Cu mare drag postez ori de cate ori gasesc 2 ore libere! :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.