sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce poate face copilul tău cu o calificare Cambridge?




Ce poate face copilul tău cu o calificare Cambridge?



Calificările și testele Cambridge English sunt recunoscute de peste 25.000 de instituții de învățământ, angajatori și guverne din întreaga lume. Au valabilitate pe viață, și, spre deosebire de alte certificate, prezintă un renume și un prestigiu cu care puține astfel de documente se pot lăuda.

Examenele Cambridge deschid porțile către învățământul superior și îmbunătățesc oportunitățile de angajare. Multe calificări Cambridge English sunt acceptate pentru viză și studii în Marea Britanie, Australia, SUA și Canada.

Examenele acestea sunt concepute pentru a dezvolta abilități de limba engleză în viața reală, oferind copiilor abilitățile de comunicare pe care le pot folosi pentru viața de zi cu zi, muncă, studiu și călătorii. Ele testează toate cele patru abilități lingvistice (citit, scris, ascultat și vorbit) și sunt disponibile într-o serie de niveluri pe grupe de vârstă și de capacitate de a învăța o limbă străină, de la copiii de școală generală, până la adulții care au nevoie de o certificare a unui nivel nativ business de stăpânire a limbii engleze.

Cursanții din centrele de studiu și examene Cambridge sunt motivați și fericiți să primească un certificat recunoscut internațional. Mai ales copiii dezvoltă o foarte bună stimă de sine în urma unei astfel de certificări și se simt motivați să asimileze mai departe vocabular nou șu structuri gramaticale complicate. Această creștere a motivației se observă și în comportamentul de la clasă. Profesorii raportează că elevii sunt mai receptivi în ceea ce privește învățarea limbii engleze, că îi acordă mai multă atenție și muncesc mai mult atunci când știu că au trecut cu succes un astfel de examen.

Majoritatea tinerilor sunt de acord că învățarea limbii engleze le va fi utilă pentru a studia în străinătate și pentru a-și îmbunătăți perspectivele de angajare. Tinerii văd examenele Cambridge ca fiind legate de obiectivele lor în viață.

În toată lumea există aproximativ 2.800 de centre de examen autorizate în 130 de țări, cele mai multe centre de examen aflându-se în orașele mari și foarte mari. La noi în țară există centre Cambridge în București, Iași, Cluj, Oradea. Însă de câțiva ani funcționează în Piatra Neamț Smart & Fun language Center, un centru de învățare și examinare Cambridge pentru elevi, singurul centru de acest fel din oraș.
Deși centrul oferă și cursuri de germană, de exemplu, se axează în principal pe cursurile de pregătire Cambridge deoarece acestea sunt cele mai "vânate" de către beneficiari.
Ce poate face copilul tău cu o calificare Cambridge?

Succesul Smart & Fun Language Center se datorează cu siguranță profesorilor și elevilor care vin aici, însă partea cea mai importantă, și care poate că nu este atât de vizibilă la prima vedere, este echipa managerială care plasează an de an Smart & Fun Language Center pe primele locuri în topul firmelor nemțene.
Felicitări pentru performanțe tuturor celor implicați, în special fostei dne profesoare de engleză Diana Cenușă și le doresc un parcurs frumos și fructuos în continuare.

Cine dorește detalii, le poate afla la adresa de email smart.funlanguage@gmail.com, la telefon 0741 912 163 sau de pe pagina de facebook a centrului: Smart&Fun Languace Center



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.