sâmbătă, 17 decembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep.19 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep.19 turcesc, rezumat
Zeynep pleacă în camera ei împreună cu Selim şi deschide televizorul, unde se dă ştirea de ultim moment că Fatih Sekercizade s-a prăbuşit cu avionul personal pe care-l pilota. Zeynep rămâne încremenită, apoi aleargă la parter unde deja venise Mete să-i anunţe pe toţi despre această grozăvie. Bunica Gulsum face un atac de inimă când aude aşa ceva şi este chemată ambulanţa. Căpitanul Şevket şi Meryem, cu Yadigar ajung şi ei la vilă, încercând s-o liniştească pe Zeynep.

Imediat vine şi a doua ştire, mai îmbucurătoare, că Fatih s-ar fi catapultat şi că nu se ştie unde se află. Apoi îl vedem pe Fatih cu paraşuta agăţată într-un copac. După ce reuşeşte să se dea jos încearcă să găsească o cale de a fi observat de cineva, dar locul este pustiu, e doar o zonă deluroasă şi stâncoasă, şi nici ţipenie pe acolo. Fatih porneşte pe jos în speranţa că va da de o aşezare omenească, şi pe drum, de foame şi de sete, roade tulpini de arbuşti şi caută rădăcini bune de mâncat.

Dragoste cu imprumut, ep.19 turcesc, rezumat
După ce au internat-o pe Gulsum şi l-au lăsat pe Fehmi să aibă grijă de mama lui, Zeynep cu polițiștii pleacă în zona unde s-a prăbuşit avionul să-l caute pe Fatih. El ajunge la un moment dat în apropierea unui sătuc şi vede o tânără, pe care din întâmplare o cheamă tot Zeynep, care vorbeşte la telefon. Dorind să o roage să-i dea voie să sune şi el pe cineva de urgenţă, se ia la trântă cu femeia, care-l place pe Fatih şi nu vrea să-i dea telefonul. Însă în acel moment apare unul din fraţii ei cu o puşcă şi văzându-i unul peste altul pe iarbă, acesta crede altceva. Zeynep-din sătuc, ca să scape uşor, zice că Fatih e iubitul ei şi că a venit cu un avion să o ia la Istanbul. Văzându-se în aşa o încurcătură, Fatih nu are de ales, şi ca să nu fie omorât de rudele femeii, acceptă minciuna ei şi consimte să se căsătorească a doua zi cu ea, aşa cum îl obligă, cu ţevile puştilor îndreptate spre el, fraţii ei. Cu toate acestea, el îi avertizează că e însurat şi are şi copil, dar nu este crezut. Între timp, Zeynep cu echipa de salvare au rămas la un hotel şi urmează să pornească a doua zi din nou la drum.

Se face o nuntă în drum, după obiceiul locului, femeia e foarte fericită alături de Fatih, dar el zâmbeşte şi dansează doar pentru că sunt vreo doi cu armele către el. Zeynep ajunge în sat şi arată poza lui Fatih de pe telefonul ei la nişte copii care o îndrumă pe ulița unde se petrece această nuntă ciudată. Când îl vede, se opreşte preţ de o clipă, înţelege ce se întâmplă şi apoi îi sare în braţe, amândoi sărutându-se strâns îmbrăţişaţi. Bineînţeles că nunta se anulează, dar acum sunt amândoi legaţi de câte un stâlp dintr-o magazie. Până la urmă totul se termină cu bine când Meryem și Sevket vin cu poliţia şi îi eliberează pe cei doi.

Acum Zeynep şi Fatih sunt din nou împreună, ba chiar mai apropiaţi ca înainte. (aici se termină episodul 46 de pe Acasă TV)  Meryem îşi face bagajele să plece din casa lui Şevket dar el o convinge să rămână, Cevat "înaintează" în relaţia lui cu Saziment, iar Ayfer are o mare problemă pentru că este amenințată cu evacuarea. Sevket se oferă s-o găzduiască în casa lui, cu amândouă fetele. Doar Mukaddes e plină de ciudă că fiul ei s-a împăcat cu "sărăntoaca". Pentru a uita incidentele prin care au trecut, Fatih şi Zeynep merg într-o vacanţă la un hotel unde se simt foarte bine, dar Zeynep tot aşteaptă să fie cerută de nevastă.

Dragoste cu imprumut, ep.19 turcesc, rezumat
Peste câteva zile toţi şase, adică Zeynep şi Fatih, Mete şi Fadik, Orhan şi Selin sunt invitaţi de Fatih la o călătorie cu un avion particular cu doar câteva locuri. Planul este să meargă în America pentru ca Fatih și Zeynep să se căsătorească acolo, așa cum au spus tuturor. După ce se acomodează cu toții și îi joacă lui Zeynep o farsă că ar fi turbulențe, Fatih se aşează într-un genunchi, scoate inelul de logodnă şi o cere pe Zeynep de nevastă. Dar după câteva secunde de fericire, avionul începe să trepideze cu adevărat. Fatih strigă la pilot, apoi se duce să vadă ce se întâmplă, dar pilotul a suferit un atac de cord. Cu toţii se panichează mai ales când Orhan le atrage atenţia că unul dintre motoare a luat foc. Fatih trece la manşă, iar ceilalţi ţipă speriaţi în timp ce avionul pierde altitudine îndreptându-se vertiginos în jos către o aterizare forţată ....


Acest rezumat acoperă episoadele 45 , 46 și 47 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.