duminică, 28 iunie 2015

Dila episodul 45 - rezumat





În care Dila se vede nevoită să se mărite cu Suat ca să-l elibereze pe Rîza.

Dila episodul 45 - rezumat
Când aude propunerea lui Suat Dilei nu-i vine să creadă, ba chiar pentru câteva secunde are impresia că nu despre ea vorbește amicul ei. După ce înțelege situația, pleacă precipitat. Din locul de unde văzuse toată scena, Haydar face niște poze și privește gânditor în urma avocatei. Dila, în mașină, își amintește câteva momente și replici ale lui Suat și reevaluează semnificația lor.

Azer preia tensiunile situației create și le răspândește mai departe. Astfel, își pune la punct servitorii de la conac, apoi se ceartă și cu Suat și cu Canan pentru că Rîza a ieșit sin închisoare, a venit peste el și era să-l omoare. Acasă, Fatma are grețuri și se simte rău din cauza sarcinii. Sultan se duce în camera lui Azer și mai cotrobăie un pic pe la noptieră, la bijuterii, dar este surprinsă de Yasemin care fusese avertizată de Canip că Sultan face lucruri din astea.

Dila episodul 45 - rezumat
Fatma o așteaptă afară pe Dila să plece împreună la vorbitor, iar Melike vine să mai verse puțin venin peste avocată. La închisoare Rîza se bate cu doi deținuți doar pentru că se uitaseră lung la el. Haydar vine la conac și o informează pe Melike despre întâlnirea dintre Dila și Suat. Melike crede că asta e cea mai bună dovadă că Dila ar fi aranjat ca Rîza să fie din nou închis. Melike îi spune lui Haydar să o țină în continuare sub observație pe avocată.

Suat îl cheamă pe Hasan să-l ia la întrebări în legătură cu scoaterea lui Rîza din închisoare în noaptea precedentă, apoi are o discuție chiar cu inculpatul. Azer își amintește de nunta lui cu Fatma, apoi ia rochia de mireasă din dulap, o aduce pe câmp, o pune pe sperietoarea de ciori și îi dă foc plin de năduf. La vorbitor, Fatma îi spune lui Rîza că este însărcinată. După o zi, Dila se duce acasă la Suat dându-și seama că nu are încotro și dacă vrea să-l scoată pe Rîza din închisoare va trebui să accepte mariajul cu procurorul. Haydar, care era pe urmele ei, o fotografiază când intră în casă la Suat. Cu prima ocazie, Melike se duce la casa unde locuiește acum Haydar și el îi înmânează pozele apoi dezbat amândoi chestiunea.

Dila episodul 45 - rezumat
Plicul cu pozele ajunge în mâinile lui Rîza, date chiar de Melike. În acest timp Azer îl chemase pe vechilul Efe la o cabană iar acesta, nebănuind nimic, vine și intră căutându-l pe Azer, care din spate îl atacă și îl neutralizează cu o bâtă, după care îl leagă de scaun și când își revine începe să-l bată și să-l tortureze. Efe jură că nu a avut nici un fel de legătură cu Fatma, dar Azer insistă că minte și el trebuie să afle adevărul. Dila îi dezvăluie lui Canan câte ceva despre intențiile lui Suat, fără a-i da detalii, și astfel relația lor se deteriorează și mai mult. Un al doilea plic cu poze ajunge în mâinile lui Canan și astfel ea are un motiv serios să-i ceară socoteală prietenului procuror. Însă Suat pune punctul pe i și îi spune despre planul lui de a se căsători cu Dila pe care o iubește. Canan e deja orbită de furie, dar nu face nimic altceva decât să iasă din biroul lui ca și cum n-ar mai avea aer.

Când ajunge iarăși la vorbitor cu Rîza, acesta se poartă foarte tandru cu Dila, dar apoi îi arată pozele și o întreabă ce este cu ele. Acum Dila nu știe cum să-i spună iubitului ei că va trebui să se mărite cu Suat ca să-l elibereze pe el din închisoare. Rîza neprimind un răspuns satisfăcător se enervează și gardianul din sală trebuie să intervină. Până la urmă Dila recunoaște ce i-a proprus Suat, iar Rîza rămâne mut de uimire auzind asta.

episodul precedent: Dila ep. 44                                         urmează: Dila episodul 46

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 45 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.