duminică, 15 ianuarie 2017

Yaman episodul 53 turcesc rezumat




Yaman episodul 53 rezumat
Orkun îi reproşează lui Yaman că nu stă cu Mira din dragoste, ci de milă, apoi apare Sibel, iar în spatele ei tot grupul lor de tineri. Sibel îi declară iubire lui Yaman iar el îi spune că nu a simţit niciodată la fel. Orkun îi filmează. Mira este dezamăgită şi se depărtează de cei doi, lăsându-l pe Orkun să meargă cu ea. Grupul lor de prieteni încep să facă tot felul de presupuneri, iar Mert spune că nu e corect ce se întâmplă pt că Sibel are prieten, un tip, Amal. Însă Eylul nu-l crede şi cei doi se situează pe poziţii diferite în această chestiune - în timp ce Mert îi ia apărarea lui Yaman şi crede că e victima unui complot, Eylul îl consideră vinovat pentru felul cum a decurs relaţia lui Sibel şi apoi cu Mira.

A doua zi dimineaţă, Nevin trece pe la Kenan şi o găseşte acolo pe Sude ieşind de la duş. Nevin e uluită, la fel ca şi Sude, îşi cere scuze şi pleacă. Sude îi trimite un sms lui Kenan, care este la o întâlnire cu Cenghiz şi Hasan, iar el vorbeşte cu maică-sa şi o roagă să nu spună la nimeni nimic. Sude pleacă, gândindu-se că este mai bine aşa şi îi promite lui Kenan că va reveni. Yaman se duce pe la Mira să se împace cu ea, şi asta chiar se întâmplă pentru că Mira nu mai vrea să stea multă vreme supărată pe Yaman.

Cenghiz o contactează pe Sude minţind că are un mesaj de la Nadir Baktiroglu pentru ea, apoi o linişteşte în privinţa cd-urilor spunându-i că nu stă nimeni să le verifice şi că nu se va observa că ea are legătură cu Nadir şi cu problemele financiare ale lui Asim din trecut. Sude pare să-l creadă. Ayse şi Leyla sunt speriate de ceea ce se întâmplă, iar mama Leylei observă că fata ei intră în panică ori de câte ori stă de vorbă cu Cenghiz, dar Leyla vrea să scape de ea, să nu mai ştie tot ceea ce se petrece. Femeia, dimpotrivă, se îngrijorează şi mai mult pentru soarta fiicei ei. Selim merge la închisoare să discute cu Nadir care se ţine tare şi spune cu nonşalanţă că nu va sta în arest decât vreo câteva zile. Lucrurile se complică suplimentar în momentul în care la firma lui Asîm apare Lance, soţul american al lui Sedef, care după ce spune că i-a fost dor de ea întreabă dacă acea clădire le aparţine lor...

Selim şi Asîm iau cina împreună la un restaurant, iar Selim e nevoit să-şi anuleze întâlnirea cu Deniz. Sude se întoarce acasă datorită informaţiilor primite de la Cenghiz şi din nou se întâlneşte cu Nevin, la poarta vilei, şi de data asta cele două au o discuţie. Yaman şi fetele din grupul lor au pregătit de mâncare şi stau la masă, dar Mert este pe drum cu băieţii, în maşina condusă de Uzay, şi se distrează cu toţii cântând. Sude profită că Selim este singur şi se duce pe la el să-l tragă de limbă despre cum decurg lucrurile cu Nadir şi află, fără bucurie, că avocatul are probe ca să-i acuze de crimă atât pe Nadir cât şi pe Cenghiz. Sude pleacă supărată şi imediat îl sună pe Cenghiz să-i spună că Selim are probe şi împotriva lui. Mert şi băieţii se duc cu toţii la un club mai deocheat unde imediat fiecare dintre ei este luat în primire de câte o damă de companie.

Selim, care-i văzuse pe Lance şi pe Sedef purtându-se ca doi îndrăgostiţi, îi lasă un mesaj vocal pe telefon rugând-o să-l anunţe dacă s-a răzgândit în privinţa divorţului. Yaman îl sună pe Kenan exact când la acesta din urmă apare Cenghiz şi-l ameninţă cu pistolul. Cenghiz vede telefonul lăsat deschis şi-l loveşte pe Kenan, închide apelul, apoi îl leagă şi-l ia în maşină. Selim află de la Yaman că e ceva în neregulă cu Kenan care acum e la mâna lui Cenghiz dar nu poate să facă altceva decât să anunţe poliţia. (aici se termină episodul 53 Kanal D) Băieţii la club beau şi se distrează iar Uzay îi trimite o poză pe telefon lui Eylul, care devine invidioasă şi iritată că Mert e într-un club de noapte. Când dau să plece şi li se aduce nota de plată, aceasta este de 42.000 de lire şi cu toţii sunt miraţi de aşa o sumă dar acum trebuie să se gândească la cum să plătească atâţia bani.

Cenghiz ajunge la casa unde o ţine pe Leyla închisă, supravegheată de Giray şi de Hasan. Yaman şi Selim sunt şi ei acolo, s-o salveze pe Leyla, dar Cenghiz ia o puşcă cu lunetă din maşină şi se apropie tiptil prin întuneric. Kenan se zbate şi reuşeşte să ajungă cu piciorul pe claxon, însă, din nefericire, Cenghiz trage şi-l nimereşte pe Yaman...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman 52                                     urmează: Yaman 54

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








6 comentarii:

  1. Bună!Știi cumva ce o sa se întâmple cu yaman..dacasă îl vor oprii din nou?Adică dacă ai auzit ceva ca nu ai de unde sa știi sigur..mersi anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Nu inteleg la ce anume te referi cand spui ca daca il vor opri? Cine sa-l opreasca si de la ce? Intr-adevar, nu stiu, pt ca n-am vazut serialul pana la capat, inca. (Dar as fi putut sti sigur, pt ca serialul este pe net in engleza :) doar ca nu l-am mai urmarit eu.) Doar stiu ca se va casatori cu Mira.

      Ștergere
  2. Ma refeream la faptul ca,kanal d a oprit difuzarea serialului de 100 de ori..la asta ma refeream..dacă acum începe iar bravo ai stil..presupun ca iar îl vor întrerupe..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa, eu credeam ca despre personaj e vorba :) pai scrie sus, pe linia miscatoare cu stiri, Yaman va fi difuzat sambata si duminica de la ora 13.30.

      Ștergere
  3. Aaa,acuze nu am observat și nu am văzut nici reclama ceva ..și credeam ca l vor scoate din nou..mersi mult ..o zi buna sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim frumos pentru rezumat !

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.