duminică, 6 decembrie 2015

Prizoniera dragostei episodul 23 rezumat





Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 23 rezumat pulbere-de-stele
Iclal se ascunde într-o cameră de lângă ușa de la intrare dar apare Fîrat care auzise că s-a spart ceva. Iclal îi face semn să nu-i trădeze prezența, iar Nur și Yigit cred că Fîrat era acolo și a dat jos vaza din greșeală. În același timp, Emin se ceartă cu Elmas și îi aruncă pe fereastră laptopul, care cade în fața lui Yigit și a lui Nur. Elmas vrea să împartă banii cu fratele ei, dar acesta țipă cât îl țin băierile că erau adevărate toate bârfele și că sora lui este târfa lui Cahit. Fîrat o liniștește pe Iclal care este devastată de ceea ce a auzit și care îi spune că acum știe că soțul ei este de fapt, căsătorit cu Nur, dar crede că sunt cununați numai religios, pentru că după câte știe ea, n-ar fi putut să divorțeze fără semnătura ei. Iclal merge în dormitor și aruncă totul pe jos de nervi, sub privirile neputincioase ale mamei sale, care nici acum nu-și dă seama cât rău i-a făcut propriului copil prin minciuna în care a obligat-o să trăiască. Aytul o minte în continuare, susținând că nici ea n-a știut de căsătoria celor doi și o îndeamnă să se prefacă la fel ca și până acum și să plece în vacanță cu Yigit.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 23 rezumat pulbere-de-stele
Emin ia telefonul lui Elmas de pe masă și în isteria generală (intraseră părinții lor să-i întrebe ce se petrece) pleacă de nebun pe drumul din pădure, îl sună pe Cahit și îi spune să nu vină acasă, ci să oprească în pădure. Acolo se întâlnesc și Emin țipă la el crezând că Cahit i-a dat bani lui Elmas ca să nu spună că trăiește cu el. Dar acum abia, Cahit își dă seama că a căzut din nou în plasa lui Elmas, care l-a jucat pe degete din cauză că el a crezut-o. A doua zi, Cahit oprește lângă mașina lui Elmas care tocmai voia să ducă banii la bancă, o umilește și îi ia geanta cu bani din mână. Iclal se pregătește de plecare, fără să dea de bănuit că ar ști ceva, dar înainte de asta se aliază cu Fîrat și îi cere o favoare știind că n-o poate refuza. Pe drum, Iclal are o conversație tensionată cu Yigit dar amintindu-și că maică-sa i-a zis să aibă grijă cum se poartă, pune totul pe seama îngrijorării ei față de Mert, care a rămas acasă. La vilă, Nur discută în contradictoriu cu Aytul, zicându-i că și-a dat seama că Iclal știe de ea și de Yigit, dar Aytul minte că nu este adevărat.

Nazan se enervează pe Elmas care venise în dormitorul ei și la hamam discută cu Aytul această chestiune. Aytul o sfătuiește să se poarte frumos cu Cahit, că el este mai sensibil și are nevoie de multă atenție, apoi o informează că Yigit o trimite pe Elmas de la fermă. Considerând că e un sfat bun, Nazan pregătește o cină romantică în seara aceea, dar Cahit nici nu stă la masă. Agenția stabilește că Nur și echipa, inclusiv Fîrat, Kerem și Elmas, trebuie să se deplaseze în teren, exact în aceeași stațiune unde se află Yigit cu Iclal (favoarea cu care îl rugase pe Fîrat). Nur îl însoțește pe Kerem Sangeaktar peste tot, iar la restaurant cele două cupluri se întâlnesc. Iclal este foarte atentă al reacția lui Yigit, dar pe acesta îl irită prezența celor doi acolo. A doua zi Iclal și Yigit ajung la locul unde se ține ședința foto, Iclal reușind s-o scoată din minți pe Nur purtându-se foarte drăgăstos cu Yigit, care la afirmația fostei sale soții că ar vrea să aibă și ea un job, să nu mai stea degeaba acasă, îi răspunde că dacă într-adevăr vrea să muncească, el o va susține. Când se întâlnesc pe holul hotelului, Nur și Yigit se ceartă, dar ea îi dă replica perfectă spunându-i că n-are dreptul să țipe la ea atâta vreme cât ea stă în cameră cu Elmas, iar el este seară de seară în pat cu Iclal. De altfel, totul este doar un joc, în realitate Iclal regretă venirea ei, pentru că nu are parte de dragostea fizică a lui Yigit așa cum sperase.

Prizoniera dragostei, sezonul doi, episodul 23 rezumat pulbere-de-stele
Elmas, care pe parcursul episodului de mai multe ori i se face rău și vomită, stă de vorbă cu Iclal în parcul unde are loc ședința foto, și sperând să stoarcă ceva bani de la ea, îi spune că Nur este soția lui Yigit. Iclal, nepăsătoare, răspunde că știe și că dacă vrea s-o ajute cu serviciul la agenție, să-i spună ceva cu adevărat nou, apoi pleacă. Elmas are iar grețuri iar niște fete care trec pe lângă ea comentează că "asta o fi însărcinată, sau ce?" Elmas aude și se duce să-și facă un test de sarcină care iese pozitiv, ea bucurându-se și crezând că o să-l recucerească pe Cahit cu vestea asta. Yigit, văzând-o pe Nur în compania omniprezentului Kerem, devine din ce în ce mai gelos și o avertizează din nou pe Nur să nu mai stea pe lângă el. Kerem vede că se ceartă, deși nu aude subiectul discuției, de la distanța la care se află. Apoi, seara, la petrecerea care încheie zilele de muncă în stațiune, Kerem găsește un moment s-o abordeze pe Nur între patru ochi și să-i sugereze să-și descarce sufletul în fața lui, pentru că o vede nefericită și e păcat. Pentru că este răcoare, îi pune pe umeri haina lui, dar Yigit e în apropiere și fierbe de gelozie văzând că Nur nu-l refuză pe Kerem ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. Buna!! Stiti cand incepe sezonul 2 la acest serial?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Liv! Am inteles ca se da incepanad cu 2016, dar exact, cand, nu stiu.

      Un AN Nou fericit!

      Ștergere
    2. Ms!! La multi ani!!!! Un an mai bun, cu sanatate si sicces in toate!!!!😘

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.