sâmbătă, 7 martie 2020

Pijamalele – între comoditate și fashion

Pijamalele – între comoditate și fashion
Pijamalele reprezintă piesele de vestimentație cele mai comode pe care le avem în garderobă. Fie că alegem să le purtăm doar în sezonul rece, fie că ne place să le purtăm și atunci când e mai cald, cu toții deținem cel puțin un set de pijamale.

Deși sunt piese pe care le purtăm în special atunci când dormim, atunci când cumpărăm pijamale noi, avem de ales dintr-o gamă variată de modele și culori, care mai de care mai clasice sau cu modele mai trăznite, cu mesaje amuzante sau în diferite forme. De asemenea, materialele din care sunt confecționate sunt din cele mai diverse, de la mătase și până la bumbac, polar și altele.

De ce ne poate da bătăi de cap achiziția unor pijamale noi? Pentru că pijamalele au ajuns să fie considerate un articol fashion, iar alegerea lor nu este întotdeauna ușoară. Pentru cei ce lucrează de acasă, pijamalele nu sunt doar hainele în care dorm, ci și cele cu care rămân îmbrăcați pe aproape tot parcursul zilei.

În momentul în care alegem pijamalele, primul aspect pe care îl avem în vedere este comoditatea. Nu vom opta pentru cele realizate din materiale aspre, rigide, ci întotdeauna vom alege materiale moi, fine la atingere. Un alt aspect pe care îl avem în vedere este destinația și momentul în care le purtăm. Și aici vorbim despre pijamalele confortabile vs. cele sexy. Pijamalele ar trebui să ne dea o stare de bine, uneori chiar și să ne inspire, dându-ne o energie pozitivă în special atunci când alegem să le purtăm în casă și în timpul zilei.

Bobomoda este un magazin online ce pune la dispoziția clienților o varietate de modele de pijamale atât pentru sezonul rece, cât și pentru cel cald, de la cele simple la cele cu modele, texte, pijamale confortabile, dar și sexy, menite să se potrivească oricărui stil și de la cele mai mici mărimi până la cele mai mari.

Dacă sunteți în căutare de pijamale damă ieftine, le puteți găsi accesând site-ul oficial al magazinului și de acolo vă puteți alege ceea ce vi se potrivește mai bine!

Eu fac, într-adevăr, parte din categoria acelora care stau prin casă în pijamale, și de aceea prefer niște cămăși de noapte lejere, cu mâneci lungi care să arate ca o rochie de casă. Iarna port pijamale de bumbac din două piese.

Ție ce fel de pijamale îți place să porți?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










15 comentarii:

  1. In general imi place sa port pijamale pufoase iarna... si de matase vara. Dar nimic nu se compara cu serile in care imi permit sa dorm cu nimic altceva decat tricoul larg si vaporos al sotului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador pijamalele ! Iarna le prefer pe cele pufoase si vara pe cele de matase sau de bumbac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu îmi aleg pijamalele în funcție de cum mă simt. Am unele super comode și frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu suport altceva decat bumbacul in timpul somnului, asa ca port mereu pijamale din bumbac destul de subtirele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu prea port pijamale, dar le prefer pe cele scurte, din bumbac si cu modele dragute.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu merg pe pijamale din 2 piese, trebuie sa fie musai pantaloni in schema de fiecare data!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer, eu fac parte din categoria celor ce dorm în pantaloni scurti și tricou. Fie iarna fie vara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador pijamalele din bumbac și cămășile de noapte! Mi-aș cumpăra mereu câte una din fiecare :)
    Nu am comandat de pe acest site dar dau și eu o fugă. Sigur găsesc ceva pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce pot sa spun ... il ultima perioada mai mult in pijamale stau. Imi plac pijamalele lejer compuse din tricou si pantalon

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu prefer pijamalele din doua piese, din bumbac. Iarna optez pentru pantaloni lungi si bluza cu maneci, iar vara maieu si pantaloni scurti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Consider ca o pijama înainte sa fie fashion trebuie neaparat sa fie comoda. Contează ca tu sa te simți bine in ea, automat sa îți inducă un somn de bebelus. Less is more! Deci nu trebuie decât sa fie simpla și comoda.

    RăspundețiȘtergere
  12. În perioada asta chiar am stat toată ziua în pijamale, pentru mine contează calitatea materialului dar și modelul care sa fie fancy. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere
  13. Iarna sau vara, eu port pijamale cu colorate si vesele, bluzele trebuie sa fie cu maneca scurta, imi sunt mult mai comode.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt innebunita dupa pijamale!! Parca niciodata nu am suficiente, hahaha!! Super frumoase ale tale. O sa intru si eu pe site sa vad ce mai gasesc. Au atatea modele!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ador pijamalele cu modele feminica sau amuzante. Chiar am unele cu ou prajit si bacon si cu un mesaj foarte haios. :))

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.