vineri, 14 iunie 2013

Iffet, ep. 13

Bun găsit consumatorilor de seriale turcești!

Astăzi nu am prea multe să vă spun despre acest episod din Iffet. Sunt două acțiuni, mari și late, în tot episodul.

Prima acțiune: Ali Ihsan este învinuit de omor în legătură cu Omer Ataman, fostul soț al lui Dilek, crimă de care îl acuză Beril, soția lui Omer. Ali este reținut pentru cercetări și dus la secția de poliție, în celulă, apoi într-o cameră de anchetă ca pe vremea naziștilor. Anchetatorul îi pune lui Ali câteva întrebări, dacă avea vreun motiv să-l elimine pe Omer, ori dacă l-a amenințat vreodată cu ceva, și încearcă să-l facă pe Ali Ihsan să mărturisească spunând că oricum el a făcut crima pt că a existat un martor ocular. Ali susține că totul este o minciună, dar își amintește de secvența în care îi dă doi pumni zdraveni lui Omer, la prezentarea de costume de baie a firmei.

Își dă seama că poate fi ușor acuzat datorită acelui episod agresiv și în mod insistent nu colaborează cu anchetatorul decât dacă i se aduce un avocat. Până la urmă este adusă o avocată, Yasemin, și Ali acceptă să discute cu ea, deși anchetatorul se pare că le ascultă conversația. Pe holul secției de poliție Erhan, Dilek și Emre așteaptă rezultatul anchetei care durează. La un moment dat apare soția lui Omer și aproape că are loc o altercație între ea și Dilek, care abia acum află că Omer era însurat.


A doua acțiune: Cemil reușește s-o răpească pe Iffet și o duce cu mașina la casa de vacanță a lui Ali, care se află într-o zonă izolată. Imediat ce o leagă, apar la ușă niște jandarmi, îmbrăcați în uniforme de camuflaj și Cemil este nevoit să le dea drumul în casă. Află de la aceștia că Ali Ihsan este arestat, ceea ce îl bucură, pt că astfel crede că Iffet va pica mai ușor în mâinile lui. Iffet este ascunsă și are o bandă adezivă pe gură, așa că nu este auzită scâncind. Jandarmii nu găsesc ceea ce caută și pleacă. Iffet este eliberată din legători, și se arată cooperantă, pentru că oricum, nu se poate împotrivi și nu are ce să facă, pe moment, împotriva lui Cemil.

La un moment dat el este sunat de Nil care îl roagă să vină la secție, pentru că că Ali are alibi în persoana lui Cemil, cu care fusese la o plimbare cu mașina la ora crimei, dar el nu ia în seamă disperarea fetei, ba dimpotrivă, nu are nici un interes să-l susțină pe Ali Ihsan. După un timp de conversație cu Iffet, se hotărăște să meargă să cumpere ceva de mâncare și o leagă înapoi, de scaun, dând drumul la radio ca să nu se plictisească până avea să se întoarcă. În mașină, Cemil deschide radioul la același post și astfel amândoi aud când se difuzează știrile că Ali Ihsan a fost reținut și acuzat de crimă. Iffet începe să se gândească la un plan și reușește să taie banda de la mâini cu diamantul inelului de logodnă, eliberându-se. Cemil vine înapoi cu un buchet de flori și o sacoșă cu mâncare și găsind scaunul gol, rămâne pe gânduri câteva momente, îndeajuns pentru ca Iffet să-i dea cu o tigaie în cap. Când se trezește din leșin, coboară și o vede pe Iffet în mașină. Aceasta îl somează să meargă la poliție și să depună mărturie în favoarea lui Ali Ihsan și îl amenință cu o pușcă de vânătoare pe care o luase din casă.

Până la urmă Iffet și Cemil ajung la secția de poliție unde el îl ajută pe Ali să scape de acuzație, mai ales că fuseseră filmați de o cameră dintr-o intersecție, unde au oprit pt a discuta cu un alt șofer. Episodul se termină cu o convorbire telefonică între Beril și Emre, care cel puțin deocamdată, pune sub semnul întrebării loialitatea lui Emre față de șeful său.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube.com


15 comentarii:

  1. Din sechestrarea lui Ifett a ajuns sechestrarea lui Cemil y-)Frunus!!De l Deni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) pana la urma Cemil face puncte si devine important pt Ali, ca-i salveaza viata de doua ori, ca sa zic asa. O data il scapa de inchisoare, a doua oara de cineva care vrea sa-l impuste. Vom vedea saptamana viitoare in rezumatul episodului 14. ;)

      Ștergere
  2. Am si eu o intrb, Nil se va casatori cu Cemil?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, de la alti comentatori am inteles ca Nil moare (probabil dintr-o supradoza). Cemil se casatoreste cu Iffet la sfarsitul serialului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. naspa rau sfarsit dar ce sa-i faci asta e serialul. :-*

      Ștergere
    2. Nu am facut noi scenariul. Probabil ca ei au alte viziuni despre dragoste,loialitate si respect.Altfel nici un om normal la cap nu ar face un asemenea scenariu( victima se casatoreste cu calaul).Oricum,mii de multumiri pt. munca ta !Bravo tie! Simona

      Ștergere
    3. Pe dracu, nu e vorba de nici o alta viziune, e vorba de lipsa inspiratiei. Cam in cite seriale sau filme turcesti s-a vazut chestia asta, ca victima sa ramina impreuna cu calaul ei, si inca pe motiv ca se iubesc intr-adevar? Sa fim seriosi....

      Ștergere
    4. Mulțumesc, Simona!

      Pt. Anonim: ei, mai există iubiri din astea cu năbădăi și în viață. Liz Taylor o încasa adevărat de la Richard Burton când era beat și el a fost și a rămas iubirea vieții ei chit că a mai avut n soți. Dar firește, nu este normal să se întâmple așa.

      Ștergere
  4. Si Nil chiar nu reuseste sa scape de droguri? Si pina la urma de ce se vor desparti Iffet si Ali Ihsan? Bine, in afara faptului ca asa au vrut scenaristii, regizorul etc.... Care ar fi motivul? Ca Ali e un tip de nota 20.... Ce i se va mai pune in circa? Va deveni autoritar, tiranic fata de Iffet? Moartea lui Nil ii va face sa se indeparteze unul de celalalt, motiv pentru care beleaua de Cemil va intra si mai tare pe fir si asa vor ramine impreuna si happy-end?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ali Ihsan moare. Nu stiu in ce conditii mor cei doi, Ali si fiica'sa, Nil, doar am presupus ca din cauza drogurilor, iar el... cine stie? Nu ma uit inainte la episoade mai mult de 2, pt ca nu mai inteleg ce se intampla si nu tin minte actiunea. Si asa :D am vazut joi, parca, episodul 14 si acum nu mai tin minte decat ca moare Emre. Iar tre' sa ma uit la film 2 ore :((((((((((

      Cat despre Cemil, pt mine este o surpriza sa constat ca un om de genul lui - am vazut hahalere din astea, sunt cu gramada! - pot ajunge sa iubeasca pe cineva. Asta e numai in film, pt ca un asemenea om nu se poate iubi decat pe sine.

      Ștergere
    2. Naspa ca moare si Ali....

      Ștergere
    3. Ali Ihsan sper sa moara cat mai tarziu.Mie imi place enorm.Rar asa caracter mai ales la un om cu pozitia lui.Idiotu' nu poate avea atata noroc.Nu este nici moral ,nici crestineste.Apropo' cate episoade are filmul?Cand ep.14 sa 15? Multumesc! Simona

      Ștergere
    4. Da, personajul este reusit, desi poate cam prea bun pt un om de afaceri. Dar este ok. Nu stiu cand moare, cred ca undeva in ultimele episoade. Din cate stiu eu, ar fi 40 in total, dar am auzit, tot pe net, ca mai este un sezon. Daca e asa... inseamna ca Suleyman il vedem la anul =))

      Ep. 14 este pus deja, vezi la mijlocul astuia, 13, ca este linkul de la ep. 14. Pe 15 ceva mai catre weekend :)

      Ștergere
  5. Si mie imi place de Ali Ihsan, e imposibil sa nu-ti placa de el, doar daca nu cumva esti dus cu capu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. I have been browsing on-line greater than 3 hours these days, yet I never found any fascinating article
    like yours. It's beautiful price enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content material as you did, the net can be a lot more useful than ever before.

    Here is my blog dieta daneza ()

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.