luni, 25 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 45





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 44După ce se termină şedinţa Cihan şi Dilara merg în biroul ei, iar Harun se află deja cu Candan undeva departe de oraş, sub un pod. Harun iese afară, iar Candan îl urmează, nu înainte de a lua pistolul din torpedou. După o scurtă ceartă Candan îl ameninţă pe Harun cu pistolul iar acesta îi strigă să tragă, până când ajunge lângă ea şi o dezarmează apoi îi pune ţeava pistolului la tâmplă. Candan se sperie iar Harun chiar apasă pe trăgaci, dar pistolul era descărcat. Harun râde cu poftă că i-a jucat o festă amicei sale, după care se urcă în maşină şi o lasă pe Candan în ploaie.

Gulseren, care acum lucrează pentru dna Cigdem, cunoştinţa lui Harun, îi cere nişte bani împrumut, în avans, ca salariu, pentru a o ajuta pe Derya. Cigdem se învoieşte şi după ce Gulseren iese din birou ea îl contactează pe Harun şi îl informează despre împrumutul cerut de iubita lui Cihan. Candan, care mai înainte dorise să-i dezvăluie lui Cihan toată povestea şi tot jocul lui Harun, acum este chemată în birou de către Yildirim, dar pentru că se teme de ameninţările lui Harun, nu le mai spune celor doi nimic.

A doua zi la companie se întrevede un eveniment important şi Cihan convoacă pe toată lumea în hol unde le vorbeşte de la o tribună alături de doi oameni de afaceri. Pe tribună sunt puse două steguleţe, cel al Turciei şi cel al Statelor Unite. Jurnaliştii mişună, evenimentul este transmis în direct la televizor, iar el anunţă un proiect de cooperare cu americanii. Harun, care era în birou cu televizorul deschis, se înfurie foarte tare pe succesul companiei şi începe să vorbească singur şi să-l ameninţe pe Cihan, fiind convins că acesta a fost jocul lui şi al lui Yildirim. Doar Dilara, mai târziu, îl scoate din starea de nervi în care se află. Ozan joacă biliard cu un prieten şi se bucură de veştile de la televizor, dorind să-şi felicite cât mai repede tatăl.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 44La hotelul unde a stat Gulseren se întâlnesc cu toţii, cei apropiaţi, şi Cihan se simte foarte mândru de realizarea lui. Harun găseşte un mic pachet de la Rahmi când ajunge acasă, şi crede că bătrânul şi-a bătut joc de el (este o sticlă cu apă şi un bileţel). Gulseren şi Derya merg în oraş la un magazin de modă pentru ca Gulseren să probeze nişte rochii de ocazie. La un moment dat Cigdem sună şi îi spune lui Gulseren să nu meargă la serviciu că ea este bolnavă, acasă în pat. Keriman o roagă pe Hacer să vină să stea cu Can cât este ea plecată, pentru că Ozkan ori nu se pricepe, ori este şi el la atelier, dar Hacer vrea bani în schimbul acestui serviciu iar Keriman vrea să scoată ceva bani de la Rahmi. Astfel, ea îl contactează şi merg amândoi la un restaurant, iar când Rahmi îi spune lui Keriman că el nu are nici un ban, ea scoate telefonul mobil şi îi pune înregistrarea din taxi pe când bătrânul vorbea cu Suat despre datoriile lui de la cazino. Atunci, strâns cu uşa și șantajat, Rahmi acceptă un compromis: o angajează pe Keriman la el acasă pentru curăţenie şi mâncare.

Candan, hotărâtă să se răzbune pe Harun, începe un joc al mesajelor cu Dilara, Cihan și Ozan în așa fel încât să se întâlnească toți ca să vadă că Dilara este cu Harun, dar nu-i iese jocul așa cum dorește. Până la urmă află că Dilara are întâlnire cu Harun la el acasă și îi transmite asta lui Ozan, reuşind să-l manevreze în direcţia dorită de ea. Harun vine pe la dna Cigdem şi face cunoştinţă cu Gulseren. La liceu Seyda şi Hazal o văd pe Cansu îmbrăţişându-se cu Deniz care o aşteptase să iasă de la ore şi apoi merg împreună să ia masă acasă la Deniz. Hazal deja îi pune gând rău lui Cansu şi relaţiei ei. Harun şi Dilara iau cina împreună acasă la avocat, iar el se pregăteşte să scoată inelul de logodnă şi să o ceară de soţie. Ozan, care tocmai primise un sms de la Candan în care ea îi scrie locaţia în care se află mama lui cu Harun, intră în casă. Şi chiar înainte ca avocaul să scoată inelul şi s-o ceară de nevastă pe Dilara, Ozan ajunge în sufragerie şi le strică momentul ....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.