joi, 11 iunie 2015

Dila episodul 32 - rezumat





Dila episodul 32 - rezumat
Dila și Rîza fug printr-o cămară a casei și ajung la mașină. Jandarmii pătrund în interior dar ei doi deja plecaseră. După ce îi reperează, jandarmii încep să-i urmărească dar la un moment dat Haydar apare din sens opus iar Rîza îi face semn să baricadeze drumul. Haydar oprește mașina de-a curmezișul și înfige un cuțit într-un cauciuc, astfel că mașinile jandarmilor nu au încotro și trebuie să se întoarcă înapoi. Azer este scos din spital cu escortă, împreună cu procurorul Ahmet, care este informat telefonic că Rîza a scăpat. 

Dila episodul 32 - rezumat
Seara Dila și Rîza ajung la o altă casă din munți și Rîza îl sună pe Haydar să-i spună unde se află, apoi stau amândoi liniștiți la focul din șemineu încercând să scape de coșmarul ultimelor zile făcând planuri de viitor și visând cu ochii deschiși.

Azer este dus la închisoare, deși nu e complet refăcut după operație. Canip are coșmaruri că va fi spânzurat. Melike își schimbă planurile cu Arzu și chiar o repede când vede că ea nu se conformează jocului ei. Selciuc nu renunță la ambițiile sale și îi va cere din nou lui Arzu să acționeze conform planurilor lui, deși ea nu este de acord, dar nu poate să se opună.

Dila episodul 32 - rezumat
Canan caută pe internet date despre procurorul Ahmet și este cât pe ce să descopere legătura lui cu Selciuc. În acel moment o sună Dila care i se plânge că Rîza ar vrea să se predea și ea nu știe ce să facă. În acest timp Selciuc și Ahmet discută despre cum să ajungă la Rîza, însă acesta este hotărât să se predea și după ce pleacă din casa unde se ascundea, îl sună pe Selciuc, fără să bănuiască jocurile pe care le face el. Serdar continuă să vrea s-o vadă pe Fatma, dar acum ea îl respinge și se încuie în cameră când apare, vorbindu-i de după ușă.

Dila episodul 32 - rezumat
Rîza pleacă să se predea și își ia rămas bun de la cei de acasă, de la Dila și de la Selciuc, care imediat ce se vede singur, în biroul său îl anunță pe Ahmet că Rîza vine să depună mărturie. Are loc procesul, Rîza este audiat, apoi e trimis la închisoare în aceeași celulă cu Azer - la sugestia lui Selciuc, deși Ahmet îi atrage atenția deputatului că și-ar putea ruina cariera dacă îl bagă pe făptaș la un loc cu victima - și cu un cunoscut al acestuia, Selim. Canip și Hayriye se întorc la conacul Barazoglu.

Dila episodul 32 - rezumat
Rașit îndrăznește acum să se apropie și mai mult de Sultan și într-o seară e cât pe ce să fie prins de o servitoare în dormitorul ei (a lui Sultan). Melike se depărtează tot mai mult de Arzu și chiar o plesnește la un moment dat, când înțelege din nou că ea face alte jocuri. Dila se străduiește să-l ajute pe Rîza să iasă din închisoare și ajunge chiar la Selciuc pentru asta. În celulă, Azer meditează la cum ar fi noaptea nunții dintre el și Fatma.

Dila se duce la vorbitor la Rîza și află de la el că Azer este în aceeași celulă, astfel că pentru ea este un semnal de alarmă că ceva nu e în regulă din moment ce au fost puși amândoi la un loc. Canan revine la cazul morții lui Eren și merge la Sultan să mai facă investigații. Rașit și Sultan sunt foarte stânjeniți de prezența procuroarei. Fatma face o mișcare surpriză și își retrage plângerea împotriva lui Azer, care va urma să fie eliberat.

episodul precedent: Dila ep. 31                                         urmează: Dila episodul 33

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 32 al serialului, postat pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





5 comentarii:

  1. EPISODUL 31-emotionanta scena intre Riza si Fatma. asa o iubire frate-sora am vazut numai in Dragoste si pedeapsa...induiosator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi s-a parut cam jenibila :) n-as vorbi asa ceva cu fratele meu. Chiar daca as sti ca stie. In fine... firi diferite, moduri de a gandi diferite.

      Ștergere
    2. Da, subiectul era jenant, insa Erkan a fost bun!

      Ștergere
  2. Da, apare si inchisoarea, alta tema preferata turci..Doamne, uneori, am impresia ca li s-a secat izvorul inspiratiei...Si eu astept serialul mentionat de Teodora, este cu totul altceva. Desi am citit mult ieri despre el, nu imi dau seama (desi as inclina ca da) ar fi dramatizarea unui roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adica nu am dat peste mentiunea ca este dupa un roman, etc.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.