sâmbătă, 20 iulie 2013

Iffet, ep. 23


Ali Ihsan o duce pe Iffet la poliție ca să reclame violul înfăptuit de Cemil. Ea nu poate rezista presiunii amintirilor și iese din biroul polițistului de serviciu. Pe hol, Ali Ihsan forțează nota și o determină să-i povestească ce s-a întâmplat atunci, dându-i o palmă. Iffet pleacă singură după acest incident, într-o direcție necunoscută pentru Ali Ihsan. Ajunge la Ahmet pe care îl supără din nou, la Serpil, care tocmai stătea de vorbă cu Betul, iar de acolo pleacă mai departe. Între timp Dilek îl pune pe șoferul Aydîn s-o urmărească pe Iffet, după care merge acasă la Cemil și are o scurtă întrevedere cu Nil.

episodul următor: Iffet, ep. 24


Iffet își ia un bagaj mic și pleacă de acasă, de data asta hotărâtă să nu se mai lase găsită de soțul ei. Ali o caută acasă la Serpil, unde n-o găsește, deși se pare că Serpil nu-i spune tot ce știe despre Iffet. Se întâlnește cu Cemil pe chei iar conversația dintre ei doi este urmărită de Aydîn din mașină, care imediat o sună pe Dilek și-i spune ce a văzut. Iffet ia un taxi și ajunge la o casă nelocuită, probabil un alt apartament de vacanță al familiei Emiroglu. Acolo vine Cemil, care este urmărit de Aydîn. Acesta o informează imediat pe Dilek, care merge să îi spune lui Ali Ihsan unde se află Iffet și cu cine. Atunci, Ali ia pistolul din sertarul biroului său de la vilă și pleacă spre ei. Când ajunge, bate la ușă, dar Iffet nu-i deschide până când nu-l trimite pe Cemil la etaj. După ce discută cu Ali, se vede nevoită să plece cu el, dar pe neobservate lasă telefonul lui Cemil pe masă. După aceea acesta coboară, aruncă cu telefonul de pereți, apoi iese nervos. Iffet și Ali Ihsan se opresc la un moment dat, ies din mașină și se ceartă pe marginea străzii. După care Ali Ihsan îndreaptă pistolul spre ea reproșându-i ceva din comportamentul ei, după care intră în mașină. După aceea vine și Iffet, și merg la ea acasă, în vizită. În acest timp Cemil bea pahar după pahar la cârciumă și este adus acasă de Ersin. Ali Ihsan și Iffet ajung la vilă, unde Dilek mai pune niște paie pe foc. Iffet, nervoasă, sparge câteva lucruri prin cameră iar Ali Ihsan pleacă la Yasemin și petrec noaptea împreună.

Arif îi dăduse un birou lui Cemil la sediul firmei lui, și a doua zi Dilek îl caută pe Cemil la serviciu unde are loc o foarte scurtă convorbire între ei doi, după care Cemil o dă afară. Pe hol, Dilek face gălăgie și este auzită de Arif care vine să vadă ce se pertrece. Apoi Dilek din câteva fraze meșteșugite îl determină pe Arif să-și schimbe părerea despre Cemil, și după ce Dilek pleacă, îl dojenește pe Cemil și-i spune să plece de la el.

În acest timp, Ali Ihsan, ajuns acasă, se află în dormitorul nevestei sale unde sună telefonul. Iffet nu vrea să răspundă pt că este Cemil, dar Ali insistă. Cemil îi cere lui Iffet o întâlnire la ruine, iar ea este nevoită să vorbească și să accepte ca și cum Ali Ihsan nu ar fi fost acolo. Ali o duce cu mașina la ruine și, cu pistolul alături, îi urmărește pe cei doi discutând.
    

Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube




31 de comentarii:

  1. Este un serial destul de ciudat dar foarte frumos . Oana multumim de rezumate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere, si eu il urmaresc pt ca-mi place, cu toate ca din punctul nostru de vedere, nu intelegem anumite lucruri.

      Ștergere
    2. ma szc.ati dar dc e ciudat si dc nu itelegeti unele lucruri??

      Ștergere
  2. Ne mai trece si noua curiozitatea cu rezumatele tale Oana .dar doua zile pe saptamana e cam putin dar asta e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca e bine asa :) eu n-as mai avea altceva de facut seara decat sa stau cu ochii pe ecran. :D

      Ștergere
  3. E BINE SI ASA. Bine ca iti faci timp sa postezi si asa.Multumesc (eu astept cu nerabdare intotdeauna).Dar. rezumatul ep.23 pe care l-am citit chiar acum, mi-a lasat un gust amar.Mi-a confirmat inca odata ca madame Iffet esta mare "pisichera"-daca intelagi ce vreau sa zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Ali Ihsan ce este? :) eu zic ca daca faci exact acelasi lucru pe care il reprosezi partenerului, nu esti cu nimic mai presus de el. Deocamdata Iffet doar sta de vorba cu Cemil, eventual se mai saruta. Dar Ali Ihsan se "introduce" cu totul in relatia cu Yasemin.

      Dar repet, asa se vede de la mine, de la altii, o fi altfel.

      Ștergere
  4. Nu pot intelege acest serial si cu toate acestea il urmaresc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu draga Oana.Asa se vede de peste tot .Numai ca ea a inceput si in afara de asta atunci cand esti casatorita si sotul te roaga sa te gandesti la un copil impreuna iar tu te uiti la el ca "curca'n craci" si este atat de evident ca nu-ti doresti acest copil ,ce sa mai vorbim? E prea clar. Nu vrei sa te legi de el mai mult. Sau cand cauti tot timpul motive de intalnire si-i mai si spui ca inca-l mai iubesti, cum te chemi? Iti spun eu cuvantul _ _ _ _ _ mare.Chiar ca nu poate trece de cartier incolo. Scuze,dar asta-i parerea mea. Nu inseamna ca nu astept cu nerabdare ep.24. Pa-pa! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, corect! Uitasem ca de la ea a pornit tavalugul greselilor intre ei doi.

      Ștergere
  6. Oana ai dreptate Ali este un ,,porc" este vinovat dar tot el sare cu gura pe Iffet dar eu ma gandesc ca procedeaza asa numai pentru ca a observat ca lucrurile i scapa de sub control iar oarecum e disperat de actioneaza asa. Mai bine ar asculta putin ce au de zis si ceilalti si apoi sa sara sus. Pacat ca mia placut de el la inceput.:-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca asa gandesc si eu. Genul de individ dictatorial si tiran, care nu suporta sa fie condus si nu poate lăsa pe cei apropiati sa-si vada de viata lor (am mai spus, taica'meu este EXACT acest gen, de aceea raportez mereu personajele Ahmet+Ali Ihsan la realitatea mea imediata) - nu din răutate, ci din convingerea ca doar el știe ce-i mai bine pentru ei - reacționează extrem când văd că lucrurile nu stau așa cum au crezut, așa cum au crezut ei că le-au direcționat.

      Eu recunosc ca nu pot intelege pe deplin acest tip de mentalitate si nu pricep ce poate fi in mintea unui astfel de individ (pt. ca ei se poarta asa numai cu cei din familie, cu restul sunt mai ponderati), dar stiu, pe pielea mea, ca exista si ca asa reactioneaza.

      Ștergere
  7. Oana eu am mai urmarit cu mare interes un serial in care a jucat Iffet se numea Poveste de familie si tot asa era totul cam ciudat dar foarte interesant dar nu ma asteptam sa fie finalul asa tragic (am plans enorm la final ) regizori turci cred ca so hotarat toti sa faca finaluri doar triste .Si tatal lui Iffet are tendinta de a fi cam tiran dar parca totusi mai lasa de la el poate asa is tot barbati turci dupa ce imbatranesc cam posesivi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ei respecta niste traditii orientale. Nu doar turcii sunt posesivi cu membrii familiei lor, in Asia. Am impresia ca si indienii sunt la fel, si pakistanezii, etc.

      Asa sunt ei, asa gandesc ei. Mai moderni sunt tinerii, dar poate ca nu chiar foarte muilt, doar in marile orase. Si acum turcoaicele poarta burka pe față, dar nu cele din Istanbul sau Ankara.

      Ștergere
  8. Da. Adevarat. Numai ca nici la noi-care ne consideram mai occidentali-nu-mi imaginez ca un sot(sau o sotie)ar considera normal sa-ti gasesti partenerul cu un fost(sau fosta)intr-o casa.Nu mai spun ca ce femeie e aia care dupa ce este violata si abandonata si inselata tot il mai iubeste.Eu cred ca trebuie sa ai o tendinta accentuata de a te autodistruge.Bravo lui Betul.O femeie normala care, chiar daca l-a iubit nu a facut o obsesie din asta si isi vede de viata ei cu normalitate. Atitudinea lui Ali Ihsan-de a petrece noaptea cu Yasemin-este bineinteles de neiertat si revoltatoare.Sa vedem ce va mai fi! Eu tot mai cred ca el a vrut doar sa se razbune si s-o injoseasca.Sa simta ce a simtit el.De,cu-i ii place sa fie inselat?Pentru ca ea -dupa parerea mea - il insela. E drept nu fizic dar chiar e mai rau.Deci ce sa zic? Asteptam sa postezi ep.24 poate si 25. Pa-pa! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi sunt rea: mai stii? :p poate i-a placut .... y-) de aia il iubeste. :))))))))

      ok. sa revenim. Mi-e greu sa-mi dau cu parerea, chiar nu stiu daca in realitate poate fi asa gen de relatie. Desi, de auzit, am auzit multe enormitati, ca de exemplu un cuplu care se iubea, dar nu locuiau impreuna, iar ea locuia intr-o garsoniera cu fostul si actualului ii zicea ca nu are incotro, ca nu are unde dormi. Dar ca nu mai este nimic intre ei. Iar actualul o credea..... sau ma rog, asa o fi fost barfa, ca mie mi-e greu sa cred ca era posibil asa ceva.

      dar... filmul e film. Si Iffet l-a gasit pe Ali Ihsan la Yasemin - cand voia sa discute depsre casatoria lui Nil, si el o prinde cu Cemil, desi ea nu avea de gand sa il insele, ci doar sa lamureasca niste lucruri. Daca nu era serialul, nu mai aveam noi ce comenta acum :D

      Nu promit sa postez azi ep. 24. Mi-am propus si ieri si azi, dar vin mailuri de la serviciu cu munca suplimentara si uite-asa... ma vad nevoita sa aman. Abia am vazut jumatate din ep.24. Tot ce-mi amintesc azi e ca Ahmet iar o bate pe Nimet cand da peste trusa de machiaj si hainele cele noi.

      Ștergere
  9. oana dar spunene niste amanunte din ep 24 (eu il astept cu nerabdare)
    multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uit, bre! :D zău! Mi-e si ciuda, ca uneori, seara am chef de Iffet, si mi se face somn, si intrerup filmul, iar a doua zi cand ma trezesc nu mai tin minte mai nimic din ce-am vazut de-cu-seara. Neah! Greu cu "tineretea"! Dar parca nu a fost nimic memorabil din actiune, doar ceva curios, cu Cemil care tot doarme si Nil cred ca il trimite la munca, iar el se culca la loc. Am impresia ca nu-i spune inca de faptul ca a plecat de la Arif.

      Si Iffet care la un moment dat vomita in timpul unei discutii, eu banuiesc ca e insarcinata cu Ali Ihsan, dar om vedea.

      Ștergere
  10. Eu cred ca iubirea dintre Iffet si Cemil are o denumire si anume,, o iubire bolnava" sau obsesie si observ ca serialul contine multe lucruri absurde fara o noima dar raportat totul la zilele noastre pare diferenta mare dar eu sunt din Bistrita si crede-ma Oana am vazut cazuri si mai tulburatoare . Iar referitor la serial oricum o sa fie impuscat Cemil la final binenteles in greseala de Iffet si atunci isi primeste pedeapsa ,, divina"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o iubire obsesiva, ai dreptate. Am vazut finalul serialului si nu mi s-a parut ca l-a impuscat pe Cemil din greseala. Dar e posibil sa ma insel.

      Ștergere
  11. Va rog sa ma ajutati tot caut melodia de la sfarsitul ep.23 unde Cemil este la carciuma....este foarte frumoasa si nu o gasesc..multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, din pacate, nici nu cred ca o s-o mai gasesti prea curand, vad ca site-ul pe care erau postate toate melodiile din Iffet, ca si contul respectiv de youtube au fost dezactivate.

      Mai sunt cateva melodii pe youtube, da o cautare cu cuvintele "muzica din Iffet",le vei gasi, dar sunt doar cateva clipuri.

      Ștergere
  12. Si eu sper ca Iffet se trezeste si-l impusca pe Cemil "din convingere".Nu stiu de ce dar eu cred ca si Ali Ihsan va muri tot din cauza lui Cemil(sau ceva legat de el).Dar oare cu Nil ce va mai fi? Astept cu nerabdare ep.24 si 25(bineinteles cand ai tu timp). Pa-pa! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu deocamdata de ce si cum, si nici ce a fost in mintea producatorilor si scenaristilor. Si Nil moare.

      Azi am timp, mai pe seara, de ep. 24.

      Pupici!

      Ștergere
  13. Hai dragele mele ca va lamuresc eu cum e si cu finalul (l-am vazut de doua ori dar numai ultimele segvente).Iffet afla unde este fata ei si pleaca acolo cu un taxi iar ajunsa acolo isi ia fata in brate si vrea sa plece . Barbatul la care era fiica ei iese cu un pistol in mana si o ameninta sa o lase jos dar nu vrea,intre timp ajunge Cemil si incepe o bataie intre el si acel barbat(nu stiu cum il cheama) pistolul ajunge pe jos iar Iffet il ia in mana . Lupta continua iar barbatul scoate un cutit cu intentia sa-l injunghie pe Cemil ,disperata Iffet indreapta pistolul spre cei doi si speriata sa nu-l injunghie pe Cemil trage cu pistolul pentru al impusca pe barbat care era deasupra peste Cemil si deci mai usor de nimerit dar il impusca pe Cemil si cade jos iar Iffet ramane foarte speriata si mirata .(din greseala sau nu asta nu mai stiu) Asa se termina fara alte explicati . CIUDAT nu? Poate au mai lasat loc de continuare .cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  14. Oana cin o sa postezi rezumatul la ep 24?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.