marți, 7 iulie 2015

Dila episodul 51 - rezumat





Dila episodul 51 - rezumat
Dila se duce în cameră la Suat să-i spună că acceptă să fie a lui dacă-l lasă în pace pe Rîza. Înainte de a-i da un răspuns, Suat râde de Rîza, întristând-o și mai mult pe avocată. Dar el nu dorește o simplă noapte împreună cu soția lui, ci vrea ca Rîza să afle despre asta. Vrea ca această noapte de iubire să se consume într-o cameră de hotel.
Melike îl așteaptă în drum, cu valijoara alături, pe Haydar. Acesta nu apare și minutele trec. Ea îl sună, dar telefonul lui Haydar este închis. După un timp ia un taxi și se duce la casa unde locuia el, găsește ușa descuiată, iar înăuntru, pe o măsuță, o scrisoare pentru ea. Melike își dă seama că Rîza l-a determinat pe Haydar să se răzgândească și rămâne în casă gânditoare. Așa o găsește fiul ei, când ajunge seara acolo.

Arzu se duce cu Melis la birou la Rîza și îl roagă să meargă la cumpărături (pusă de Suat) la un magazin unde Suat deja este acolo și cumpără o rochie frumoasă pentru Dila, pe care o trimite acasă cu șoferul. Dila o îmbracă, dar își ia și pistolul cu ea. Yasemin intră să-i aducă ceva de mâncare dar Dila o ceartă, iar fata iese foarte nedumerită și supărată. Îl sună pe Hakan să-i povestească ce-a pățit, și Sultan, care tocmai trecea prin fața ușii ei, se oprește să asculte conversația. Doctorul o invită la o plimbare cu mașina și la o cină el acasă, aflând de la Yasemin că Dila va pleca de acasă în seara respectivă. Yasemin acceptă invitația și apoi va rămâne peste noapte la doctorul Hakan.

Dila episodul 51 - rezumat
Dila pleacă către hotel. Suat pregătește patul camerei cu flori și o inimă de pluș apoi o masă cu bunătăți. Hasan, directorul închisorii, se află în holul hotelului și o vede pe Dila urcând. În cameră Suat încearcă să fie foarte tandru, dar Dila nu-l poate lăsa să se apropie de ea și după câteva minute fuge la lift. Suat aruncă florile și așternuturile pe jos, deznădăjduit. Dila pleacă înapoi cu mașina, plângând și la un moment dat pierde controlul volanului, având viteză. Pentru că frânele nu-i funcționează, iese de pe carosabil, face un accident și ajunge la spital, conștientă. Rîza vine s-o susțină și s-o vadă, apoi își amintește de rochia cumpărată de Suat pe care acum o vede pe iubita lui și vrea să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Azer o ajută pe Suzan să nu piardă florăria. Fatma plânge știind că Azer are pe altcineva dar trebuie să ia o hotărâre. Rîza încearcă s-o liniștească și să-i promită că va face ceva ca să o vadă fericită. Sultan observă că Azer primește buchete de flori de la cineva și îl provoacă. Melike, adusă acasă de Rîza în seara în care o găsește la Haydar acasă, rămâne mereu tristă și nu se mai implică în viața familiei.

Dila episodul 51 - rezumat
Canan se duce în biroul lui Suat să caute ceva și este surprinsă de acesta exact când voia să-i umble prin telefonul mobil. Canan ține mâinile la spate, îi spune lui Suat că avea nevoie de nu știu ce dosar, și cât el caută în dulap dosarul, ea pune la loc telefonul, apoi pleacă. Dila vorbește cu Fatma într-o ceainărie despre comportamentul lui Azer și își dă seama că sarcina Fatmei e motivul răcirii lui, știind că băiatul lui Sultan este al altuia. Imediat pleacă de la masă, lăsând-o pe Fatma nedumerită. Dila se duce la casa Barazoglu și țipă la Azer să iasă să stea de vorbă și îl determină să spună care este problema lui. Sultan auzind discuția lor, care are loc în curte, în văzul servitorilor, scoate geanta cu bani, o ascunde în păturica băiatului apoi se  pregătește de plecare. Când Azer intră la ea în cameră, îl roagă s-o lase să-și crească copilul acolo. Cu toate acestea el o alungă de la conac.

Rîza, într-o discuție cu Hasan, află că Dila a fost la hotel. Confuz și iritat, se duce la recepție și întreabă despre Dila. Astfel află că ea și Suat au stat o noapte la acel hotel...


episodul precedent: Dila ep. 50                                         urmează: Dila episodul 52

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 51 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv









26 de comentarii:

  1. Va multumesc foarte mult pentru rezumatele episoadelor!!! Dila si Riza se cearta de foarte multe ori,dar tot se impaca!! Concediu placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc! Da, se cearta, dar se potrivesc si se iubesc foarte mult! :)

      Ștergere
  2. Concediu placut !! Sa aveti parte de zile frumoase....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Asemenea :-h Mai e putin si decolez... sper sa suport caldurile alea pe care vad ca le prognozeaza site-urile meteo de pe internet..!

      Ștergere
    2. Unde te duci in vacanta??

      Ștergere
    3. La momentul oportun veti sti... ;) in tari calde, evident... sunt o friguroasa, de felul meu.

      Ștergere
    4. Dar cati ani ai?

      Ștergere
    5. Dupa 2 ani de blogging pe seriale si dupa ce mi s-a pus intrebarea asta de cateva zeci de ori credeam ca toata lumea stie ca am 51 de ani.

      Ștergere
    6. Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................................................................................

      Ștergere
    7. multi inainte cu sanatate! anii se schimba insa inima ramane aceiasi...cine stie ma aproba!

      Ștergere
  3. sa te bucuri de concediu draga mea si sa revii cu rezumate pe placul nostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Dumnezeu, Brindusa! Eu ma gandesc ca nici in concediu nu-mi uit fanii, dar Spania nu le are cu internetul nici pe la hoteluri, din pacate. Vad eu cum ma descurc. Tre' sa gasesc o solutie.

      Ștergere
  4. Cand pui urmatorul rezumat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja nu mai pot da raspunsul. Depinde unde gasesc internet.

      Ștergere
  5. Vacanta placuta si ...relaxare maxima !
    Recuperam cand te intorci....
    Si asa din 15 iulie incolo, nu am sa pot vedea restul serialului...doar am sa-l citesc, cu ajutorul tau Oana....!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mukltumesc, Sidy! O sa postez rezumatele, dupa ce ma intorc din concediu, doar ca am impresia ca pana atunci se va termina serialul. Din pacate nu am posibilitatea sa vad episoadele si nici sa le postez, internetul fiind foarte prost...!

      Ștergere
    2. Oana draga, chiar daca se termina serialul pina cand te intorci, eu tot de la tine am sa "vad" episoadele de la 52 incolo ! Tu esti singura mea...sursa !
      Vacanta faina si timp frumos sa ai !

      Ștergere
  6. Vacanta vesela si relaxanta, cu soare si multa voie-buna, sa aveti! Nu va mai bateti capul cu rezumatele, Azer&co vor fi tot aici la intoarcerea Dv...Scriu Azer pentru ca mi se pare cel mai bine conturat si jucat personaj.Vacanta ca-n filme va doresc,
    Lara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Lara! Ca-n filme sa fie! :D Da, si mie imi place Azer. Oricum, pt ca esti o fana fidela a blogului, iti spun ca in ultimul episod se limpezesc apele, Sultan si Suat intra la puscarie, Azer se impaca cu Fatma si se casatoresc, Riza si Dila se casatoresc, iar Arzu va muri ceva mai devreme, ca sa nu mai incurce lucrurile pe acolo.

      Pupici!

      Ștergere
  7. Episodul de ce nu l-ai pus,ca net pt. comm-uri ai avut! Acum fara suparare ,dar...................

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt ca nu am cum sa vad episoadele, in autocar?? bateria ma tine jumatate de ora!!! sau sa merg catre un obiectiv de vizitat si intre timp sa tin laptopul in brate sa vad episoadele?? sau da tu alta metoda.

      Cand netul merge extrem de greu, ai impresia ca daca pot posta comentarii pot sa si urc ceva pe pagina blogger - care de altfel nu se incarca? De exemplu la comentariul lui Liviu am incercat in zadar sa raspund aseara. Nimic nu mergea..! :((((

      Ștergere
  8. Hei,sunt Ale,cea cu contu cu poza unei pisisicute care are un trandafir.Nu ma mai prea stii.Vreau sa ai un conecediu minunat <3 Datorita tie,,ii pot explica bunica-mii anumite scene de mai ,,tarziu''.
    Esti o persoana buna.Concediu placut!! <3
    Ale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ale, dar uite ca deocamdata ma vad nevoita sa intrerup rezumatele cat sunt plecata, si e vorba de vreo 2 saptamani. Deja au trecut 4 zile de concediu, mai sunt 10....

      Ștergere
  9. Când pui episoadele????? Ai pierdut mult! Pune in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am castigat spiritual foarte multe, din cele vazute in circuitul Spania-Portugalia si asta conteaza mult mai mult. Le pun cand am sa pot. Ultimul episod este postat deja. Restul, cautati-le pe alte situri sau pe youtube - banuiesc ca sunt postate fisierele video ale episoadelor care au fost date la tv,

      Am mai spus-o dar vad ca trebuie sa ma repet: pe planul intai este viata mea personala si familia, prietenii, bloguiala vine mai pe urma. La tine este altfel? O fi, nu zic, nu suntem toti la fel. Seara frumoasa!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.