luni, 15 iulie 2013

Iffet, ep. 21


Ali Ihsan nu răspunde la telefon fiicei sale, deși vede că este sunat, pentru că tocmai vorbea cu Yasemin care îi depune demisia și îi mărturisește că îl iubește și că Iffet avusese dreptate. Aceasta din urmă încearcă să-l ajute, măcar cu prezența, pe Cemil care este devastat de supărare din cauză că operația mamei lui a reușit dar ea a rămas paralizată în urma unor complicații.

Iffet pleacă apoi acasă la ea, să stea de vorbă cu Nimet, consolându-se una pe alta, după care îi dă un card să aibă bani de cumpărături.

episodul urmator: Iffet, ep. 22

Salih cu toate că acceptase ideea că fiica lui va face un copil, este tot supărat și la un moment dat pleacă din casă cu mașina. La scurt timp este găsit mort în mașina care are toate geamurile sparte și fumegă intens. Ersin si Feyyaz merg la el acasă și anunță cumplita veste, la auzul căreia Asuman leșină.

Dilek și Yasemin discută despre recenta convorbire cu Ali Ihsan și Yasemin este din ce în ce mai confuză și mai hotărâtă să se îndepărteze de el. 
Cemil o sună pe Iffet în timp ce era acasă cu Ali Ihsan. Ea nu-i răspunde, și atunci Ali ia telefonul și îl deschide, fără să spună nimic, iar Cemil neștiind cine este la telefon, îi vorbește și îi spune din nou cât de mult o iubește. Bineînțeles că izbucnește o ceartă între Iffet și Ali, care din nou își pierde încrederea în ea, chiar dacă îi spune despre drama dnei Feride.
În timp ce Ali Ihsan pleacă la Yasemin și după câteva replici ajung să se sărute, Iffet se sfătuiește cu Saime, dar discuția lor este spionată de Emine, care asculta la ușă. După aceea Emine merge glonț la Dilek să-i spună cele auzite, iar Dilek o ceartă pe Iffet pentru ceea ce a făcut și pare s-o amenințe și trece și pe la Saime țipând. În seara respectivă Iffet adoarme îmbrăcată așteptându-l pe Ali Ihsan, care vine acasă, o vede, dar îi spune lui Emine să-i pregătească o altă cameră. Cei doi se întâlnesc la micul dejun când Iffet este sunată de Serpil care o cheamă la înmormântarea lui Salih, iar Ali Ihsan îi dă voie să meargă însă numai însoțită de șoferul Aidîn. Iffet vine la înmormântare unde îi transmite condoleanțe lui Betul. La urmă Cemil o îmbărbătează pe Betul, care după două vorbe pleacă, apoi se duce către Iffet și stau de vorbă. Ea însă, își dă seama că noul ei șofer îi urmărește toate mișcările și se grăbește către mașină.

După toate cele întâmplate, Dilek crede că drumul lui Ali Ihsan către Yasemin este deschis și din nou încearcă s-o convingă pe acesta să înainteze în prietenia ei cu Ali. Pe de altă parte face presiuni și asupra fratelui ei, care însă nu cedează insistențelor ei. Cu toate acestea este supărat pe Iffet și nu discută cu ea decât strictul necesar.

Feride este adusă acasă unde Nil are grijă de ea. Bătrâna îi dăruiește lui Nil un inel cu piatră, probabil inelul ei de logodnă. În scurt timp Cemil și Nil se căsătoresc, el mai mult probabil ca să se țină de promisiunea făcută către mama lui. Serpil îi dă vestea lui Iffet care este confuză. Înaintea cununiei civile, Nil îl sună pe taică-său care bineînțeles că țipă la ea și se înfurie. Pentru a doua oară, Iffet plânge din cauza cununiei lui Cemil. Ali Ihsan merge acasă la Cemil unde nu găsește decât pe o vecină care avea grijă de Feride. Când se dădea darul mirilor, ajunge și Ali Ihsan la cârciuma din cartier. După o scurtă ceartă cu Nil, are loc un schimb de replici între Ali Ihsan și Arif, apoi pleacă lăsând-o pe Nil înlăcrimată.
Episodul se termină cum Dilek o mai otrăvește odată pe Iffet povestindu-i despre Ali Ihsan și Yasemin, și acuzând-o de lcururi pe care nu le-a făcut.



Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube


10 comentarii:

  1. Dupa episodul de aseara-20- sunt absolut revoltata de comportamentul lui Iffet.Chiar si pentru lumea noastra (mai occidentala)mi se pare prea mult.Deci parerea mea despre ea ? -----(un cuvant pe care nu-l pot scrie dar se subantelege sper) Nu-ti spun cum astept ep.22. Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona, eu privesc serialul ca pe un amuzament. Nu stiu ce as zice daca in realitate as cunoaste un asemenea caz, sau ce as face eu daca sotul meu s-ar da la alta si m-ar minti in față că e doar o prietenie. Atata vreme cat nu am fost intr-o asemenea situatie, mie imi vine greu sa ma pronunt.

      Ștergere
  2. Cata drama! Cel mai mult m-a enervat faptul ca Ali a raspuns la telefonul lui Iffet! Adica,pe langa ca el o insela ape Iffet cu Yasemine,de ce se mira ca Cemil ii face asemenea declaratii lui Iffet. Eu zic ca Iffet are motive sa fie mult mai suparata decat Ali. Cat despre Salih,imi "cam pare rau"...Iar de Feride,imi pare chiar rau,adica...

    Si acum,intrebari: :))
    1.Betul si Erhan vor fi fericiti impreuna?
    2.Ali si Iffet vor avea totusi un copil?

    Cand totusi isi fac ordine in viata,apare alt inconvenient,ce serial!

    P.S.: Iubesc blogul tau! Nu exista zi sa nu ma uit daca ai pus rezumatul unui episod! Astept mereu cu sufletul la gura! :)

    Anna :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, o sa vezi scena aceea, Ali nu se baga in seama chiar asa... :D Iffet nu vrea sa raspunda si atunci ii da lui telefonul...

      Raspunsuri: Betul si Erhan nu vor fi urmariti in serial atat de in detaliu. El se ofera sa-i creasca copilul, dar nu stiu sigur daca se casatoresc, totusi am impresia ca da. Nu, din cate am inteles, Iffet va avea o fata cu Cemil.

      Multumesc, te pup si eu! :) :-*

      Ștergere
  3. Tocmai m-am uitat la o secventa din episodul 30,unde ,sub surprinderea mea,i-am vazut pe Cemil,apoi pe Nil,grav raniti,cel mai probabil impuscati de cineva.Dupa un timp o vad pe Iffet plina de rani pe fata,ducandu-l pe Cemil (nu stiu unde).Apoi il vad pe Ali ridicand pistolul la Iffet,la care Iffet ii spune sa o impuste ,rastit si clar.Ali lasa pistolul,si apoi se cearta pe pistal,si trag din maini unul altuia,la care Iffet,din greseala,il impusca pe Ali Ihsan.Socant.Chiar imi pare rau de Ali,dar nu pot spune ca e nevinovat.

    Din nou,Anna :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nașpa :( inseamna ca Iffet iși omoara ambii soti. Pe ALi Ihsan din greșeală și pe Cemil pt că vrea.

      Ștergere
  4. Imi pare rau ca Iffet il impusca pe Ali Ihsan. Eu as fi dorit sa faca 2-3 copii si sa fie fericiti pana la adanci batraneti. Dar am inteles ca Ali Ihsan moare in ultimul episod ( ori episodul 30 este ultimul ). Ar fi fost bine daca Iffet nu se mai tinea dupa Cemil , Cemil dupa Iffet, Yasemin dupa Ali... Te pup, Deni. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ar mai fi fost un serial-drama daca erau fericiti.
      Ali Ihsan moare, apoi ea se marita cu Cemil, au o fata, si dupa cativa ani, 5 din cate am inteles de la alti comentatori care au priceput ce se discuta in serial, Iffet il impusca si pe Cemil.

      Ali Ihsan moare mai devreme, nu in ultimul episod. De altfel ultimul este ep. 46.

      Te pup si eu, Deni!

      Ștergere
  5. Nu contest ca Ali are unele scapari dar,imi pare rau ca nu pot tine cu ea (fiind femeie)Iffet minte "la greu".Deci,asa ceva nu am vazut sau,poate sunt eu exagerata.Mie nu-mi place minciuna din niciun motiv.In afara de asta , banii pt. familia ei ii plac.Pacat ca nu va avea copii cu Ali Ihsan(tot cu Cemil?)Aici sunt de acord cu Deni. In rest astept mereu sa posteze cineva ceva si nu este zi in care sa nu-ti vizitez blogul Bravo tie! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pt vizite, Simona, si pentru comentarii!

      Deh! :) incurcate sunt ițele scenaristilor turci....

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.