marți, 4 iunie 2013

Iffet, ep. 10

Ceea ce spune Gulin la spital uluiește pe toată lumea. Iffet este muștruluită de Dilek deși Ali Ihsan îi tot spune soră-sii să tacă. Iffet pleacă în lacrimi () apoi apare Nil care abia aflase vestea despre Erhan. În timp ce discută cu tatăl său o sună Cemil. În urma convorbirii, Cemil merge acasă la Betul, se poartă cu ea numai lapte și miere, apoi ia cheile de la mașină sub privirile încruntate ale soacră-sii. Ia mașina și apare la stația de taxiuri unde Salih îl primește cu niște vorbe răstite, dar și acolo Cemil joacă teatru pentru a-și urmări interesele. Îl ia pe Salih la o plimbare până către port și acolo, după ce ies din mașină la două vorbe, Cemil împinge taxiul și-l aruncă peste cheu în mare, apoi îi dă cheile mașinii socrului său, după care se mută cu maică-sa cu tot acasă la Betul.


for the English version of Iffet click here: Iffet English translated summaries

Iffet merge la Serpil să plângă pe umărul ei, deși nu are cu ce s-o ajute. Ahmet iese din închisoare și este așteptat acasă de toată familia, dar și de vecina care se tot băga în seamă în prezența lui. După acest eveniment se plânge iar la greu în episod, pentru că Iffet îi spune mătușii sale, Saime, despre sarcina anunțată de Gulin.

La spital toată lumea merge să vorbească cu Erhan, conectat la aparate și inconștient,deocamdată.
Cemil își reia obiceiul de a merge la birt să bea. Salih vine acasă și face schimb de informații cu nevastă-sa, fiecare aflând ce a mai făcut Cemil.

episodul urmator: Iffet-ep.11

Iffet îi dă înapoi inelul de logodnă lui Ali din cauza presupusei sarcini a lui Gulin, dar îi vine greu să-i spună despre hotărârea ei lui taică-său. La spital Erhan se trezește din comă, dar nu poate vorbi, și atunci vrea să spună ceva, însă doar scrie pe palma soră-sii numele lui Gulin. După care intră medicul să-l consulte. Ulterior Ali Ihsan îi dă telefonul pe care Erhan tasteaza că Gulin nu este însărcinată. Ea neagă și atunci Ali o întreabă de ce nu face un test în acel moment. Firește că Gulin izbucnește în plâns (nu vă era dor de niște lacrimi ? ) și visele ei se destramă.

Ali Ihsan merge acasă la Iffet și îi pune din nou inelul în deget. În scurt timp are loc nunta, alaiul fiind urmărit de Betul și Cemil de la geamul casei lor. Între timp și Erhan se reface rapid, acum fiind doar în cârje.
La nuntă, care are loc în vila lui Ali, Dilek nu pierde prilejul de a se certa puțin cu mireasa înainte de venirea celor care încheie căsătoria dpdv legal. Cemil vine și el, adus de Nil. După încheierea ceremoniei și după ce primește felicitările oaspeților, emoționată, Iffet pleacă la etajul vilei unde-i găsește pe Cemil și pe Nil sărutându-se.


 Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube.com




41 de comentarii:

  1. Esti o persoana cu caracter. Bravo tie! Ai facut cum ai spus. Ma doare sufletul ca Nil ii supara asa pe Ali Ihsan si Iffet dar sa-si primeasca si ea lectia. E o fata buna dar prea rasfatata. Bine ca se casatoresc.M-am bucurat mult cand am citit asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Era cat pe ce sa nu postez decat jumatate din rezumat pt ca mi-a picat netul de vreo 4 ori aseara :( nici Kanal D nu mi-a mers, o parte de pe la sfarsitul episodului nu am vazut-o.

      Ștergere
  2. Si mie tot imi pica netul:(.Pacat ca Gulin nu poate sa isi vada de treaba ei si sa lase familia Emiroglu in pace.Bravo tie pentru rezumate!Deni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Deni! Si pe mine ma calca pe nervi Gulin...

      Ștergere
    2. Eu, una, o apreciez enorm pe Selen Ucer (Gulin) ca actrita. Asa e rolul ei, dar in rest e minunata <3 . Elena!

      Ștergere
    3. Ca actrita da, dar personajul din acest serial, pana acum - adica, de fapt, doar acum, cand minte legat de sarcina - nu-mi place.

      Insa fizic vorbind, imi aminteste enorm de mult de profesoara mea de chimie din generala: tot asa avea buzele și conformația feței, și dispunerea ochilor, ușor îndepărtați de nas. Se spune că persoanele cu ochii mai depărtați de nas decît normal sunt tare bune la suflet... Desi profa de chimie era cam zgripturoaica la note :)))) =))

      Ștergere
  3. Ce relatii imbarligate:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba cuiva: fiecare umbla dupa cine nu-l iubeste: Erhan dupa Gulin, Gulin dupa Ali, Ali dupa Iffet, Iffet il iubea pe Cemil care era iubit de Betul.

      Ștergere
    2. Si trebuie sa apara si un mascul/alt personaj care sa fie amorezat de Betul.... Lantul slabiciunilor, cercul vicios....

      Ștergere
    3. Probabil ca o sa apara... :)) conform zicalei ca fiecare iarba are umbra sa.

      Ștergere
  4. d( asa ii trebuie lui Gulin...daca tot l-a bagat in spital pe Erhan...si Nil...pe faza asta cu Cemil imi vine sa nu ma mai uit la serial...in primele episoade li-a placut cum juca:-bd dar dupa cate i-a facut lui Iffet...dar ma macina niste intrebari...Erhan mai ramane cu Gulin?...Dilek cu uratul ala al ei c-) assa de tare o fascineaza "frumusetea" lui ca nu isi poate da seama ca nu o iubeste?:-o

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu daca Erhan ramane cu Gulin, chiar o sa ma uit de curiozitate la ultimul episod. Ei... frumusetea lui Omer... s-) o fascineaza ca el o periaza cu stil, si oamenii orgoliosi si care-si dau importanta pun botu' la cine stie cum sa le dea cu zaharelu' pe la nas d(

    P.S. ultimele 5 emoticoane din lista le-am adaugat eu, dar nu functioneaza :(( tre'sa le sterg din fisierul html.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ajung sa se combine Erhan cu Betul. Asta faza, nu?

      Ștergere
    2. unde este lista de emoticoane???

      Ștergere
    3. w-) URAAAAAAAAAAAA, am gasit lista de emoticoane y-)

      Ștergere
    4. @ Anonim: Erhan cu Betul? Poate, desi parca nu se potrivesc...

      Mihaela, din pacate nu stiu cum sa pun lista aia inainte de fiecare comentariu, ea apare doar sus. Si acum ma chinui sa dau de ea prin sablonul html al blogului ca sa sterg pe alea 5 adaugate de mine si nu mai gasesc lista... :-?

      Ștergere
  6. E oficial: m-am lasat de Iffet. Ieri nu am mai deschis televizorul decat dupa 22:00. Ce face Cemil este impotriva firii, nu-l mai pot vedea in ochi. Daca era telenovela, nu trebuia sa se comporte asa. Daca vor sa imite realitatea, sunt f nerealisti. Un linge-blide ratat fara un chior in buzunar, dar dupa care mor 3 femei si care ii manipuleaza pe toti dupa bunul plac, inclusiv pe socrii care ii dau sa manance si un acoperis deasupra capului?! Pai in viata reala nici 0.0000001% din ce face el nu s-ar fi intamplat. Pai ce fata de bani gata, rasfatata, s-ar combina cu un pierde-vara violator pe care-l stie toata lumea, caci doar a fost injunghiat in public?!?! Si ce fata violata viseaza sa se marite cu ala si sufera cand il pierde?! Iffet se poarta nerealist cand vorbeste despre visele ei in care tampitu venea cu ma'sa sa o ceara de la taica'su. Aia spune o fata care NU a fost violata, nu una traumatizata. Ce-i aia cu dat foc la masina si aruncat alta masina in rau, le platise el?! Ce-i aia cu te omor daca nu esti a mea si ma omor si eu, nu zau?! Eu nu ma mai pot uita la acest film pt ca-mi provoaca furie. Gata cu Iffet si fabulatiile lor. Pai in cazul asta Cemil poa' sa devina si presedintele tarii, ca e pe aceeasi linie de fabulatie. Ce sa zic, toata lumea il suporta si asta face ce-l taie capul. Pai in realitate, devenea un paria in cartier si trebuia sa plece unde sa-l nu-l stie nimeni, intr-o societate traditionalista. Nu mai zic ca nu ar fi pasit un milimetru in casa bogatilor nici in visele lui. E cel mai idiot film ever. Cel mai idiot din cate am vazut, o bataie de joc.
    Mary

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mary, daț ce infuriata esti.. si tot n-am intelesȘ ce ai avut cu televizorul aseara? Ca doar era miercuri, nu marti. :-SS

      Are multe scapari scenariul, se vede de la o posta. Parca s-au grabit sa-l filmeze, nush'cum...

      Ștergere
    2. Nu are imp seara, e valabil oricum pt marti si nu mi place ironia dvs cu tv ul. Logic ca sunt, un film treb sa aiba un minim de realism, altfel personajele si actiunea devin ridicole. Cemil e la mila socrilor si totusi face ce vrea inclusiv distruge masini de taxi, pai ce patron il tolera numai de dragul fiicei hai sa fim seriosi masinile alea costa din ele isi facea profitul. Ori alavioleaza distruge bunuri vsi nu pateste absolut nimic. E un nimeni dar ajunge la o nunta la care nu avea cum sa intre un terchea berchea ca el. Adica Ali un milionar e la cheremul lui. Y sure
      ..si nu conteaza ca fostul lui dilek a mai fost in firma, nu adunci in bordul director (cei care au c m multe procente) din firma asa hodoronc tronc pe un omasupra caruia planeaza suspiciuni, intr o firma mare nj cred ca e permis sa faci ce vrei. Pt Anonim: multumesc. O sa plateasca, da, dar dupa ce i distruge pe altii care mor. Cemil e o mare jigodie. Mary

      Ștergere
    3. Mary, mie mesajul tau mi-a intrat, dupa cum se si vede, astazi la 11.20, deci logic, am crezut ca era valabil pt aseara, adica miercuri.

      Nu stiu, eu nu simt la fel. Pentru mine filmele si cartile reprezinta niste iluzii, nu ma implic deloc in ele. Invat ceva, daca am de invatat, dar atat. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc ca sunt scapari in serial, atata vreme cat pt mine este un mod placut de a ma relaxa.

      Eu am raspuns pt ca asa mi s-a parut normal, dar daca consideri ca te deranjeaza ceea ce postez la mesajele tale, nu-ti mai scriu nimic, pana nu-ti trece (daca-ti trece).

      Ștergere
    4. Ok, inteleg.

      E bine ca gasiti ceva de invatat. As fi vrut si eu. Si as fi vrut sa am si eu un film frumos de vazut de 2 ori pe sapt pana in toamna, sa nu ma enervez si sa invat lucruri, dar Cemil ma doboara psihic. Asta e, ma multumesc cu rezumatele dvs, nu pot acum sa ma rup complet, curiozitatea .. si azi e luni. :(
      Multumesc.
      Mary

      Ștergere
  7. Si-n acelasi spirit nerealist, anuntati-ma, va rog, cand o sa devina Cemil CEO al companiei lui Ali, ba chiar seful lui Ali. Marele Cemil, cu 2 clase si trei sferturi, managerul lui peste prajit. Acum eu fabulez, nu vorbesc din stiute, dar cum filmul in sine fabuleaza la greu, nu m-as mira absolut deloc. Doar si iubitelul lui Dilek, din paria dat afara de hotel devine peste noapte puternic in firma lui Ali. Yah sure .. si eu sunt astronaut si vorbesc sanscrita.
    Mary

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate. Eu ma iut totusi desi.sunt la fel de revoltata ca tine.Ar fi culmea sa ajunga impreuna pana la urma. Eu tot sper ca cineva il va invata minte pe tembel si ''si-o va lua''. Sper ca de la Ali Ihsan(fara sa-i faca vreun rau fraierei).

      Ștergere
    2. Pai fostul sot al lui Dilek inteleg ca a mai fost in CA al firmei... io una sunt curioasa ce se mai intampla cu banii aia retrasi de ea, 100.000 de lire turcesti (o fi mult? putin?). Si cum manevreaza Ali situatia. Ca daca e asa cum prevezi tu, Mary ;) si Cemil ajunge CEO al companiei =)) inseamna ca are ceva Alzheimer deja si de aia moare catre final...

      Cred ca daca nu unim imaginatiile, ne-or lua turcii sa le scriem scenarii :))))))

      Ștergere
    3. Altu mai prezentabil pentru rolul lui Omer nu puteau gasi? Ala zici ca e boschetar scapat din balamuc. Dilek, fata de familie buna, chiar nu a gasit pe nimeni convenabil decit pe acest ratangiu care oricum o minte in stil barbar si intentioneaza sa o lase falita?

      Ștergere
    4. Ai dreptate, Anonim, Omer arata ca draqu... parca l-a cules de pe strada. Nici cand e imbracat bine nu e mare diferenta.

      Ștergere
  8. Adevarul e ca e cam cusut cu ata alba si propagandistic. Sa fim seriosi, ce fata/femeie l-ar mai primi inapoi pe cel care a violat-o, indiferent ce ar face respectivul? In mod normal, Iffet s-ar fi dus la politie si l-ar fi reclamat, nu? Dar nu, ea a mers cu violatorul la nunta si tot asa.... Chiar si asa, ma uit, e un mod rezonabil de a-ti pierde vremea. Sa inteleg ca pina la urma Cemil ii suceste mintile lui Nil, o face si p-asta sa se-mpuste in cap, timp in care lui ii tot curg mucii dupa Iffet? Si cind dracului avusesera ultima oara treaba Ali Ihsan cu Gulin astfel incit povestea ei cu sarcina sa para credibila? Asta daca, of course, nu e gravida cu Erhan....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, cum bine zicea o comentatoare, se baga in viata lui Nil ca sa fie mai aproape de Iffet. De ce-l accepta Nil, nu-mi dau seama :(

      Nu, Gulin pur si simplu minte.

      Asa este, si eu il privesc doar ca pe o petrecere a timpului liber de luni si marti seara.

      Ștergere
  9. Ce bine de mine ca nu urmaresc serialul decat din traducerile Oanei(caruia-i multumesc inca o data pt efort) si asa nevazadu-le fetele nu ma enervez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu, Mihaela, pentru sustinere si pentru ca intri sa mai vezi ce mai zic :)

      Ștergere
  10. serialul iffet seamana cu serialul stapina inimii nu-mai ca personajele sint schimbate dar in rest totul e ca in Stapina inimii.
    PS:exemplu:Gulu imbla dupa Kemal iar iffet imbla dupa Cemil.Gullu se cearta cu Kemal iar iffet tot se cearta cu Cemil.Gullu se marita cu marele bogatas Muzaffer iar iffet se marita cu marele bogatas Ali Ihsan
    Cum va pare ca e o coincidenta mare asai.
    PS:DACA NU MA CREDETI UITATIVA LA SERIALUL ,,sTAPINA INIMII" DE LUNi-PINA VINERI ORA 7:20 (DIMINEATA ) NUMAI LA KANAL D
    PS:Gullu -o fata saraca care este batuta de tatal ei si este obligata sa se marite cu unul Zaloglu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Livica, te cred, telenovelele sunt facute toate dupa aceeasi reteta. Totusi e bine sa nu semene chiar intr-atat! Dar, deh! :-SS

      Ștergere
    2. dar cind o sa faci resumatul episodului 11.imi plac foarte mult rezumatele tale!!!!!!!!!!multumesc anticipat!!!!!!

      Ștergere
    3. Livica, in seara asta sper am timp sa-l vad (acum m-am adunat de prin sufragerie si bucatarie pe ziua de azi), dar postarea o sa fie urcata maine, cred.

      Ștergere
  11. Superbe comentariile si indignarea lui Mary. Trebuie sa-ti multumim inca o data, Oana!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Elena. :* Pacat ca nu fac parte dintre producatorii serialului, indignarea lui Mary poate ar avea ecou.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.