luni, 23 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 18 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 18 rezumat


Cemil se duce la familia lui Tahir și le spune că acesta va muri lent, împușcat de el. Kaleli sunt înnebuniți de durere și de șoc, iar Saniye are din nou ocazia să o considere, pe bună dreptate, oarecum, pe Nefes, cauza relelor care s-au abătut asupra familiei lor. Degeaba Mustafa îl amenință cu pistolul pe Cemil că acesta nu vrea să spună unde se află Tahir, dar când arma e preluată de Nefes, ca să nu fie dezonorat că o femeie l-ar împușca, Cemil își dezleagă limba și le spune locul unde l-a lăsat pe nebunul Tahir rănit.

Dar până să ajungă ei acolo, Necip îl scoate pe Tahir din baracă, în timp ce Vedat o întreabă pe Ceylan dacă l-a văzut pe bărbatul rănit, iar fetița confirmă. Până să ajungă și Vedat la baracă, locul este gol, dar el caută urmele de sânge prin pădure. Când ajunge la un râu învolburat, Tahir se cufundă cu corpul în apă, considerând că asta îi va mai opri sângerarea și se ascunde după o stâncă mare, trimițându-l pe Necip să ia mașina lui ca să-l distragă pe Vedat. Într-adevăr, psihopatul crede că Tahir este la volan și pleacă de acolo furios.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 18 rezumat

Necip se întoarce și îl ia pe Tahir să-l ducă la spital, dar pe drum se intersectează cu mașina lui Mithat, apoi polițistul îl preia pe Tahir, iar Necip pleacă, în așa fel încât Vedat să nu bănuiască nimic. După ce Mithat anunță familia Kaleli că fratele lor este în viață, cu toții se bucură apoi se duc la spital să vadă care este starea acestuia. În acest timp Vedat, aflat pe plajă cu Ceylan, o minte pe Eyșan că fetița este fiica lui și a lui Nefes (ulterior vom afla că este o copilă adoptată de el după moartea fiicei lui). Eyșan se supără pe el crezând că nu a avut încredere în ea să-i spună așa ceva de mai demult și între cei doi verișori se iscă o ceartă.

Cemil Dagdeviren este luat la postul de poliție și arestat pentru tentativă de omor, iar el cedează firma și afacerea cu arme de contrabandă lui Nazar, dar clienții lui Cemil nu vor să asculte de o femeie și nici de Vedat care se prezintă drept asociatul ei, pe motiv că este un străin, așa că Dagdevirenii sunt într-o dificultate. Acum toți clienții lui Cemil se duc la Mustafa să cumpere nisip.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 18 rezumat

În spital, Tahir este operat apoi își revine destul de repede și este dus într-o rezervă. Vedat îl găsește dormind alături de Nefes și are de gând să-l împuște, dar Tahir se trezise și scosese și el pistolul pe care îl avea sub pernă. După aceea ies amândoi pe hol și Vedat îi flutură pe sub nas lui Tahir veșnica amenințare că o va da pe Nefes pe mâna autorităților pentru fals în acte, dacă suflă o vorbă despre faptul că Ceylan ar fi fata lor crezută moartă la naștere. Ulterior, Vedat o aduce pe Ceylan să-l cunoască pe Yigit și să se joace împreună și la un moment dat îi va spune acestuia că fetița este sora lui.

Mercan, care se află în același spital cu Tahir, începe să miște degetele de la mâini, deși este încă inconștientă. Nefes vine la ea să o încurajeze să lupte, pentru că medicii spun că starea ei de imobilitate nu va fi de durată și că în timp își va reveni.

Tahir pleacă din spital a doua zi și furios pe Vedat, îl roagă pe comisarul Ali să facă o diversiune în biroul lui Mustafa ca să se creadă că a fost victima unui jaf. Mustafa cade în capcana întinsă abil și, speriat că i s-ar putea fura mărturia lui Vedat, ia din seif înregistrarea cu mărturisirea crimei ducând-o la bancă într-un seif închiriat. Însă acolo ofițerul bancar este tot un prieten de-al lui Tahir și acesta vine să ia stickul după care face mai multe copii și îl pune la loc în seif. După aceea se duce cu înregistrarea la Vedat ca să-l șantajeze să-și respecte cuvântul și să-i lase pe Yigit și pe Ceylan cu Nefes, conform hotărârii judecătorești.

Vine weekendul și cei doi copii apar de mână cu Tahir în curtea Kaleli. Nefes își îmbrățișează fiul și o privește cu o anume circumspecție pe Ceylan...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 16-17 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 19 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.