luni, 12 ianuarie 2015

Tradarea episodul 61 rezumat




Tradarea episodul 61 rezumat
Aylin iese din spital și merge acasă, mai refăcută psihic. Selma este ținută sub observație de Kenan, care îi aduce și pe fostul ei medic, pe care însă nu-l poate convinge să scrie un raport asupra suferinței ei. După ce medicul pleacă, Kenan o pune pe servitoare să-i dea niște medicamente despre care-i spune că le-a recomandat doctorul, dar de fapt erau din buzunarul lui, tocmai ca să-i agraveze starea Selmei. Cemile o caută la telefon, dar i se spune că nu este disponibilă.


Tradarea episodul 61 rezumat
Primul transport de arme trece fără probleme de vamă iar Kenan primește de la Ekrem o valiză cu bani, partea lui. Seara iese cu Carolin la o plimbare cu mașina, iar înainte de a se despărți se sărută. Din întâmplare, Mesude îi vede și merge să-i povestească imediat lui Neriman care începe s-o tachineze pe olandeză. Carolin nu înțelege de unde această bruscă schimbare de comportament la Neriman. Cumnata ei o invită în biroul unde lucra și îi spune ce a văzut Mesude.

Tradarea episodul 61 rezumat
Soner este îngrijit o perioadă la el acasă. Într-una din zile deschide un sertar după ce i s-a făcut o injecție și vede o poză de la nunta lui Murat care-i declanșează o criză de nervi. Asistenta care venise la el se interesează la Nazlî ce-i cu persoanele din poză.

Mete nu se poate obișnui cu ideea că n-o s-o mai vadă pe Nihal și se întoarce la casa ei, așteptând-o să iasă la balcon. Conversația lor este scurtă (aranjează o răpire a ei de acasă), dar soțul lui Nihal o aude vorbă și apare imediat, însă Mete plecase deja. După un timp se hotărăște să-și facă valiza, ia și chitara, apoi pleacă luându-și rămas bun de la ai săi. Ajunge la vila lui Nihal, care se îmbracă și iese tiptil din casă, dar chiar când intră în dubiță, amândoi sunt văzuți de paznic. În acest timp, Cemile merge la restaurant cu Nedim, avocatul, care-i și aduce niște vești proaste, iar Ali, care venise pe la ea, rămâne s-o aștepte afară sprijinit de gardul casei.

Tradarea episodul 61 rezumat Tradarea episodul 61 rezumat


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 62

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.