miercuri, 21 iunie 2017

Elita societatii, episodul 5 rezumat



Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 11-12-13 Happy Channel.

Elita societatii, episodul 5 rezumat Cansu se duce acasă şi îi aruncă în faţă maică-sii vorbe grele, spunându-i că în casa prietenei ei este fericită. Sureya se ţine de cuvânt şi îi blochează cardurile fiicei sale, în aşa fel încât ea chiar rămâne fără bani şi când vrea să cumpere un pat, vede că nu mai are cu ce plăti. Îl sună pe Can, dar îl roagă să nu-i dea bani, pentru că o să fie un război cu maică-sa şi de dată asta o să-l câştige. Mert, care îşi dă seama că Bedia bănuieşte că Kerem este în spatele succesului magazinului Oliva, nu vrea să apară în faţa board-ului de administraţie, aşa cum stabilise bunica-sa, ci organizează un picnic la o casă de vacanţă de-a familiei. Însă problema este acum să le convingă pe Cansu şi Ece să meargă cu el şi Kerem.

Elita societatii, episodul 5 rezumat Metin se străduieşte să fie romantic şi pune petale de trandafir peste tot în calea Sureyei, de la pat până la parter, unde se află multe buchete de trandafiri. Ea este impresionată dar nu-i dă satisfacție. La fundație Sureya găseşte aceleaşi multe buchete de trandafiri roşii, Metin o invită la cină, dar ea îl refuză. (Aici se termină episodul 12 conform numerotației Happy Channel) Seara, Metin pretinde că are o întâlnire de afaceri şi îi cere soţiei sale să vină şi ea la firmă. Sureya acceptă şi merg împreună, nu la firmă, ci în restaurantul unde el a cerut-o de soţie acum 30 de ani. Sureya este foarte impresionată şi acceptă să-l ierte, mai ales că el o minte că a rupt relaţia cu Ișil, doar se vede cu ea în calitate de mamă a fiicei lui mai mici. Însă Ișil îl caută la firmă şi află unde s-a dus iubitul ei. Vine la restaurant cu maşina cea nouă şi îi aşteaptă să iasă. Sureya când vede maşina, înţelege că Metin a minţit-o şi se supără din nou plecând singură acasă.

Elita societatii, episodul 5 rezumat Mert îi explică lui Kerem că Cansu îl respinge pentru că Ece este îndrăgostit de el şi fiind prietena ei, s-a dat la o parte. Kerem înţelege totul şi se duce să vorbească cu Cansu. Până la urmă, pentru că Ece află că el nu se mai însoară, merg toţi patru la vila de vacanţă a familiei Calhan. Acolo se distrează, fac grătar, stau la masă, apoi se joacă în piscină. Ece este impresionată de interiorul vilei pe care i-l arată "asistentul". În joaca lor în piscină, lui Cansu i se face rău şi Kerem o scoate pe margine leșinată, dar înainte să-şi revină ea îl strânge de mână. Ece înţelege ce se întâmplă şi se întristează vrând să plece. Când îşi fac bagajele, ea aude întâmplător când Kerem o întreabă pe Cansu dacă ar vrea să fie împreună undeva, doar ei doi. Cansu spune că da, iar Ece izbucneşte în plâns şi aleargă spre maşină, zorindu-l pe Mert să demareze.

Acum, cei doi au rămas singuri la vila de vacanţă, fără maşină să se întoarcă înapoi şi fără semnal la telefon ....

Elita societatii, episodul 5 rezumat

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 4 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 6

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.