luni, 25 septembrie 2017

Iubire si razbunare 18 tr, episoadele 52-54, Happy





Iubire si razbunare 18 tr, episoadele 52-54, HappyÎn timp ce Cesur şi Korludag se împing unul pe celălalt pe marginea falezei, cineva, de la distanţă, îi priveşte prin luneta puştii...Când Tahsin se hotărăşte să-i spună cine la- omorât pe taică-său, lunetistul trage şi bătrânul e cât pe ce să cadă în mare, dar e prins cu o sfoară pe care Cesur o ţine strâns. Imediat apare poliţia şi Suhan, însă Tahsin e rănit la piept. Suhan este disperată şi îi înapoiază lui Cesur inelul de căsătorie. Lunetistul e pe o motocicletă şi aruncă puşca în pădure apoi face cale întoarsă.

Tahsin e dus de urgenţă la spital unde intră direct în operaţie. Adalet (eu bănuiesc în acest moment că ea e lunetistul, dar poate fi şi Can, fiul lui Rifat, sau Bulent ...) o acuză pe Suhan că din cauza ei s-a întâmplat totul, dar ea ţipă că altcineva l-a împuşcat pe Tahsin, nu Cesur. Hulya vine dintr-odată la spital auzind cele petrecute şi o încolţeşte pe Cahide la baie smulgându-i promisiunea că se vor întâlni. Cesur şi Banu se află în biroul procurorului şi acesta îi cere lui Alemdaroglu să înceteze cu hărţuirea lui Tahsin, care a cerut protecţie pe timp de 3 luni, şi Cesur nu are voie să se apropie de el. În rezervă, după ce-şi revine, Tahsin stă de vorbă cu Suhan şi o sfătuieşte să divorţeze dar ea promite că face asta dacă el îi va spune tot adevărul lui Cesur. După aceea se duce la Rifat să stea de vorbă cu el, iar fostul poliţist e supărat pe Cesur pentru că nu crede că în felul ăsta se caută dreptatea.

Iubire si razbunare 18 tr, episoadele 52-54, HappySuhan rămâne la Istanbul peste noapte şi Korhan o sună ca să-i spună că Tahsin bănuieşte pe toată lumea care n-a venit pe faleză că putea fi făptaşul, şi că l-a pus să numere puştile şi apoi să le ducă la procuror la expertiză. Puşca din pădure este găsită şi dusă la procurorul Serhat. Dar arma respectivă e înregistrată pe numele lui Mihriban. Hulya se duce la apartamentul din Nișantașî cu cheile luate de la Cahide, fără să ştie că acolo este Suhan. Când o vede în casă, o loveşte cu mânerul de la umbrelă şi fuge, anunţând-o pe Cahide despre ce a făcut. Acum Cahide îl îndreaptă pe Cesur spre Suhan, care-i spune soțului ei să nu vină acolo, că a chemat poliţia. Tahsin se enervează când află a cui era puşca din care a pornit glonţul şi face gălăgie în spital bănuindu-l pe Bulent. Când Mihriban şi fiul ei vin în rezervă, ea explică ce alibi are pentru ziua precedentă, că erau amândoi cu procurorul ca să-i mai dea niște informaţii. Acum vedem că anumite lucuri au fost aflate de Adalet, nu se ştie de unde. Mihriban îi spune lui Tahsin să caute trădătorul în propriul lui dormitor. Adalet recunoaşte că fost sunată de Rîza într-o seară, înainte s-o omoare pe Fugen. Tahsin se supără de-a dreptul pentru că din acest motiv, că n-a ştiut de acest apel telefonic, acum poate fi incriminat şi mai mult. Seara, Hulya se întâlneşte cu Cahide în grădina conacului şi Cahide îi propune femeii să plece în Antalya să nască, dar Adalet este în preajmă şi le aude vorbind. Până la urmă şi Korhan apare şi Cahide nu ştie ce minciună să mai spună. Acum Hulya le spune celor doi soţi că Mehmet a pus-o, sub ameninţare, să copieze dosarele din calculatorul procurorului. Suhan vine şi ea în salon şi simte mirosul aceleiaşi colonii ca dimineaţă, când a fost lovită în cap.

Iubire si razbunare 18 tr, episoadele 52-54, HappySeara târziu, când toată lumea dormea, Korhan şi Suhan stau de vorbă în faţa şemineului şi Korhan îi dezvăluie că ştie ce s-a petrecut în acea noapte de acum 30 de ani pt că a fost martor. A doua zi Adalet se duce să-l viziteze pe Rîza, iar el vine şi îi propune să spună în instanţă că Tahsin l-a omorât pe Hasan Karahasanoglu iar el va spune acelaşi lucru şi bătrânul va intra la închisoare. Rîza îi spune surorii lui că nu este decât prizoniera lui Tahsin, şi nimic mai mult. Korhan îl aduce pe Tahsin la locul crimei din trecut şi îi spune că ştie totul pentru că a văzut. Tahsin se enervează şi când începe să vorbească, apar din umbră Suhan şi Cesur. Acum el este descoperit, dar acceptă să spună cine l-a împuşcat pe Hasan dacă fata lui îşi ţine promisiunea de a divorţa.

Apoi Adalet îl sună pe Tahsin şi îi spune că nu l-a trădat niciodată şi că nu o va face. Procurorul îl sună pe Cesur şi îl anunţă că Adalet s-a predat şi şi-a recunoscut crima... În acest timp, Hulya era să nască pe stradă, şi a sunat-o pe Cahide să vină de urgenţă la spital ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 17/50-51                                urmează: Iubire si razbunare ep. 19-20 tr / 55-60 Happy

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








3 comentarii:

  1. Nu mai faceți rezumatul episoadelor din serialul Iubire și răzbunare și care este motivul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, insa am de facut rezumatele la vreo 4 seriale si m-am incurcat singura in propria munca :) revin cu rezumatele in urmatoarele 2-3 zile, am de gand sa postez si cateva la acest serial.

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru promptitudine.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.