miercuri, 20 mai 2015

Dila episodul 15 rezumat





Dila episodul 15 rezumat
Dila cade jos de emoție, iar Rîza se repede s-o ajute, astfel că atacatorul are timp să dispară pe scări. Rîza aleargă și el pe urmele lui, și după o cursă infernală, atacatorul reușește să intre într-o mașină și să scape. Rîza se întoarce la birou unde o îmbrățișează pe Dila care plânge speriată, dar între timp și Azer ajunsese acolo și le face o poză cu telefonul mobil. Acest incident va avea darul de a-i apropia pe cei doi îndrăgostiți și mai mult.

La conac, toată lumea este înmărmurită de cele aflate și atât Rîza cât și Seyit bey doresc să afle cine a fost făptașul, ca să-l pedepsească. Azer, plin de tupeu, caută în mod intenționat compania lui Rîza și apoi a Dilei, căreia îi vorbește cu subînțeles. Seyit ar dori ca vinovatul să plătească după tradiție, dar Dila vrea să facă plângere la poliție și să urmeze calea justiției. Azer întrece măsura și chiar se apucă să-i bată pe servitorii casei pentru că nu l-au găsit pe făptaș. Vine și Seyit și asistă la scenă, fără să se arate nici pro nici contra pedepsei oamenilor lor. Dila este aceea care va insista ca metodele acestea să înceteze.

Dila episodul 15 rezumat

Conflictul Melike-Gurbet continuă. Gurbet intră în dormitorul lui Melike și caută pozele din tinerețea ei, ca să nu mai fie mereu insultată și umilită de aceasta. Melike o surprinde cotrobăind apoi cele două se iau la bătaie. Prezența lui Rîza le determină să se potolească, în așa fel încât el să nu bănuiască nimic.

Dila episodul 15 rezumat
Azer se confruntă cu răceală din partea Fatmei, care este speriată de iubirea lui obsesivă. Pe de altă parte, acasă se laudă în fața lui Sultan cu frumusețea lui Fatma, arătându-i-o pe internet. Întărâtată, Sultan o va atrage pe Hayriye de partea ei într-un joc periculos. Într-o zi Melike o surprinde pe Fatma vorbind la telefon cu Azer și îi ia mobilul din mână în ideea de a vedea cu cine vorbește. Azer închide auzind-o pe Melike, apoi o aduce pe Sultan, sub amenințarea pistolului, să vorbească, pentru că telefonul lui sună, dar la celalalt capăt al firului este Melike. Datorită faptului că Melike vrea s-o controleze pe fiica sa, aceasta dorind să fie independentă, nu va asculta de sfaturile sau de dorințele mamei sale. Va merge să se întâlnească cu Azer, care îi aduce un dosar cu niște acte importante, mișcare ce ar putea duce la căsătoria lor. Dar Fatma se simte foarte inconfortabil în fața acestei posibilități.

Dila episodul 15 rezumat
Dila și Rîza se întâlnesc din nou, el reafirmându-și iubirea, cu toate că ea consideră că fiind însărcinată cu copilul lui Ihsan nimic nu mai este posibil între ei. Ajuns acasă Rîza se sfătuiește cu Haydar în privința dragostei lui, iar Melike aude discuția și din nou are loc o ceartă între mamă și fiu, cu atât mai aprinsă cu cât Melike vede că nu-și mai poate controla deloc copiii. La conacul Barazoglu, Sultan, la rândul ei, îi tot pândește mișcările lui Seyit în ceea ce o privește pe Dila, și coace un plan din care ea să aibă de câștigat. Noaptea, Sultan unge câteva trepte ale scării interioare cu ceva uleios, de față cu Hayriye. Dimineața, când Dila pleacă la birou, alunecă și cade apoi se rostogolește pe trepte rămânând inconștientă pe podea.


episodul precedent: Dila ep. 14                                         urmează: Dila episodul 16

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe youtube.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.