luni, 29 februarie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 29





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 29
Dilara sugerează lui Cihan o pauză de vacanţă, dar el crede că intenţia ei este să-i înfăţişeze pe ei doi ca într-o a doua lună de miere pentru mass-media. Gulseren, care este foarte îngrijorată că Hazal are telefonul închis, îl sună pe Cihan, dar Dilara îi aruncă telefonul spunând că nu poate vorbi cu amanta lui în casa lor. Rahmi ajunge acasă la Gulseren şi îşi cere scuze pentru ceea ce i-a făcut, aşa cum a vrut Cansu, dar în continuare îşi păstrează părerea despre felul ei de a fi. Cihan o sună de pe alt telefon şi astfel se află că Hazal nu este de găsit. Rahmi se oferă să ajute, dat fiind că ştie numărul de înmatriculare al motocicletei, şi îi cere unui prieten să-i găsească pe Teoman şi Hazal.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 29
Teoman şi Hazal ajung la o casă care aparţine unor prieteni de-ai tânărului, dar ei urmează să îi lase singuri pe cei doi şi să plece de acolo. Intenţia lui Teoman este de a se filma cu laptopul în timp ce fac dragoste, apoi s-o ameninţe pe Hazal cu fişierul video pentru a obţine bani de la ea şi discută cu amicul său despre asta, în şoaptă, fără să fie auzit de Hazal. Prostuţă, Hazal crede că se va căsători cu Teoman când va împlini 18 ani. Rahmi află de la prietenul său unde se află cei doi şi soseşte de urgenţă spunându-i fetei prin geam să-i dea drumul la ușă şi să vină acasă. Pentru că ei doi nu vor să-i deschidă, Rahmi ia un lemn şi sparge geamul intrând în casă şi spunându-i lui Hazal că Teoman se ocupă de droguri, dar ea nu ascultă. Atunci se iscă o scurtă luptă în care Rahmi îl omoară accidental pe Teoman, care de fapt, se loveşte cu capul de o consolă. Totul se filmează pe laptop, dar în afară de Teoman şi prietenul lui care nu este acolo, nimeni nu ştie asta. Însă Rahmi observă camera laptopului că este în funcţiune şi descoperă ceea ce s-a înregistrat, arătându-i şi lui Hazal ce avea Teoman de gând. Cihan soseşte şi el apoi refuză să cheme poliţia, cerându-i lui Rahmi să plece de acolo.

Dimineaţă, Cihan îi explică lui Gulseren că nu ştie dacă a făcut bine; el a crezut că implicarea poliţiei ar însemna că Hazal trebuie să retrăiască totul de la început, după care spune că el va merge la închisoare luând vina în numele lui Rahmi. Cihan crede că moartea lui Teoman ar trebui să rămână un secret al lor. Gulseren îi cere lui Cihan să o ia pe Hazal la el, pentru că ea nu poate s-o vadă nefericită şi riscându-şi viaţa. Gulseren este chiar dispusă să transfere custodia deplină a Hazal lui Cihan. Pe de altă parte fata îi cere cu lacrimi în ochi lui Cihan să o ia de acolo.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 29
Dilara o întreabă pe Hazal dacă a venit în vizită, la care ea se enervează. Gulseren simte că nu a reuşit ca mamă să o facă pe Hazal fericită sau să o protejeze şi crede că este dreptul ei de a trăi aşa cum doreşte. Dilara este îngrijorată de faptul că fata s-a întors să locuiască cu ele şi se gândeşte că asta va avea un efect negativ asupra lui Cansu, dar Cihan îi povestește ce s-a întâmplat; în ochii lui Cihan, Teoman a încercat s-o violeze pe Hazal şi le spune Dilarei şi lui Ozan că Teoman a scăpat şi că nu a chemat poliţia ca să nu ajungă cazul la ştiri sau în ziare. Cansu aude conversaţia şi o compătimeşte pe Hazal, după care îi oferă propriul dormitor, dar această refuză.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 29
Ozkan se frământă ce soluţie să găsească s-o determine pe Keriman să-i dea banii înapoi. Se duce nervos din nou acasă, dar Keriman nu este acolo, ci e la Osman unde numără banii. Ozkan cotrobăie prin casă, scoate nişte lamele de parchet, dar în zadar. Când apare vecina, prietena lui Keriman, îi vine ideea s-o întrebe unde stă Osman şi se duce la el, ameninţându-l în fel şi chip să-i spună unde este sora lui, dar Osman se ţine tare şi insistă că nu a văzut-o pe Keriman şi nu ştie unde este. Ozkan găseşte atunci cămaşa de noapte a lui Keriman şi din nou îl ameninţă pe Osman dar acesta minte că aia e cămaşa prietenei lui. De fapt, Keriman a ieşit imediat pe geam văzându-l pe fratele ei venind şi a stat acolo agăţată de pervaz, în gol, până când a plecat.

Hazal îi spune lui Cansu că Cihan va mai deschide un caz de custodie ca s-o înregistreze şi pe ea ca fiica sa. Cansu se arată fericită pentru ea, dar mai târziu o întreabă pe Dilara dacă este adevărat iar aceasta îi spune că nu s-a confirmat încă dacă vor aplica la Curte pentru custodia lui Hazal pentru că este deocamdată pe rol cazul ei, al lui Cansu. Hazal, care ascultă neobservată conversaţia, ca de obicei crede că Cansu este de vină pentru că părinţii ei n-o recunosc încă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 29
Cihan se duce la hotel să-i mulţumească lui Rahmi pentru salvarea vieţii lui Hazal, dar Rahmi spune că regretă că nu şi-a putut salva propria lui fiică şi că nu a fost un tată sau soţ bun. Cihan îi aminteşte un incident din copilărie în care Rahmi l-a bătut pe un om care l-a lovit pe Cihan şi el a simţit atunci că Rahmi era acolo pentru el. Se pare că Rahmi s-a schimbat într-adevăr şi se va întoarce să locuiască în vilă. Cansu ar vrea să se întoarcă să stea cu Gulseren, dar Dilara o şantajează emoţional; Cansu promite să rămână cu ei până la decizia Curţii. Candan vrea ca Ozkan să ia banii înapoi de la Keriman fără să facă plângere la poliţie sau să provoace o problemă; ea îi cere să găsească o cale potrivită. După aceea avocata îl sună pe un tip numit Harun, care locuieşte în străinătate, şi îl întreabă dacă a primit scrisorile ei cu privire la Cihan. În acest timp Ozkan o aşteaptă la pândă pe Keriman şi când o vede venind acasă cu Osman se repede la ea s-o constrângă să-i dea banii, dar Keriman se zbate şi ţipă apoi întâmplător trece o maşină de poliţie şi Keriman strigă la ei după ajutor. Okzan începe să fugă, iar poliţiştii opresc şi aleargă şi ei după el.

Gulseren, care o sunase pe Hazal şi o chemase la masă ca să stea de vorbă amândouă, îi spune lui Hazal că va veni o zi în care va găsi dragostea şi din nou va avea încredere în alţii. Hazal plânge şi îi povesteşte despre Teoman care spunea că o iubeşte şi că se va căsători cu ea. Gulseren îi explică lui Hazal că ceea ce simte acum nu este iubire; că iubi înseamnă să ai încredere în celălalt şi să-ţi placă modul în care acesta se comportă faţă de alţii, şi că iubirea face ca sufletul să-ţi fie plin şi să te simpti un om întreg. Dilara vede Rahmi un trădător pentru că şi-a cerut scuze de la Gulseren. El îi răspunde că este tânără, frumoasă şi că ar trebui să-şi trăiască viaţa şi să-l lase pe Cihan.

Dimineaţă, la micul dejun, Rahmi observă în ziar poza lui Teoman şi un articol, şi întoarce ziarul cu poza înspre masă. Hazal şi Cansu se ridică şi pleacă la şcoală iar el rămâne cu Dilara de vorbă. Cihan se duce la Gulseren pentru că ea din nou nu-i mai răspunde la apeluri şi o vede când iese din bloc. O întreabă dacă poate să stea de vorbă cu el, dar ea se scuză că are treabă, iar el o trage de braţ foarte aproape de el, ca şi cum ar vrea s-o sărute.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.