luni, 1 iunie 2015

Dila episodul 24 - rezumat





Dila episodul 24 - rezumat
Cel care o ține ostatică pe Dila este rănit. Vin jandarmii, Rîza și Azer se predau, apoi sunt duși în arest deși spun cum s-au petrecut lucrurile. Acasă, Sultan se grăbește să dispară, dar cheile de la mașină sunt la Hayriye. Servitoarea nu i le dă și fiecare secundă care trece o apropie pe Sultan de arest. Dila și jandarmii vin acasă, iar ea nu mai reușește să ia cheile de la Canip și soția lui. Se roagă de Dila s-o ierte, dar nu are nici un succes. Fuge prin pădure, dar este prinsă și i se pun cătușele în timp ce plânge convulsiv și tardiv.
Rîza este interogat, la fel și Azer. După ce li se iau declarațiile sunt eliberați. Eren e hotărâtă să plece la Istanbul și își pregătește valiza, dar Dila nu e deloc de acord cu această idee. Atunci Eren pleacă de una singură. Rîza se reîntâlnește cu Selciuk și stabilesc să se mai vadă, să reînnoade prietenia, urmând să ia masa împreună.

Dila episodul 24 - rezumat
Sultan este anchetată și trimisă la închisoare. Rîza își cere iertare de la Melike pentru că a acuzat-o pe nedrept și se împacă. Pe acest fond, al apropierii dintre cei doi Selamoglu, urmează să se instaleze o anume distanță între Rîza și Dila din cauză că ea se încăpățânează să respecte întocmai dorințele lui Seyit, în ciuda faptului că acum locuiesc împreună. Azer îi surprinde pe Canip și Hayriye băuți, bucurându-se de arestarea lui Sultan, dar mai târziu, Dila îi pedepsește pentru falsificarea cumpărăturilor casei și însușirea de bani din fermă. La rândul ei, Sultan are probleme la închisoare din cauza șefei de cameră, care o și pălmuiește zdravăn când ea încearcă să le spună tuturor cine este și ce importantă e.

Dila episodul 24 - rezumat
Selciuk și prietenul său, Serdar, discută despre Melike, Dila și Fatma. Se pare că au un interes să o cunoască mai bine pe Fatma și să o cupleze cu unul dintre ei. Melike, la rândul ei, ar vrea și ea s-o vadă pe Fatma împreună cu Serdar, cu oricine altcineva decât cu Azer. Astfe, Fatma și Serdar se întâlnesc la un retsurant iar Azer întâmplător îi vede. Acasă, îl sperie pe Canip că-i străpunge mâna cu un cuțit ca să obțină de la el și de la Hayriye anumite informații.

Dila episodul 24 - rezumat
O femeie călătorește cu trenul și urmează să coboare la stația Adana. Se uită la o poză cu ea și cu Rîza și își amintește vorbele lui, spuse cu ceva timp în urmă. Este Arzu, o fostă iubită de-a lui Rîza, chemată în Adana de Melike. După ce Dila și Rîza tocmai avuseseră o discuție, Arzu sună ....


episodul precedent: Dila ep. 23                                         urmează: Dila episodul 25

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 24 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.