joi, 7 mai 2015

Tradarea episodul 119 rezumat



Dimensionarea episodului este aceea originală, a televiziunii turce. La Kanal D România acest episod se vizionează în episoadele 120 și 121 românești.

Deși Tugrul joacă periculos, Mete își duce planul până la capăt și Arif este eliberat după ce era cât pe ce să fie omorât. Cemile primește în același timp vizita lui Soner și Suleyman, apoi a lui Arif, la vederea căruia se bucură nespus. Suleyman îi îngrijește lui Arif rănile și îi scoate glonțul din picior.

Tradarea episodul 119 rezumat
Carolin reușește să-l păcălească pe Ibo, care este speriat că va veni poliția să-l caute, și îl determină să-i dea ei toți banii, în așa fel încât el să nu poată fi acuzat de fraudă fiscală și neplata taxelor, după care îi propune să fugă din Turcia. Ibo acceptă planul, dar Carolin mută banii dintr-un cont în altul până când li se pierde urma, apoi o sună pe Mesude și îi spune ce vor face ea și Ibo, după care Mesude îi denunță la poliție. Carolin scapă rapid de acuzații și pleacă, dar Ibo rămâne la postul de poliție și până la urmă are interdicție de a părăsi țara.

Poliția vine să percheziționeze magazinul lui Osman dar nu găsește nimic. Suleyman, Soner și Arif vor să descopere locul unde sunt acum ținuți porizonierii lui Tugrul și le întind o cursă oamenilor acestuia, care mai apoi vor dori să se răzbune. Mete o aduce pe Cemile la casa de tortură și îl pune pe Tugrul în genunchi să-și ceară iertare de la ea. Dar de câte ori vorbește la telefon de la cabina publică sunând-o pe Ayca, torționarii îl urmăresc. La rândul lor sunt și ei urmăriți, fără să știe, de către Soner. În apropierea casei de tortură care loc un schimb de focuri la care se alătură și Arif cu Suleyman. Mete se baricadează înăuntru, dar în curând apar polițiștii și Mete este obligat să iasă.

Tradarea episodul 119 rezumat

Deniz îl aduce acasă pe colegul ei de la școală, Kerem și îl roagă pe Soner să-i dea voie să mănânce cu ei la micul dejun. Soner acceptă rugămintea fiicei sale. Hakan și Berrin continuă să se reapropie unul de celălalt, deși Berrin, într-o zi când se duce în vizită la Hakan, o găsește pe Ruya că-i deschide ușa. Dar cu o altă ocazie, Hakan îi povestește totul și Berrin înțelege că Ruya nu prezintă interes sentimental pentru fostul său soț.

sursă foto: capturi video de pe netd.com


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




23 de comentarii:

  1. Multumim pt rezumat.am pierdut ultimele episoade.unde gasesc rezumatele.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu de vizita si de comentarii. Nu stiu sa spun foarte exact cand incepe si cand se termina un episod din Tradarea dimensionat dupa Kanal D Romania, imi pare rau, dar chiar nu mai urmaresc serialul. Din pacate scenele de tortura m-au indepartat definitiv de acest serial si ma bucur ca mai am doar un singur episod de publicat. Ai dreptate, ar fi trebuit sa scriu cumva cand s-a terminat un episod romanesc si cand a inceput celalalt, aici recunosc ca este vina mea ca n-am facut-o. O sa incerc sa remediez acest neajuns.

      Dar din cate am inteles mai sunt 3 episoade romanesti, ceea ce inseamna ca actiunea lor se desfasoara pe parcursul episoadelor 119 si 120 turcesti. Poate si putin din 118 ? Nu stiu sigur, dar asa cred.

      Ștergere
  2. Multumim, Oana draga! Episodul 119 (ieri la KANAL D Romania): frumoase, originale, sensibile mi s-a u parut cele 2 scene de dragoste: Hakan-Berrin si Mete - Ayca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, Dana, multumesc si eu! Nu mai urmaresc Tradarea, imi lasa un gust amar. A inceput, in schimb, sa-mi placa Dila. Pe bune! :)) bineinteles, tot datorita lui Erkan si a jocului lui. Cred ca daca un alt actor ar fi interpretat rolul Riza/Yavuz, nu mi-ar fi placut la fel de mult, adica presupun ca nu ma mai uitam deloc.

      Ștergere
    2. iarasi ai dreptate, OANA! Erkan este foarte bun, recunosc, datorita lui si a peisajelor urmaresc serialul, din cind in cind. Scena/secventa revederii SIla/RIZA pe calea ferata este destul de originala, fata de serialele turcesti (atit cit am vizionat eu seriale turcesti), as putea spune si fata de alte filme !!! Daca la inceput,m-a oripilat actiunile lui de a o umili si, chiar agresa fizic pe Dila (fringhie, trasul cu cal), acum, totusi, imi dau seama, ca probabil asa sunt barbatii turci, vor/pretind supunere! Oh, scuze, comentez la TRADAREA despre DILA! Pe viitor, vpi mai comenta si pe acolo....
      Un sfirsit de saptamina armonios tie , oana draga si tuturor!

      Ștergere
    3. corectat: m-au oripilat!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    4. Eu chiar asa, la detalii, nu ma uit - stii tu, mie nu-mi plac amanuntele, la modul general si nici nu mi-am format ochiul sa compar anumite scene din seriale diverse. Probabil ca este o raritate scena cu calea ferata, nu te contrazic.

      Insa mi s-a parut cam ciudata metoda lui Riza de a-i demonstra femeii iubite dragostea. Asa o fi la ei, cum zici tu, femeia sa vada ca barbatul ii este stapan. Faza cu Dila trasa de funie si el pe cal - ca un sclav in spatele unui car triumfal din Roma antica - mi s-a parut gratuita, adica n-am inteles-o si nu-i vad rostul. Dar eu nu am habar de mentalitatea si traditiile turcilor, de aceea... nu cred ca felul meu de a simti scena aceea este just si pentru turci.

      Apoi m-am gandit la o scena de aseara, din Legea Pamantului, in care Halil, aga de la tara, ii spune Leylei, care era din Istanbul, ca ei, oamenii din provincie au legile lor si traiesc dupa ele fara sa se gandeasca daca sunt fericiti sau nu, ca fericirea, daca este, e binevenita, dar ca ei pot trai si fara fericire (adica romanescul "merge si-asa ... "), care este un ingredient principal al vietii din marele oras. Am ramas pe ganduri intelegand ca poate chiar asa este la ei: nu fericirea personala conteaza, ci alte lurcuri, de regula exterioare lor dar de care trebuie sa asculte. Adica nu simt nevoia sa le fie bine lor insile, mai intai, si apoi celor din jur. Ei simt nevoia (oare?) sa se tina de niste traditii ancestrale si perimate, care le distrug personalitatea. Marturisesc ca nu-i inteleg pe turci la faza asta ...

      Ștergere
    5. Weekend placut, Dana! :-f

      Ștergere
  3. Multumim pentru rezumat.
    Serialul nu mai are acel farmec ca atunci cand era Ali, Kenan dun sezonul trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! Intr-adevar, cu Ali era altfel, dar poate ca ar fi fost la fel de placut daca nu exagerau cu scenele de tortura.

      Ștergere
    2. dar si actorul din rolul lui arif e foarte bun, se apropie de forta si caldura transmise de halit ergenc,,, exagerez ... ?

      Ștergere
    3. De ce sa exagerezi? :) daca-ti place actorul din rolul Arif, este foarte bine, ce exagerare e aici ?

      Ștergere
    4. scuzati deranjul, ma asteptam la alt raspuns ... probabil ca tocmai va intorceati suparata de la cofetaria din piatra neamt

      Ștergere
    5. Iar eu am zis ca este ok ca-ti place Arif si ca nu vad nimic rau in asta... unde erau supararea si deranjul? :-SS

      Ștergere
  4. Când postezi ultimul rezumat? Poate reușești să-l faci puțin mai lung decât acesta dacă ai timp :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-am propus o zi anume, dar fireste ca trebuie sa fie pus inainte de seara de vineri, adica cel tarziu joi seara, zic eu, daca nu cumva si mai devreme. Lungimea rezumatului depinde si de actiunea episodului. Daca am ce scrie, scriu, dar daca sunt multe scene marunte, fara importanta in actiunea generala a episodului, prefer sa le evit, pentru ca mi se pare ca incarca inutil lectura si firul narativ principal pe care il dezvolt. Dar 'om vedea, poate si episodul in sine va dura mai mult decat celelalte.

      Ștergere
  5. Buna ziua!A cui fosta sotie este Ruya?A lui Hakan?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUYA este o fosta COLEGA de FACULTATE a lui Hakan! Sotie i-a fost doar BERRIN.

      Ștergere
    2. Său din expresia fostul său soț se refera la fostul sot al lui Berrin, nu al Ruyei. Berrin intelege ca Ruya nu este interesata de Hakan, care este fostul sot al ei, al subiectului propozitiei, adica Berrin. Tot ceea ce scrie in fraza respectiva se raporteaza in primul rand la subiectul Berrin.

      Greu cu gramatica asta....!

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Darie Lup said: "Episodul 120 e ultimul episod? "

      raspuns: Da.

      Ștergere
  7. Atunci de ce la televizor spune ultimele 2 episoade???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Darie, tu citesti ce scrie Oana inainte de rezumat? Sau pui direct intrebari?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.