luni, 11 iunie 2018

Dragoste de contrabanda episodul 2 tr rezumat



Dragoste de contrabanda episodul 2 tr rezumatUnul dintre mafioți o urmărește mereu pe Elif, inclusiv când ea se află lângă Omer, iar când acesta o întreabă la telefon dacă Omer este polițist, Elif minte că e iubitul ei, și știind că e urmărită, îl sărută pe Omer cerându-i să se prefacă și el. Când vede că Elif nu vrea să-i spună cine e la telefon și schimbă subiectul, Omer se hotărăște să cerceteze ce se întâmplă, fără ca Elif să știe. Astfel, face rost de adresa magazinului ei din Istanbul, apoi reușește să transfere dosarul investigației de la Hussein, la Arda și Pelin. Hussein nu se bucură de această modificare, dar nu poate să facă nimic.

Părinții lui Elif observă că Nilufer nu răspunde la telefon, dar Elif minte că sora ei și-a pierdut telefonul în aeroport înainte să decoleze către New York. După aceea se duce la magazin unde apar și Omer cu Arda și Pelin ca să se ofere s-o ajute. Elif, speriată pentru că mafiotul a amenințat-o că o taie bucăți pe Nilufer și o aruncă în Bosfor dacă poliția va mirosi ceva, începe să aducă vorba despre acel sărut și minte că de fapt, ea fuge de fostul ei iubit care e un obsedat. Polițiștii pleacă, dar Omer insistă că ceva nu e în regulă cu această noutate și caută pe internet informații, descoperind un interviu în care Elif spune că nu are iubit și că e singură de mai multe luni.

Elif pleacă acasă la Sibel la înmormântare și la pomenire, însă, în realitate, vrea să găsească diamante. Reușește să rămână singură și să cotrobăie printre lucrurile lui Sibel în baie și găsește o cutie asemănătoare cu acelea făcute de tatăl ei și o ia, crezând că acolo sunt diamantele. Omer, care venise și el la pomenire, îi trage cutia din mâna și apoi se urmăresc prin Istanbul cu mașinile, până când Elif îi taie calea și îl obligă să oprească, insistând că va vorbi. Dar din nou spune niște minciuni, în ideea de a-și salva sora de la moarte, totodată sperând că-l va determina pe Omer s-o lase în pace. Tot acum se relevă că diamantele găsite de Omer erau false.

Ancheta continuă și Omer găsește pașaportul lui Sibel pe care era aplicată o viză Schengen pentru o plecare în Europa care urma să aibă loc. Elif primește de la mafiot un colier pe care Nilufer îl avea la gât, împreună cu noile sale amenințări. Mert, iubitul lui Nilufer, primește și el un mesaj video, chiar de la ea, în care ea îi cere să se despartă, că ea a plecat deja la New York, la studii. Mert este bulversat de acest mesaj și vrea să plece după ea, dar tatăl lui îl sfătuiește să rămână acasă și să nu dea curs mesajului primit. În aceeași zi Zerrin solicită o sumă imensă de bani departamentului financiar al firmei, despre care află și Bahar, prietena lui Elif, care se interesează de tot ceea ce se petrece în firmă. Aceasta își însușește și ea niște bani, destinați altcuiva, și îi dă iubitului ei, Levent, care a rămas fără job.

Omer se hotărăște să le arate dimanantele amicilor lui, Arda și Pelin, dezvăluindu-le că presupune că există cineva din poliție care transmite informații mafiei ori că este chiar un om de-al lor infiltrat în instituție, pentru că a găsit un diamant la Sibel și unul în mașină. Între timp, Elif se întâlnește din nou cu mafiotul care-i pune o înregistrare video cum o torturează pe Nilufer. De data asta i se dă un termen, să găsească diamantele adevărate până joi. Ulterior Tayyar discută cu mafiotul și ajung la concluzia că Elif e prea speriată ca să meargă la poliție să spună ce știe, și că va face ceea ce i s-a cerut. Pe de altă parte Pelin pune toate faptele cap la cap și ajunge la concluzia că Elif este amenințată ca să aducă diamantele, însă presupune că acestea ar fi la Roma. Arda se supără când aude că Omer are dovezi pe care nu le-a predat poliției și de aici degenerează totul într-o ceartă.

Omer se duce acasă la Elif s-o întrebe de ce voia să plece la Roma și dacă are acolo diamante. Elif îi răspunde în doi peri apoi spune că are de gând să-și vândă afacerea, pentru că-și va face alta mai târziu. Elif merge apoi la poliție dorind să facă o plângere împotriva lui Omer, ca să-l țină la distanță de ea și să nu-i facă rău involuntar lui Nilufer. Situația degenerează puțin și se iscă o discuție între Hussein și Omer, primul atrăgându-i atenția fratelui său că e periculos ceea ce face și că e posibil să-și piardă insigna.

Pelin îl informează pe Omer când pleacă spre Roma avionul lui Elif și el se duce la aeroport urcându-se în avion împreună cu ea.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin





a fost: Dragoste de contrabanda episodul 1 tr rezumat                                     urmează: Dragoste de contrabanda episodul 3 tr rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.