marți, 8 octombrie 2019

Patria mea esti tu, ep. 33 rezumat

Patria mea esti tu, ep. 33 rezumat

Azize, auzind că soțul ei este viu, se decide să plece din locul în care se află aproape sechestrată (sediul bandei celor numiți Dagistanli), dar femeile de acolo îi spun că nu este posibil. Totuși ea caută o cale de a pleca. Lui Leon i se trasează noi sarcini în Izmir, inclusiv prinderea lui Halit Ikbal, moment în care el zâmbește discret, pentru că este probabil singurul grec care știe că Hilal se ascunde sub acest pseudonim. Acasă la Cevdet, surorile se ceartă de la incidentul cu banii luați de Yildiz, care nu a mai putut pleca la Atena din cauza lui Hilal. Acum toată lumea află că Yîldîz era îndrăgostită de Ali Kemal, iar bunica începe să sufle greu auzind așa ceva.

Azize stă de vorbă cu un bărbat (prieten cu Cevdet în sezonul I, cel cu care se întâlnea în secret) căruia îi scoate un glonte dintr-o rană, iar acesta îi spune că va trebui să plece și apoi să ducă un mesaj lui Hamilton, Azize întreabă de ce tocmai Hamilton, despre care știa că este spion englez, dar bărbatul îi spune că e planul lui Dumnezeu. Apoi ni se arată cum Azize, după ce Cedvet fusese rănit, se decide să plece de acasă ca să ajute răniții deși bunica îi spune să n-o facă. Probabil că vestea că ea ar fi murit a fost adusă de Tevfik, ca s-o despartă de familie și s-o oblige să revină la el.

Patria mea esti tu, ep. 33 rezumat

O tânără care face parte din banda lui Dagistanli merge cu o trăsură într-un loc cunoscut de foarte puțini, dar îl omoară pe vizitiu când observă că acesta lasă urme pe drum (ca să se știe unde este ascunzătoarea bandiților). După ce fata ajunge la tabără, Azize este deja pregătită să plece cu o căruță de provizii, ascunsă printre coșuri. În acest timp Cevdet stă de vorbă într-un birou cu Hamilton, dar brusc i se face rău și cade jos tremurând, având o nouă criză datorată stresului și durerii sufletești. Azize își amintește cum a născut un băiat pe care l-a botezat Mehmet, dar uitând unde se află tușește iar tânărul și femeia care mână caii de la căruță o aud, deși încă nu suspectează că ar fi o persoană ascunsă sub păturile care acoperă alimentele. Dar Kerim, băiatul, știe de Azize.

Leon se duce acasă la Cevdet și stă de vorbă cu Yîldîz spunându-i că Ali Kemal se însoară ca s-o uite, și că deși o iubește, o roagă să-și ducă viața mai departe. Căruța cu provizii ajunge la Izmir, Azize coboară fără să fie observată, și apoi Kerim o ia înainte conducând-o spre locul unde știe că se află Cevdet. Azize chiar îl vede și îl strigă, dar Hamilton se află în spatele ei și îi pune o batistă la nas. Azize adoarme instantaneu. Cevdet o auzise și acum o căuta dar tot Hamilton îl face să se oprească spunându-i că i s-a părut. Apoi Charles se duce la spital, unde a fost adusă Azize, și când ea își revine îi spune că soțul ei este în regulă, dar că trebuie să lase să se creadă că ea a murit, pentru că așa este mai bine.

Hilal și cu unul dintre muzicanți, cu Mehmet, caută o peșteră unde au auzit că ar fi ascunse arme și ei vor să le găsească înaintea grecilor. Când găsesc acea peșteră, la intrarea ei este un băiețel care îi conduce pe cei doi la un grup mai mare de copii. Niște soldați îi văd și încep să tragă. Hilal fuge prin pădure iar Mehmet trebuie să aibă grijă de copii, să-i ducă undeva în siguranță. Hilal aleargă, dar la un moment dat se oprește pentru că nu se mai aud împușcături. În spatele ei este Leon. Cei doi se regăsesc, la fel de îndrăgostiți ca în trecut, și stabilesc să-și dea întâlnire la locul lor știut, dimineața.

Patria mea esti tu, ep. 33 rezumat

Cevdet scapă de la execuție pe un soldat grez, Spiros, care, sensibil fiind voise să se sinucidă șiîi spune că de acum înainte va fi sub comanda lui directă. Seara, Yildiz este pe stradă, beată, și o abordează un tip, dar fiul lui Filipos, Aleksis, îl ucide. Fata se sperie și fuge, în timp ce beizadeaua zâmbește satisfăcut. Leon văzuse scena și îl informează pe general, care își pălmuiește fiul chiar de față cu Leon. Hilal îi aduce pe copiii de la peșteră acasă. În timp ce surorile se ceartă, pentru că Yîldîz nu vrea acei copii acolo, bunica începe să vorbească și spune că ea vrea să rămână toți acolo. Cevdet vine acasă, iar Azize privește din curte, pe geamuri, fără să fie observată. Când Cevdet îi găsește pe copii, spune și el că nu vrea să stea acolo, dar promite să aibă grijă de ei. Lui Yîldîz îi este rău de la cât a băut iar Cevdet le spune fetelor că o să le mărite ca să nu îi mai facă probleme.

Azize pleacă din curte, și apoi își amintește că l-a pierdut pe Mehmet în valuri. Însă cum merge ea așa, prin noapte, fata care fusese la tabăra Dagistanilor și care o voia moartă, îi pune țeava puștii la spate...


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Patria mea esti tu, ep. 32 tr                                     urmează: Patria mea esti tu, ep. 34-35 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.