duminică, 26 iunie 2016

Am o luna de cand zambesc SPLAT, si continuu







Am o luna de cand zambesc SPLAT, si continuu
Am o lună de zile de când folosesc la periajul zilnic gama de pastă de dinţi SPLAT şi fiecare zi este altfel. Deoarece am constatat pe pielea mea efectele ei benefice, mi-am mai cumpărat două tuburi de pastă neagră Blackwood, o pastă cu căpşuni - este divină la gust :) - , pastă cu aloe vera şi o apă de gură.

Acum să recapitulăm beneficiile:
- unele dintre pastele de dinți SPLAT nu conţin fluor, îndulcitori sintetici sau substanţe antiseptice agresive. - previn depunerea tartrului.
- albesc dinţii la o folosire de minim două ori pe zi, cu câteva nuanţe mai deschişi decât erau iniţial. Efectul de albire nu este foarte rapid, dar după o lună de zile vă spun că se cunoaşte diferenţa.
- nu conţin factori alergeni - asta am uitat s-o spun până acum. Eu nu pot folosi orice pastă de dinţi de pe piaţă, unele îmi produc o mâncărime a nasului după utilizare, care persistă mai multe ore şi care este foarte supărătoare. De aceea voi rămâne fidelă pastelor de dinţi SPLAT, la care n-am avut probleme de acest gen.
Am o luna de cand zambesc SPLAT, si continuu
- pasta neagră cu cărbune de mesteacăn de Karelia absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii astfel că este foarte potrivită celor care fumează, consumă ceapă şi usturoi sau pur şi simplu se confruntă cu halitoza.
- curată dinţii mult mai bine decât alte paste de dinţi şi efectul de prospeţime durează mai multe ore. Gustul de pastă se menţine şi la 4 ore după periaj, şi chiar dacă iei o masă uşoară.

Gama de produse pentru îngrijirea dinţilor şi a cavităţii bucale se găseşte în farmaciile Sensiblu, pentru cei care doresc să încerce. Recomand cu cea mai mare încredere aceste paste de dinţi, cu căpşuni, zmeură, aloe vera, ardei iute, alge marine, cărbune, sau pasta roz cu sclipici pentru albire extremă. Mai multe informații despre aceste paste de dinți găsiți pe pagina zâmbetelor Splat.

Dacă citeşti acest articol şi vrei amănunte, postează un comentariu. Până la următoarea campanie de testare, zâmbeşte SPLAT! :)

articolul precedent despre gama SPLAT

Am o luna de cand zambesc SPLAT, si continuu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.