marți, 4 august 2015

Yaman episodul 35 rezumat





Yaman episodul 35 rezumat
Selim și Ender se pregătesc pentru o nouă zi, Yaman și Mert îi oferă imense buchete de flori lui Ender, pentru că se pare că au o aniversare de familie. Mira și Eylul sunt la cimitir la mormântul lui Bahar Buluter, mama lui Eylul. Mira este încă tulburată de evenimentele ultimelor zile și trece pe la mormântul lui Tan, plângând. Acasă la Selim, apare Kenan cu un buchet de flori pe care i-l dă lui Nevin. Sude îl vede prin ușa întredeschisă și râde zgomotos ca să-i atragă atenția.


urmează: Yaman episodul 36


În grădina vilei lui Asîm este o petrecere și se discută despre faptul că el se va apuca de organizat evenimente de familie precum logodne sau festivități de circumcizie. În acest timp Mira și Eylul sunt în mașină iar Mira, la volan, începe să se simtă rău și vede totul în ceață. Precaută, trage pe dreapta și iese afară puțin, apoi Eylul se urcă la volan. La petrecere, Faruk și Yaman discută despre intenția familiei ei de a o trimite într-o lungă vacanță îîn America și după aceea să-și continue studiile acolo. Yaman știe și nu se împotrivește acestei decizii, dar Faruk îi cere să se răcească față de Mira ca să accepte cu ușurință plecarea.

Mai încolo, la locul unde se aranjează platourile cu băuturi și aperitive, Ender stă de vorbă cu Sinan, un ziarist de articole mondene. Selim observă că Ender se simte foarte plăcut în compania acestuia și se apropie, determinându-l pe Sinan să se îndepărteze de Ender. Mira și Eylul vin la petrecere, iar Yaman și dă seama că Mira a fost la mormântul lui Tan și au o mică discuție pe această temă. Sude și Kenan își dau întâlnire la baraca unde locuiește el și stabilesc să se vadă a doua seară. De după colțul barăcii, Ayșe ascultă ce vorbesc cei doi.

Tinerii se împart în două echipe și merg să joace paintball, iar Selim este un fel de arbitru. După ce se termină partida, Ayșe îi povestește Leylei că i-a auzit pe Kenan și Sude aranjându-și o întâlnire, și mai spune că Yaman știe despre acest fapt, iar Mira, care se află în apropiere, aude conversația lor și este uluită să afle că mama ei ar avea o relație secretă cu Kenan și mai ales de faptul că Yaman știe și îi ascunde acest lucru. După aceea rememorează unele amintiri relevante pentru acest fapt. Apoi, în fața lui Sude, Mira se poartă cu o anumită tensiune în voce și în gesturi, dar Sude nu bănuiește adevăratul motiv al comportamentului fiicei ei.

Turunc Nadir se află pe malul Bosforului, seara cu unul din oamenii lui de încredere și scoate poza cu soția și fiul lui amintindu-și cum au murit cei doi în fața lui, într-o mașină care avea o bombă la bord și cum el nu a putut face nimic pentru ei. Cu ochii în lacrimi, jură să se răzbune pe Turan Koper pentru asta. Acasă la Selim, Ender caută pe net informații despre ziaristul Sinan iar Selim o surprinde. După ce ea îi dă o explicație de moment, Selim ia și el tableta și caută poze cu ziaristul.

Yaman episodul 35 rezumat
Seara, Mira se preface că iese și că va merge la Eylul, dar se duce la restaurantul lui Faruk, unde Kenan o aștepta pe Sude, care ieșise sub pretextul de a-l plimba pe Safari. După ce ei doi merg în căsuța lui Kenan, Mira ia o piatră de jos și aruncă în geam, apoi îl dezleagă pe Safari și pleacă acasă. Kenan iese imediat și îi spune lui Sude că era Mira. Sude merge în grabă la vilă dar Mira îi închide ușa în nas și se încuie în dormitor. Mira are apoi o discuție cu Yaman certându-l pentru faptul că a știut de această relație și că nu i-a spus nimic. Yaman inițial neagă, dar Mira îi spune că i-a văzut pe cei doi împreună. În urma acestei întâmplări, Kenan vine să discute cu Sude, pentru că ea nu-i mai răspunde la telefon și îi spune că nu are rost să-și ascundă relația din moment ce amândoi sunt oameni maturi și singuri, dar Sude îi cere să tacă. Astfel Kenan își dă seama că Sude nu are intenții serioase în ceea ce-l privește.

Ender se duce la birou la Sinan pentru un proiect comun, fără ca Selim să fie înștiințat. Dar el vrea să-l vadă pe Sinan și se miră că îndreptându-se către biroul acestuia, o aude pe Ender răzând relaxată. Cei doi au o surpriză văzându-l pe avocat în ușă, dar Sinan se orientează imediat și îi prezintă lui Selim restul echipei de ziariști. Când Selim pleacă, Ender îl anunță că rămâne până mai târziu să lucreze. Seara are loc o nouă petrecere, la care Ender stă mai mult împreună cu Sinan și echipa de ziariști decât cu familia ei. Kenan e cu o geantă pe umăr, ca și cum ar intenționa să plece. Sude apare împreună cu Asîm care anunță că ei doi se vor căsători. Fiecare invitat are reacția lui la acest anunț neașteptat, iar Kenan oftează în timp ce Sude întoarce capul și-l privește cu părere de rău.

sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.