marți, 29 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 36 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 36 rezumat
Macit este târât până la mașină și pus în portbagaj, apoi dus într-o hală dezafectată și legat. Prima care-și face probleme despre dispariția lui este Inci. Dar și ea crede la început, ca mulți dintre cunoscuți, că este pe undeva, cu Neriman. Când Pelin vede că telefonul lui Macit este tot închis, o sună pe Șaika și află că Macit nu este cu Neriman, așa cum credea ea. În scurt timp toată lumea își dă seama că s-a întâmplat ceva cu el. Inci se duce cu Ozgur acasă la Faiz și le spune lui și lui Gulter că înțelege că sunt tineri și poate și-au petrecut noaptea împreună dar ea ar vrea să știe doar unde este și că totul e în regulă cu fiul ei. Faiz se enervează și o pune la punct, informând-o că fata lui doarme acasă, cu el și mătușa, nu cu Macit, apoi o dă afară. Imediat ce iese, Inci o vede pe Neriman sosind și îi aruncă vreo două vorbe tăioase.

Un destin la rascruce - episodul 36 rezumat
Neriman, aflând că Macit cu adevărat lipsește, crede că Șinasi este răpitorul lui și apoi Fahriye aderă și ea la această ipoteză dat fiind că l-a auzit pe Șinasi vorbind la telefon cu cineva despre o mașină pe care s-o lase acolo. Cum toate aparențele duc înspre Șinasi, e o chestiune de timp până când acesta este arestat, pentru că și Ozgur crede că fostul iubit la lui Neriman s-a răzbunat pe bătaia primită de la Macit cu câteva seri în urmă, și a telefonat unui șef al poliției indicându-l pe Șinasi drept suspectul principal. Tânărul Arcaoglu se trezește din leșinul produs de lovitura la ceafă și începe să strige după Șinasi crezând că a fost răpit de acesta.


Un destin la rascruce - episodul 36 rezumat
În scurt timp în hală apare Erdinc pe care Macit nu-l cunoaște, și care îl pune în temă pe tânăr despre datoriile lui Kerim, anunțându-l că va fi eliberat când i se vor da înapoi zece milioane de dolari, că astfel va vedea și el cât de mult îl iubește taică-său. Macit este eliberat din sforile care-l țin legat de scaun și lăsat liber, pentru că oricum nu are cum să iasă din acea hală. Nervos că nu poate ieși, el dă cu picioarele în ușa metalică și este filmat fără să știe de o cameră de supraveghere aflată aproape de tavan. Noaptea, se visează cu Neriman, mire și mireasă, urcând scările din vila lui și când se apropie să-i dea la o parte voalul de peste chip, vede că mireasa este de fapt, Pelin. La firmă Inci este devastată de durere, Faizal o ia în râs și spune că precis Macit este cu Neriman, apoi Inci și Kerim rămân în birou cu Pelin. În acest moment Erdinc, care-l apelase pe Kerim dar acesta îl respinsese, îi trimite un mesaj multimedia cu filmulețul înregistrat în hală. Acum devine limpede, cel puțin pentru Kerim, că Erdinc i-a răpit fiul și nu altcineva.

Un destin la rascruce - episodul 36 rezumat
Pelin vede că nici Inci nici Kerim nu știu de unde ar putea face rost de bani și i se pare că dacă ea salvează situația, este o bună oportunitate să pună mâna pe Macit din nou. Așa că începe să dea telefoane să vadă cum poate face rost de sumă. În acest timp situația celorlalte personaje evoluează astfel: Nezahat este vizitată de Asîm care vine cu cadoul de logodnă înapoi la ea, cerându-și scuze pentru cele întâmplate, că el o iubește și vrea să se căsătorească cu ea. În timp ce ei vorbesc în ușă, apare una dintre vecine care aduce vestea că Șinasi a fost arestat, astfel că Nezahat îi pune rapid cadoul în brațele lui Asîm și închide ușa. Kader, vânătă toată, îi sugerează lui Emre că trebuie să divorțeze de Aslî, dar să-și ia copilul să-l crească ei. Emre se duce s-o viziteze pe soția lui acasă la ea, dar ea nu vrea să-l lase înăuntru și îl rănește ușor cu cuțitul de bucătărie cu care era în mână. Emre conchide că toți din familia aia sunt nebuni.

Un destin la rascruce - episodul 36 rezumat
Fahriye și Neriman încearcă și ele să afle ce se întâmplă cu Macit și întâmplător găsesc pe biroul lui Pelin o hârtie cu locul unde trebuie ea să vină să aducă banii (ipotechează firma și așa reușește să facă rost de suma cerută). Pelin și Ozgur se îndreaptă către locul respectiv, într-o pădure, cu două valize cu bani. În urma lor, Fahriye și Neriman vin și ele cu un taxi până la marginea pădurii. Pelin dă gențile cu bani în schimbul a mai multor facturi de aceeași valoare. Erdinc multumeste și pleacă, lăsându-l liber pe Macit. În clipele următoare Neriman și Fahriye apar, iar Neriman se repede la iubitul ei să-l îmbrățișeze. Pelin rămâne perplex, privind parcă buimacă la ceea ce se petrece sub ochii ei ....

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








2 comentarii:

  1. Muuultumesc mult pentru aceste super rezumate.....in curand nu o sa mai unde vizualiza filmul la tv si rezumatele tale sunt perfecte pentru a stii ceea ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.