luni, 30 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 22 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 22 rezumat

Sezonul 2 din serialul Lacrimi la Marea Neagră începe cu episodul 22. Sfârșitul sezonului 1 a fost plin de probleme, dar acum Tahir scapă de moarte cu greu, eliberarea lui Mustafa din închisoare provine dintr-o sursă interesantă, iar Nefes nu trebuie să răspundă plângerii de fals în acte. Familia Kaleli este din nou împreună, bucurându-se de o masă cu prietenii lor, deoarece cred că necazurile lor de la Vedat s-au terminat.

În episodul 22 vedem cum Nefes, înainte de a-l arunca peste bord pe Tahir îi dă un briceag cu care să-și taie sfoara cu care este legat, dar el scapă cuțitașul în adânc, însă se dezleagă printr-o metodă știută din armată. Nefes îl vede și îi spune că îl va arunca și pe Vedat, apoi ea se preface în fața psihopatului că nu l-a iubit pe Tahir și îl roagă să-l elibereze pe Mustafa. Vedat sună la poliție și spune cine l-a omorât pe Necip (minte că unul din oamenii lui a făcut asta) și indică locul unde îl vor găsi.

Vedat se lasă păcălit de Nefes și o sună pe avocată să retragă plângerea referitoare la falsul în acte. Nefes se preface că se aruncă în apă și îl trage și pe Vedat după ea, iar acesta se bate în mare cu Tahir. Între timp, Ceylan și Yigit îl dezleagă pe Ali. Până la urmă psihopatul este ajutat de doi oameni de-ai lui să urce pe o ambarcațiune, îi leagă la mâini pe Ali și Tahir lăsându-i pe vapor și se urcă cu Nefes și cei 2 copii pe barca cu motor. Tahir și Ali nu se lasă și sar de pe vapor, după care leagă elicea motorului de la barcă, cu o curea ca să nu poată funcționa, apoi urmează o nouă bătaie între cei doi rivali. Vedat este mai slab decât Tahir și la un moment dat acesta îl tot lovește de elicea motorului până când vede sânge, și crede că, în sfârșit, Vedat este mort. Acum toți patru pleacă la spital unde Saniye este îngrijită medical pentru că a avut o criză de inimă când i-a fost adusă vestea că fiul ei ar fi mort.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 22 rezumat

Murat continuă să aibă sentimente pentru Nazar, chiar dacă este căsătorită cu Vedat. Tatăl ei, Cemil este vehement împotriva familiei Kaleli, învinovățindu-i de paralizia lui Mercan și de orice altă problemă pe care o suferă Dagdevirenii. El îl bate pe Murat care tot îi dă târcoale lui Nazar, amenințându-l că îl omoară dacă nu va sta departe de casa lor. Cemil deși l-a dat afară pe Vedat din casă în ultimul episod, acum vrea să ia legătura cu el, nutrind dorința de a se răzbuna pentru situația lui Mercan și este dispus să facă orice pentru a-i distruge pe Kaleli.

Asie este chemată la pușcărie de Mustafa care o minte că va fi transferat la altă închisoare, undeva departe de Trabzon, după care îi dă bucuros vestea că va fi eliberat. Ni se arată cum Mithat s-a dus la Mustafa și l-a anunțat că va fi eliberat. Nefes este fericită să se întoarcă în familie, dar mama Saniye nu este. Ea continuă cu observațiile urâte nu numai către Nefes, ci și pentru Berrak. Nefes are un coșmar ciudat și este îngrijorată că Vedat nu este mort. Ulterior îi spune lui Tahir că nu are un sentiment de maternitate pentru Ceylan, că are impresia că fetița nu este a ei, că știe despre Vedat că joacă jocuri psihologice pentru a o răni. Tahir spune că singura modalitate de a descoperi adevărul este un test ADN, dar Nefes încă nu este pregătită să afle acest adevăr.

Acum Vedat într-adevăr nu este mort, ci era doar grav rănit. Valurile îl aduc la mal unde este găsit de un pescar și luat la el acasă și îngrijit. El este furios, hotărât să-l ucidă pe Tahir și pe toată familia sa și, după ce își revine, începe să-și contacteze oamenii; mai întâi, o sună pe avocată în miez de noapte să-i găsească pe loc o casă departe de ochii lumii. Femeia nu are încotro și se execută găsind o vilă superbă în creierii munților. După aceea îl sună pe Fikret, un criminal periculos care l-a ajutat în mai multe rânduri și l-a protejat, și care pare să-i fie un fel de mentor.

În timp ce Tahir, Nefes, Mustafa și Asiye împărtășesc momente fericite, Vedat este singur, planificându-și răzbunarea, anume ceva care să o rănească emoțional pe Nefes iar pe Kaleli să-i distrugă fizic. În acest timp familia Kaleli face un grătar în cinstea lui Mustafa. Ceylan îi spune lui Berrak că a aflat de la Vedat că este fata lui Nefes. Berrak îi spune că nu este adevărat. Nefes se hotărăște să facă testul ADN și îi taie o șuviță din păr fetiței când doarme.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 22 rezumat

Asiye are vești frumoase pentru Mustafa - este însărcinată, iar el și familia sunt bucuroși că vor mai avea un moștenitor. Trec câteva luni de liniște, în care Vedat se recuperează după accidentul suferit (nu putea să-și miște un picior) și pune la cale un plan foarte minuțios de răzbunare. Vedem cum cineva îi urmărește pe Tahir și Nefes făcându-le poze în timp ce se bucură de viața lor pașnică. Aceleași imagini ajung în mâinile lui Vedat, în timp ce el se reabilitează și complotează împotriva lor.

Fikret, care se implică până la un punct în a-l ajuta pe Vedat, îi face o vizită lui Mustafa la birou, fără să discute cu el ceva afaceri, așa că Mustafa rămâne cam nedumerit de această întâlnire ciudată.
Episodul 22 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se încheie când Vedat, care socotește că a venit vremea să acționeze, bate la ușa familiei Kaleli...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 21 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 23-24 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.