marți, 16 iulie 2013

Iffet, ep. 22


Între Yasemin, Ali Ihsan și Iffet are loc o ceartă zdravănă la Yasemin acasă, unde Iffet o și pălmuiește pe avocată pentru că o jugnește nepermis. După incident, cei doi soți pleacă, Iffet supărată rău, iar Ali Ihsan tot încercând s-o îmbuneze și să-i explice că are o treabă importantă de discutat cu Yasemin și nimic altceva.

Iffet se închide în cameră iar Ali îi vorbește de dincolo de ușă, prilej pentru Dilek să mai arunce câteva vorbe usturătoare.

Nil încearcă să fie soție de casă, gătește și face menajul, având în același timp grijă de soacra sa. Uneori Serpil o mai ajută, dar chiar și așa, mai arde câte o haină uitând fierul de călcat încins peste ea.

episodul următor: Iffet, ep. 23

Arif îi dă de lucru lui Cemil pe unul din șantierele lui de construcții din Istanbul, și îl transformă în mâna lui dreaptă, în schimbul protecției vieții lui de dușmanii pe care îi are.

Între timp, însă, Ali Ihsan cu ajutorul lui Yasemin o ia pe Nil de acasă și o duce cu poliția la clinică, pe motiv că ar consuma droguri, dorind să-i anuleze căsătoria. În timp ce toți așteaptă rezultatele analizelor Serpil îl sună pe Cemil și acesta vine furios la vilă, trecând peste portar pe care îl bruschează. Bătrânul grădinar și cu Saime îi spun că Ali Ihsan a dus-o la clinică pe Nil. Când ajunge acolo îl ia de guler pe acesta și îi vorbește amenințător dar n-o poate recupera pe Nil. Până la urmă este reținut în arestul poliției - din care scapă prin intervenția lui Arif, a doua zi - iar Nil este adusă la vilă, unde stă încruntată și nu vrea să comunice cu nimeni, în afară de Iffet. Toată lumea remarcă acest comportament ieșit din comun al lui Ali Ihsan, iar Dilek îi spune în față că este un tiran care și-a pierdut mințile.

În urma unei convorbiri telefonice dintre Serpil și Iffet, în care acesta din urmă este informată cu privire la arestarea lui Cemil, iese cu mașina și în dreptul unui magazin îi spune șoferului să oprească, apoi îi cere să plece și să revină după ce ea va fi terminat cumpărăturile. Șoferul bănuiește că e o minciună la mijloc dar nu poate face altceva. Iffet se preface că merge în magazin apoi iese imediat și ia un taxi, mergând să se întâlnească la poliție cu Cemil, care tocmai fusese eliberat, pentru o scurtă întrevedere în stradă avertizându-l că dacă vine s-o ia pe Nil, s-ar putea să-și pună în pericol viața pt că vila este bine păzită. Seara, după ce Iffet nu obține nimic de la Ali Ihsan pe care ar vrea să-l convingă s-o lase pe Nil la soțul ei, o ia de mână pe Nil s-o ducă afară, unde aștepta Cemil împreună cu Arif care neutralizase oamenii de pază cu ajutorul unor bodyguarzi înarmați. Cemil îl bate pe Ali, apoi înaintează fără să țină cont de cotcodăcelile lui Dilek, și o ia pe Nil cu el. Înainte să plece, Ali Ihsan îndreaptă pistolul spre Cemil. Nil se interpune între cei doi și astfel el nu mai are curaj să tragă, cei doi reușind să plece.

Cemil încă se gândește la Iffet și seara, mai privește poza cu ei doi și un pandantiv rămas de la ea. Nil îl vede a doua zi dimineața și se întristează, apoi rupe și aruncă poza, pe care Cemil merge s-o recupereze de afară.

La vilă Ali Ihsan după ce a făcut un plan de acțiune, o ia cu forța pe Iffet cu mașina, sub privirile nedumerite ale lui Dilek și Saime. Când ajung la destinație, adică la secția de poliție, Ali Ihsan îi spune lui Iffet de ce a adus-o și îi cere sprijinul în a-l denunța pe Cemil ca violator pentru a fi trimis după gratii.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.


sursa foto: capturi video de pe youtube








10 comentarii:

  1. Multumesc! Cand pui ep 23?

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei catre sfarsitul saptamanii pun episodul care urmeaza martea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,ce rapida esti!Iti multumesc mult ca ai postat asa repede ep 22.Bravo tie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :) ma straduiesc sa postez marti seara episodul din saptamana urmatoare. Nu intotdeauna imi reuseste, ce-i drept.

      Ștergere
  4. oana pe google este un site unde este serialul iffet dar subtitrat in rusa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si pe youtube, cu subtitrare in bulgara, dar eu nu am nici prin vis habar de limbi slave, fac parte din primele generatii care nu au invatat rusa la scoala.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.