luni, 3 iulie 2017

Bahar-viata furata episoadele 111-115 turcesti, rezumat





Bahar-viata furata episoadele 111-115 turcesti, rezumatAteș este hotărât să o scoată pe Reyhan din lumea ei întunecată. Efsun, Arda şi Nuran se acomodează cu noua lor viaţă. Întrebările pe care şi le pune Bahar continuă să o frământe în timp ce Efsun este încolţită. Bahar nu găseşte răspunsurile dorite şi merge la Hulya să găsească o rezolvare. Bahar este decisă să afle ce secrete i se ascund aşa că îl cooptează şi pe Ateș s-o ajute în demersul ei.

Sultan nu acceptă întâmplările prin care a trecut şi continuă să-şi sporească averea devenind din nou puternică. Dar cu fiecare pas spre şi mai multă bogăţie, secretele pe care vrea să le ţină ascunse ies la iveală.
Hulya a plătit un preţ greu, mai întâi prin fratele ei, Mehmet Emir, apoi prin fata ei, Muge. Acum nici o sumă de bani, oricât de mare, nu va putea să-i cumpere Hulyei tăcerea.

Reyhan se află în living, alături de corpul neînsufleţit al fratelui ei. Hulya are de gând să se răzbune pentru ce i s-a întâmplat fiicei ei dând la iveală tot adevărul. Efsun şi Sultan au impresia că au ascuns toate secretele şi când să se bucure de planurile duse la îndeplinire, primesc o palmă peste obraz. De data asta o confruntare între Hulya şi Sultan este inevitabilă. Singurul care o poate ajuta pe Hulya este Kenan.

Deşi totul a devenit limpede, animozităţile sunt adânci. În mijlocul bătăliei este un copil, Nuran. Atât Bahar cât şi Efsun sunt mame şi sunt în stare să-şi dea propriile lor vieţi pentru copilul lor. Efsun, însă, devine din ce în ce mai agresivă datorită loviturilor pe la spate pe care le tot primeşte. Este pregătită pentru orice şi nu vrea s-o dea pe Nuran înapoi lui Bahar, dar soarta nu este de partea ei. Ei nu au casă iar Nuran se îmbolnăveşte. Arda şi Efsun nu pot acţiona în nici un fel. Nu numai familia Atahan le stă împotriva ci parcă toată lumea se luptă cu ei şi Efsun nu are cum s-o ajute pe micuţă. Bahar şi Ateș nu pierd vremea ci completează formularele şi fac plângere la procuror. Odată cu acest gest pentru Efsun şi Sultan a început numărătoarea inversă. Acum ele nu mai pot face nimic ca să nu ajungă la închisoare. Sultan devine şi mai răutăcioasă ca s-o protejeze pe Efsun. Prima ei ţintă este Hulya şi banii pe care trebuie să-i ia înapoi de la ea. Pentru că starea lui Nuran se înrăutăţeşte pe zi ce trece, Efsun şi Arda se simt încolţiţi.

Efsun este nevoită să se confrunte cu două mari pierderi deodată. Nuran, bolnavă, este acum la conac cu Bahar şi Ateș dar ea nu are voie să vină s-o vadă. Imediat ce Sultan soseşte la închisoare este atacată de o colegă de celulă, plătită de Kenan. Efsun, care şi-a pierdut pe cea mai importantă aliată, începe atacurile asupra familiei Atahan. Este decisă să-i facă să plătească pentru ceea ce i-au făcut ei şi familiei ei şi o are în vizor în primul rând pe Hulya.

Bahar şi Ateș stau permanent la căpătâiul lui Nuran. Singura lor dorinţă este acum ca fetiţa să se facă bine şi apoi să-i spună cine îi sunt adevăraţii părinţi. Iar când asta se întâmplă, reacţia fetiţei este foarte diferită de ceea ce au crezut ei că va fi. Nuran, care vrea la Efsun, pe care o consideră mama ei, purcede către o aventură în necunoscut. Efsun este copleşită de o mare dorinţă de răzbunare care acum iese la suprafaţă, dar cade într-o capcană.


Hulya cheamă poliţia şi o iau pe Nuran din braţele lui Efsun iar pe ea o arestează. Efsun este reţinută până în ziua procesului, iar Arda nu poate face nimic pentru soţia sa. Doar îşi atrag ura asupra lor când ceilalţi îşi dau seama că Sultan, Efsun şi Zulal sunt arestate pentru răpire de copii. Zile grele vor urma pentru ele.

După toate prin câte a trecut, Nuran începe să se închidă în ea. Bahar şi Ateș nu ştiu cum să reacţioneze faţă de propria fiică, pentru că fetiţa se simte foarte legată de Efsun. Atunci, Ateș şi Bahar se gândesc că singura soluţie este s-o ducă pe copilă cât mai departe de Efsun, care în acest fel este pe cale s-o piardă pe Nuran...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Bahar-viata furata ep.106-110 tr                                     urmează: Bahar-viata furata ep. 116-120 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele TV.










2 comentarii:

  1. Cate episoade mai sunt din bahar ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Kanal D, nu stoiu sa spun, mai ales ca am inteles ca s-au incurcat in numerotatie, ca in toamna au intrerupt la episodul 110, iar acum cand au reluat, a fost episodul 105 :) EU rezum conform numerotatiei episoadelor turcesti. Si s-a incheiat pe la episodul 131.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.