luni, 2 februarie 2015

Tradarea episodul 71 rezumat





Tradarea episodul 71 rezumat
Lui Carolin îi tremură vocea și buzele, este înspăimântată de moarte pentru că Ali pare foarte hotărât s-o împuște. Dar apare duba lui Mete din care ies Cemile și Hasefe, iar bătrâna se pune între el și Carolin salvând-o pe olandeză, care mai târziu merge la Kenan să se liniștească deși îi spune că îi este foarte frică de Ali. Soner pregătește un testament în secret. Lui Suleyman i se pare suspect comportamentul prietenului său și începe să bănuiască ceva și va intra în biroul lui Soner spărgând ușa și sertarul biroului cu gloanțe, apoi citește testamentul în care Soner îi lasă totul lui Aylin.

Tradarea episodul 71 rezumat
Acasă la Ali se adună toată fosta familie Akarsu și se discută noua situație căreia ar trebui să-i facă față uniți. Pentru Cemile e greu de luat o așa decizie, să fie din nou alături de Ali. Avocatul cel tânăr încearcă să se apropie de Cemile și de copiii ei, făcându-i tot mai asiduu curte și ajutând-o la atelier. Ali trece pe la atelier cu poza luată de la Kenan într-o încercare de ajutor, și îi vede pe toți la masă, ca într-o mare familie. Înțelege perfect ce caută Nedîm acolo și pleacă acasă, furios, apoi plânge pe umărul mamei sale regretând trecutul.

Tradarea episodul 71 rezumat
Soner se duce la casa în care a locuit și s-a sinucis Murat și îl năpădesc amintirile din ziua nunții sale. Scaunul cu rotile este acolo, răsturnat, așa cum a rămas când Murat a căzut pe covor. Soner scoate din buzunare pistolul și amortizorul și se așează în scaunul fratelui său punându-și pistolul la tâmplă. Înainte să tragă, îl aude pe Suleyman care abia intrase în casă. Prezența lui nu pare să-l intimideze pe Soner, și nici vocea lui Aylin, sunată de Suleyman. Atunci, Suleyman scoate și el pistolul lui și îl pune la tâmplă amenințând că dacă Soner se sinucide, se omoară și el. Până la urmă cei doi se iau la bătaie.

Tradarea episodul 71 rezumat
Aylin scrie o scrisoare pe care i-o dă lui Tariq. Ali trece pe la Cemile și îi arată Selmei poza de la Kenan, cu un bărbat și o femeie. Selma își amintește de mama lui Kenan care se uitase la ea pe geam, dar nu-l lămurește pe Ali cine-s cele două personaje. Cemile cu Nedîm se duc la Kenan și ea îndrăznește chiar să-l bată demonstrându-i că și-a dat seama ce vroia el să facă din Selma și de ce, dar apar bodyguarzii lui Kenan care-l snopesc pe avocat și apoi pe Ali, care vine să dea o mână de ajutor. Kenan pleacă amenințând.

Tradarea episodul 71 rezumat
Berrin iese la plimbare cu Zehra și întâmplător pe acolo trece Ahmet cu care stă de vorbă preț de câteva replici. În acest timp Zehra este răpită din căruț de doi necunoscuți plătiți de oamenii lui Ekrem. Berrin merge imediat la poliție să anunțe dispariția fetei și este nevoită să spună că l-a văzut pe Ahmet și a vorbit cu el. Hakan, înnebunit de nervi și de supărare, are impresia că Ahmet a pus la cale răpirea fetei și iese afară din sediul postului de poliție ca să-i aplice lui Ahmet o corecție cu pumnii.

Tradarea episodul 71 rezumat
Nihal este vindecată de răni dar când medicul îi scoate bandajele și o duce la oglindă, ea țipă dezamăgită de cum arată și apoi plânge neîntrerupt. Mete îl așteaptă în fața închisorii pe Suleyman, care încearcă să o scoată din arest și să obțină judecarea ei în stare de libertate. Carolin îi spune lui Neriman că Aylin este însărcinată și astfel imediat bârfa se răspândește în cartier. Seara, Suleyman merge acasă la Aylin și își ia rămas bun de la ea și de la Mete. A doua zi îl vedem în avion cu Soner care își amintește că Gulay i-a spus de Aylin că este însărcinată.


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 72

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv




6 comentarii:

  1. Mai puneti si rezumate din Yaman,va rog frumos! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa faceti rezumate cu sultana Kosem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, mi-as dori. Dar abia in septembrie va incepe difuzarea in Turcia... deci... mai avem pana cand va fi dat si la noi.

      Ștergere
  3. Acolo,la faza cu episodul urmator ati pus ep. 71.Nu e asta ep. 71?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, Daria, urmeaza ep. 72 sar am copiat textul de pe ep. 70 si am uitat sa modific cifra.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.