sâmbătă, 29 iunie 2013

Iffet, ep. 17

Dilek îi spune lui Ali Ihsan despre cum arăta casa de vacanță sugerând că acolo aveau loc întâlniri amoroase între Cemil și Iffet. Ali se enervează și crede ceea ce i se prezintă, astfel nemaidorind să se întâlnească la restaurant cu soția sa. Ba chiar inițiază și procedurile de divorț.
La birou, află că Nil a fugit din spital. Ea merge la atelier unde caută o pungă cu drog, dar apare Cemil pe care îl sunase să vină la ea. O duce la un hotel în timp ce Ali Ihsan merge la spital și se supără pe medici. Dar Ali află, prin Yasemin care dă niște telefoane, la ce hotel este fiica sa și îi bate în ușă. Are loc o discuție presărată cu lacrimi în urma căreia Nil îl dă afară pe taică-său, spunându-i că știe cine este Cemil dar îl iubește pentru sinceritatea sa.
Iffet văzând că Ali Ihsan nu apare la întâlnire, merge acasă, la vilă, și îl așteaptă. El rămâne neplăcut impresionat de această vizită, se ceartă cu Iffet, o alungă atât din casa cât și din viața sa spunându-i că nu mai are încredere în ea, iar Iffet pleacă, nu înainte de a da peste Dilek care bineînțeles că nu scapă ocazia de a țipa la ea verzi și uscate.

episodul următor: Iffet, ep. 18

După toate aceste incidente, după amintiri cu Iffet și Cemil, sau Iffet și Ali Ihsan, după rememorări de diverse scene din trecut, Ali Ihsan acceptă invitația lui Yasmine la un bar, o conduce acasă și rămâne la ea peste noapte din cauză că băuse prea mult. Cemil o ia pe Nil și o duce la casa închiriată, unde este maică-sa, dar exact atunci pe acea stradă se plimba Iffet cu Serpil, iar Iffet îi vede pe cei doi, și crede că Cemil o ascunde pe Nil în acea casă, pentru că o ajută să care valiza. Ulterior îl anunță pe Ali unde se află fiica sa. După o zi, are loc o confruntare surpriză între Nil și Betul care venise să-i aducă lui Cemil niște lucruri ale mamei lui rămase la ea acasă.
Ali Ihsan îi blochează toate conturile lui Nil, dar Erhan, singurul care o înțelege, o ajută și-i dă bani să se poată descurca.

Iffet vine acasă la Cemil și îi spune lui Nil că el nu este îndrăgostit de ea, demonstrându-i că tot ceea ce a făcut Cemil a fost pentru a fi aproape de Iffet. Atunci Nil, deprimată, se întâlnește iar cu furnizorul ei de droguri, și după ce vine acasă ia o priză, și face un duș, după care cade în baie, ca de obicei. Cemil o scoate de acolo spărgând ușa. În timp ce ea doarme, Cemil vede pe telefonul ei cine i-a trimis mesaj ca să vină să-i dea drogurile. Mai trimite el un sms, ca din partea lui Nil, apoi merge în barul respectiv, îl reperează pe acel bărbat și îl bate.
Ali Ihsan vine acasă la Cemil unde o găsește pe Nil dormind, după care îi cere lui Cemil să plece, pentru ca fiica sa să-l poată uita. Apoi Cemil se întâlnește cu Iffet și după ce ăși ia rămas bun de la ea, o sărută pe frunte și o lasă plângând. Iffet, ajunsă acasă, plânge neîntrerupt, cu mașinuța-taxi lângă ea.
Episodul se termină cu Cemil care îl sună pe Ali Ihsan să meargă s-o ia pe Nil, spunându-i totodată că Iffet nu l-a înșelat și că îl iubește. Apoi își ia un bilet de autobuz și pleacă din Istanbul.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube

13 comentarii:

  1. Wooaa....nu as putea sa traiesc daca as fi fost in locul lui Ali Ihsan...Cam multe dezamagiri si lacrimi in serialul asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, de aceea serialele astea se numesc drame, dacă nu ar avea final nefericit și multe probleme de viață întâmpinate de eroi, n-ar fi drame.

      Așa ziceam și eu, în locul lui Ali Ihsan de la bun început nu aș fi făcut o căsătorie cu o femeie care generează probleme. Dar ăsta-i serialul, nu avem ce face :)

      Ștergere
    2. Cum adica genereaza probleme? Nu te supara, dar nu esti un pic prea radicala? Te casatoresti ca iubesti nu faci o tranzactie. Inca odata scuze dar mi-ai parut cam "rece". Simona

      Ștergere
    3. Ali Ihsan dupa faza cu noaptea la Yasmine ma cam dezamageste.Am impresia ca este totusi cam influentabil si nesigur pe sentimentele lui.Pacat! Imi placea asa mult!Simona

      Ștergere
    4. Simona, nu toata lumea e la fel. Eu ma indepartez de oamenii care-mi fac rau. Iffet nu-i o binecuvantare pt Ali Ihsan, relatia nu este molcoma si linistita, e furtunoasa. Cum a aparut ea, au aparut problemele in familia lui: Dilek e mereu intoarsa pe dos, Gulin s-a apucat de baut, Erhan a avut accidentul, etc. Cui ii place asa ceva, e liber sa aleaga furtunile, eu prefer zilele linistite. Ma rog, asa sunt eu, asa simt eu. Nu inseamna ca toata lumea trebuie sa simta la fel. Nu ma deranjeaza ca tu, sau altii ma percep drept rece. Eu ma simt bine in pielea mea si cred ca fiecare actioneaza in viata in asa fel incat sa-i fie bine, nu rau.

      Ștergere
  2. Este o melodie ce se canta la sfarsit cand Cemil pleaca, atunci cand privea el taxiul si yasmine privea taxiul din jucarie lasat de el. Sti cum se numeste ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Iffet nu stiu limba turca, deci nu am de unde sa stiu cum se numeste melodia, dar la postarea asta http://www.pulbere-de-stele.com/2013/06/muzica-din-iffet-ep-1-6.html gasesti un site care pune toate melodiile din serialul Iffet, sa te uiti la meniul din stanga, cand intri pe acel site, paginile contin melodiile din 10 in 10 episoade.

      Ștergere
  3. Ce ne facem cu Iffet care plange mereu.Acum priveste masinuta-taxi si plange dupa cine? Dupa Cemil inteleg pt. ca Ali Ihsan nu prea are legatura cu taximetria. E de groaza femeia asta!Ufffffffff!!!!!!Si totusi se mai impaca cu Ali ?Poate in ep.18? Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dupa Cemil plange. Si da, se impaca cu barbat'su, desi asta nu se arata in ce fel, pt ca episodul 18 incepe cu Cemil ajuns deja in alta parte, este iarna si lucreaza pe un santier.

      Asa-s dramele, cu lacrimi multe =))

      Ștergere
  4. Stie cineva cumva ce melodie este atunci cand Iffet plange in camera singura pana in momemntul cand Ali Ihsan opreste masina in fata casei Yasminei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu, una, nu stiu, dar poate vei gasi raspunsul pe acest site: https://sites.google.com/site/iffet2013/iffet

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.