joi, 22 februarie 2024

O iubire - serial prezentare




O iubire - serial prezentare


Titlu original: Kizilcik Serbeti
Traducere: O iubire (Șerbet de afine)
Gen: dramă, familie, romantic
Episoade: 55+ (fiecare episod are 140-150 de minute)
Rețea de difuzare: Show TV Turcia
Perioada de difuzare: 2022 – prezent
Producător: Gold Film Turcia
Regia: Hakan Kirvavac
Scenariul: Melis Civelek
Locații de filmare: Istanbul, Turcia
Distribuția: Evrim Alasya, Sila Turkoglu, Dogukan Gungor

Kivilcim (Evrim Alasya) este o mamă singură care are două fiice Doga (Sila Turkoglu) și Cimen (Selin Turkmen). Ea este o femeie puternică și independentă care lucrează ca director de școală și vrea ca fiicele ei să aibă o educație bună, un loc de muncă bun și o carieră. Kivilcim locuiește împreună cu fetele și cu mama ei. Viața i se dă peste cap când fiica ei mai mare, Doga, îi spune că vrea să se căsătorească cu un bărbat conservator.

Doga este studentă la stomatologie și acolo l-a cunoscut pe Fatih (Dogukan Gungor), care este un om de afaceri. Doga și Fatih provin din medii sociale diferite și, din acest motiv, nu este ușor să își dezvăluie relația lor către părinți.
Când Doga află că este însărcinată, ea decide să se căsătorească cu Fatih, deși știe că ar fi o decizie care îi va schimba radical viața. Doga și Fatih nu au altceva de făcut decât să le spună părinților ce au decis. Chiar dacă familiile lor sunt împotriva acestei legături și a uniunii, ei cred că ar fi fericiți dacă ar continua să se iubească fără să le pese de ce cred cei din jur.

Doga decide să îl prezinte pe Fatih mamei ei, dar nu-i spune că acesta provine dintr-o familie cu concepții foarte conservatoare, ba dimpotrivă, ascunde cât de mult poate acest amănunt, întârziind aflarea adevărului pe cât de mult posibil.
După ce Kivilcim își întâlnește viitorul ginere, își dă seama că nu este potrivit Doga, sau măcar pentru viața pe care ea spera să o aibă fata ei și se autococnvinge că Fatih nu-i poate face fiica fericită. Kivilcim vrea ca Doga să-și termine mai întâi studiile înainte de a se căsători.

Kivilcim este foarte atașată de principiile moderne și și-a crescut fiicele să fie deschise la minte, cu concepții liberale despre familie și viață. Sincer crede că fiica ei ar trebui să se căsătorească cu un bărbat care împărtășește aceleași principii și consideră, pe bună dreptate, că un cuplu nu poate fi fericit dacă cei doi au viziuni diferite asupra lumii. Prin urmare, face tot posibilul să-și convingă fiica să pună capăt relației cu Fatih.

Pe de altă parte, Fatih este foarte atașat de valorile conservatoare. Tatăl său Abdullah este un bărbat sever și dictatorial care dorește ca toată lumea să acționeze în conformitate cu dorințele sale. Are o afacere de familie de mare succes și lucrează la firmă împreună cu fratele său mai mic Omer (Baris Kilic) și cu cei doi fii ai săi Fatih și Mustafa (Emrah Altintoprak). Conform tradiției, Abdullah (Settar Tanriogen) își dorește ca toți fiii lui să locuiască în casa părintească chiar dacă sunt căsătoriți.

Când cele două familii află că Doga este însărcinată, aprobă această căsătorie mai mult din obligație. Acum, în conformitate cu obiceiurile vechi, Fatih trebuie să meargă acasă la Doga pentru a-i cere mâna. Kivilcim este șocată când își întâlnește viitorii cuscri, mai ales că sora lui Fatih și mama acestuia sunt religioase și poartă vălul islamic pe creștet. Kivilcim consideră că a rămas fără speranță pentru fata ei și își vede visele destrămate.

Povestea din serialul O iubire, pe care o vedeți la KanalD Romania seară de seară, ne va arăta dacă Fatih și Doga vor reuși să-și armonizeze concepțiile despre viață și dacă vor găsi fericirea, împreună cu familiile lor de origine.

Distribuția

Evrim Alasya în rolul Kivilcim Arslan
Baris Kilic în rolul Omer Unal
Settar Tanriogen în rolul Abdullah Unal
Sila Turkoglu în rolul Doga Korkmaz
Sibel Tascioglu în rolul Pembe Unal
Dogukan Gungor în rolul Fatih Unal
Mujde Uzman în rolul Alev Arslan
Feyza Civelek în rolul Nilay Unal
Emrah Altintoprak în rolul Mustafa Unal
Aliye Uzunatagan în rolul Sonmez Arslan
Selin Turkmen în rolul Cimen Arslan
Soydan Soydas în rolul Kayhan Korkmaz
Ceren Yalazoglu Karakoc în rolul Nursema Unal
Feray Darici în rolul Fatma
Ozlem Cakar în rolul Sevilay
Rahimcan Kapkap în rolul Metehan Unal
Serkan Tinmaz în rolul Umut
Tuana Gizem Uzunlar în rolul Yeliz
Murat Tavli în rolul Ihsan
Sevim Erdogan în rolul Leman
Asli Obekci în rolul Buket
Alara Bozbey în rolul Ecem




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.