marți, 6 august 2013

Iffet, ep. 28


Cemil îi urmărește pe cei doi din dreptul unei ferestre. Ali Ihsan descheie fermoarul bluzei lui Iffet, iar ea se retrage și îl încheie la loc. Cemil pleacă în mare viteză enervat peste măsură. Când ajung acasă, Cemil îl ia la bătaie pe Ali Ihsan. Ulterior, îi spune lui Arif că atacul armat avea legătură cu el și că cei doi pistolari fuseseră puși de Ali Ihsan să-l sperie.

Arif îi trimite lui Dilek buchete imense de trandafiri roz la serviciu. Dilek nu se lasă impresionată, mai ales că alfase că Cemil și-a reluat vechea slujbă, și îl sună să-i spună că atâta vreme cât Cemil este angajatul lui, pe ea n-o interesează să iasă cu el. Se întâlnesc la serviciu, are loc o discuție mai serioasă între ei, dar Dilek nu revine la sentimente mai bune, cel puțin pe moment. Mai târziu acceptă o întâlnire cu Arif pe malul Bosforului unde Arif îi propune căsătorie.

 episodul următor: Iffet, 29

Nimet este răpită de doi bărbați și legată la ochi și la mâini, apoi dusă cu o mașină într-un loc necunoscut, și lăsată în stradă unde apare Orkun, care o dezleagă. El îi mărturisește că o iubește, dar Nimet e speriată și fuge de el. Într-o zi la școală, însă, toți elevii sunt adunați ca la panaramă pe hol, privind la Orkun, călare pe un geam deschis, care amenință că se aruncă din dragoste pentru Nimet, care nu-l iubește. Până la urmă se împacă, în fața tuturor colegilor.

Cemil și Iffet se află într-o casă (probabil închiriată), se ceartă apoi se împacă, iar Iffet vorbește cu Saime la telefon și îi spune unde și cu cine se află. Saime leșină în fața lui Nil și a lui Emine, care o duc în pat. Ulterior îi spune lui Ali Ihsan că Iffet l-a părăsit. În urma acestor întâmplări, Saime se hotărăște să plece de la vilă și merge acasă la fratele ei, Ahmet. Îi povestește motivul pentru care ea se află acolo, la care bineînțeles că Ahmet face o criză de nervi auzind că Iffet este cu Cemil, dar o învinuiește pe soră-sa pentru nebuniile fiicei sale.

Cemil îi spune o poveste lungă soției lui din care se înțelege că el pleacă, dar minte că ar fi vorba despre mama lui, Nil plânge să n-o părăsească însă el închide ușa în urma lui.
Într-o confruntare directă cu Ali Ihsan, chiar în prezența unor polițiști, Cemil îl amenință cu pistolul la tâmplă.

La sfârșitul episodului, Ali Ihsan dă foc casei în care dorm Cemil și Iffet, târziu în noapte.




Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.



sursa foto: capturi video de pe youtube







17 comentarii:

  1. Cand pui episoul 29 astept cu nerabdare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai pe weekend, asa :) sa mai scriu si despre altceva, nu? ;)

      Ștergere
  2. Asa e despre ce mai scrii

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am cuvinte. Cata suferinta poate crea in jurul ei aceasta "doamna"- de fapt intelegi sensul cuvantului - si pe cata lume a bulversat cu nerusinarea ei. S-a casatorit ca sa-si satisfaca un capriciu-razbunarea- apoi a mintit si cand a respirat si tot ea l-a facut pe Ali Ihsan sa ajunga la acest comportament. Nu merita decat dispret. Asta este parerea mea. Asta nu inseamna ca nu sunt curioasa in continuare.Pa-pa! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ok, eu vad lucrurile un pic altfel, dar nu are a face. Si Iffet are partea ei de vina. Dar cand l-a refuzat prima data pe Ali Ihsan, pe ala de ce l-a mancat in kur sa insiste? Te insori asa, fara sa cunosti persoana, doar pt ca-ti place cum arata? - dar vad ca se poarta la ei, Betul habar nu avea despre Erhan până nu află mă-sa de la bârfa strazii cine este.

      Ștergere
  4. Pai ok o sa astept sa postezi episodul 29 in wekend postezi si ep 30?

    RăspundețiȘtergere
  5. Iffet are doar 40 de episoade. Iar daca îl împusca pe Cemil o aresteaza pe Iffet. Cum se va sfârşi serialul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are 46 parca. Serialul se termina cum moare Cemil impuscat de Iffet, in strada. Atat.

      Ștergere
  6. Oana am auzit ca va incepe un nou serial kavak yelleri osa pui rezumat si din filmul acesta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o sa-mi placa si o sa ma uit, da, daca nu ... asta e, nu pot sa urmaresc un serial daca nu ma atrage deloc.

      Ștergere
  7. De unde sti ca incepe alt serial o anuntat undeva ?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.