miercuri, 21 ianuarie 2015

Tradarea episodul 64 rezumat




Tradarea episodul 64 rezumat
Băiatul nu reușește să arate criminalul pentru că îi este teamă să vorbească. Cemile e din nou devastată când aude că Mete nu a putut fi absolvit de vină. Soner, care se află și el în preajma închisorii cu mașina, îl vede pe doctorul Tariq că o conduce pe Aylin acasă.
Mai târziu în episod, Aylin se va întâlni cu Suleyman la mormântul lui Murat și îl va întreba pe acesta despre cauza morții fostului ei soț, dar Suleyman va șovăi să-i spună adevărul.

Tradarea episodul 64 rezumat
Selma își amintește scena în care Nermin îi zâmbea de la fereastră și încearcă să-și amintească cine este. Sleită de puteri reușește să ajungă la telefon și o sună pe Cemile, dar din nou Kenan o prinde și Selma nu apucă să spună nimic.

Tradarea episodul 64 rezumat
În port mai sosește un transport de arme dar de data asta, Ali și Kemal se află întâmplător pe chei. Kenan reușește să scape de ei, însă Ali se întâlnește cu un vechi prieten și mai rămâne o vreme lângă vapor, bănuind că e ceva necurat la mijloc. Mai încolo îi cere ajutorul lui Kemal în această chestiune pentru a descoperi ce se petrece.

Tradarea episodul 64 rezumat
Cemile ajutată de Ali și de avocatul ei își ia de lucru de la fabrică, acasă, de cusut haine. Carolin află despre asta ascultându-l pe Ali când vorbea la telefon cu Kemal și apoi merge să-i spună lui Kenan, geloasă pe Ali că are grijă tot de fosta lui soție. Însă Kenan nu-i face jocul deși se arată îngrijorat de toate cele pe care i le dezvăluie Carolin.

Tradarea episodul 64 rezumat
În urma unei vizite a lui Suleyman acasă la camionagiul al cărui băiat văzuse ce s-a petrecut cu Nihal și Mete în noaptea crimei, copilul va apărea la proces ca martor și acolo va spune că Nihal a tras în soțul ei (care era cât pe ce să-l omoare pe Mete cu un cuțit). După ce toată lumea iese afară, familia Akarsu bucurându-se că Mete a scăpat de închisoare și apare Nihal sub escorta jandarmilor, dintr-un camion iese un personaj surpriză care trage un foc de pistol către Nihal. Mete sare să-și apere iubita iar glontele se îndreaptă către pieptul lui ...

Tradarea episodul 64 rezumat

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 65

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





4 comentarii:

  1. Multumim Oana!! Chiar daca nu am mai scrisnimin intru mereu sa citesc ce postari ai!! Imi place tot ce scrii,articole,rezumate. Stiu ca nu te ocupi de serialele difuzate zilnic, dar cate ceva despre puterea destinului stii cumva unde pot gasi?? Te pup!! Alexandra A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag! Da, Alexandra intra pe blogatu punct ro si gasesti rezumate la puterea destinului.

      Ștergere
  2. Multumesc frumos!!Alexandra

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.